Matkalaukku purkamatta

tunnetila: väsymys

taivaallaTakana on värikäs Berliini (jossa oli lämmintä +25!!!) ja baijerilaiset häät pienessä saksalaisessa kylässä Tshekin rajalla. Häitä juhlittiin päiväkausia ja tuona aikana söimme, joimme, tanssimme ja nauroimme itsemme lähes uupumukseen asti.

Olimme kolme päivää ilman nettiyhteyttä saksalaisella maaseudulla ystävien, hevosten, koirien, kissojen ja pikkuruisten viiriäisten kanssa ja nautimme maaseudun viehättävästä tunnelmasta. Totuuden nimissä täytyy sanoa ettei kertaakaan tullut mieleen edes tarkistaa sähköposteja tai kurkata muutenkaan virtuaalitodellisuuteen. Maalla oli hyvä olla.

Paluu Suomeen ei ole sujunut kovinkaan mukavasti. Kävelin eilen Berliinissä jalkani valtaville rakoille eikä käveleminen tänä aamuna onnistunut oikealla jalalla juuri lainkaan. Jalat olivat yölennosta myös niin turvoksissa että mitkään kengät eivät mahtuneet jalkaan (ja ne jotka mahtuivat, painoivat rakkolaastareiden peittämiä rakkoja kipeästi). Onneksi kaapista löytyi nettikaupasta viime talvena tilatut hieman liian suuret kengät jotka ajattelin myydä Huuto.netissä, mutta otinkin ne nyt käyttöön sillä ne olivat ainoat jotka eivät puristaneet.

Uudet kengät kuitenkin hankasivat nilkan yläosat verille (molemmista jaloista) joten kävely on tällä hetkellä lähes mahdotonta. Myöhästyin myös ratikasta (koska kävelyni on hidasta vaappumista) ja istuin pysäkillä jalat tulessa ja muuten jäässä 15 min seuraavaa kyytiä odottaen. Ah, mikä ihana Suomen kesä!

Matkalaukku on edelleen purkamatta ja iltalennon ja monen päivän häähumun jälkeen väsyttää ihan kohtuuttoman paljon. Mutta eipä tässä ole aikaa lepäillä, tänään ja huomenna täytyy painaa vielä töitä, tänä iltana on työpaikan iltatilaisuus ja huomenna illalla täytyisi olla taas laukku pakattuna lentokentällä, suuntana tällä kertaa kesämökki pohjoisessa. Kun pääsen mökille laitan villasukat jalkaan, otan viereen kirjapinon ja luen ja nukun ja luen ja nukun, välillä grillailen, syön ja saunon, ja sitten taas nukun. Tiedossa on muutama päivä täydellistä akkujen latailua, kunhan vaan saisi taas raahattua itsensä lentokentälle asti…

Ja ettei tärkein unohtuisi: kiitos kaikille kauneusviikkoon osallistuneille ja kommentoineille! Lupasin suorittaa voittajien arvonnan tällä viikolla, mutta pakko myöntää että taisin luvata liikaa. Olen niin poikki ja kiireinen kaiken muun kanssa, että arvonta jäänee juhannuksen jälkeiselle viikolle. Toivottavasti jaksatte odottaa voittajien julkistamista. Kiitos kommenteista, olette tärkeitä kaikki!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anumaaria
  18/06/2014 at 13:02

  Rakot ovat kyllä niiiin viheliäisiä kavereita. Nyt vaan compeed-rakkolaastarit jalkaan ja illalla sitten vilvoittelet ja rasvaat jalkoja. Nopeasti ne siitä häipyvät. 🙂

  Ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa juhannusta sinulle Nina! <3

  • Reply
   tunnetila
   19/06/2014 at 14:29

   En voisi elää ilman Compeedeja! 🙂 Käytössä siis ovat tälläkin hetkellä ja ilokseni rakot eivät ole enää niin kivuliaita.

   Ihanaa juhannusta sinullekin Anumaaria! <3

 • Reply
  Päivi Karhi
  18/06/2014 at 15:44

  Tervetuloa takaisin Suomeen, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Ja oikein rentouttavaa, stressitöntä ja eheyttävää juhannusta! 🙂 Miten pohjoiseen oot suuntaamassa?

  • Reply
   tunnetila
   19/06/2014 at 14:31

   Kiitos Päivi, ja ihanaa juhannusta sinullekin!!

   Lennämme enisn Ouluun ja siitä jatkamme autolla vielä pari tuntia Pudasjärvelle. Määränpäänä maailman (tai ainakin Suomen) ihanin saari ja mökki. 🙂

 • Reply
  -SeLma-
  18/06/2014 at 16:39

  Hyvää ja ennenkaikkea rentouttavaa juhannuksen aikaa! Toivottavasti saat jalat pian kuntoon ja levättyä oikein kunnolla!! 🙂

  • Reply
   tunnetila
   19/06/2014 at 14:31

   Kiitos SeLma!!! Parasta (ja vähäitikkaista sekä vähäsateista) juhannusta sinullekin!!

 • Reply
  pauliina
  18/06/2014 at 18:59

  auts! rakot osaa olla tosi kipeitä!
  mahtavalta kuulostaa lomasi. ihan parasta rentoutustahan tunnetusti on juuri nukkuminen, lukeminen, syöminen ja saunominen. ihanaa juhannusta sinulle!

  • Reply
   tunnetila
   19/06/2014 at 14:32

   Nukkuminen, lukeminen, syöminen ja saunominen tekevät kyllä ihmisen onnelliseksi. 🙂

   Ihanaa juhannusta sinullekin pauliina! <3

 • Reply
  iduska
  18/06/2014 at 21:14

  Ihanaa juhannusta! Ajattelin ottaa aika samankaltaisen suunnitelman kunhan huomisesta työpäivästä selvitään. Ainoa erotus, etten ajatellut liikkua omaa sänkyä pidemmälle <3 Häät kuulostaa huippukivoilta! Onneksi rakot paranee… toivottavasti löydät jotkut kengät millä pystyy kävelemään. Onko sulla UGGit? Tässä säässä ei olisi edes liioittelua! Varsinkin jos suuntaat pohjoiseen 🙂

  • Reply
   tunnetila
   19/06/2014 at 14:34

   Kiitos iduska, mahtavaa jussia sinnekin!!! Oma sänky kuulostaa myös täydelliseltä paikalta viettää muutama päivä lomaa. 🙂

   Ja hei, tuo UGG-vinkki oli mahtava!! Nappaan ne varmasti mökille mukaan. Kiitos! <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.