Kosmetiikkaviikon voittajat

tunnetila: jännitys

kevat2014_tokaEhdin vihdoin suorittaa tuon monien odottaman kosmetiikkaviikon arvonnan! Pienet kosmetiikkapaketit voittivat seuraavat kommentoijat: Tiia, Annahoo, Mirja, Immee, Kaisuli ja Henna73. Laitan voittajille sähköpostia ihan pian jotta saan jokaiselle paketille osoitteet.

Kiitos kaikille osallistuneille! Oli tosi kiva huomata että kosmetiikkapostauksista pidetään. Tykkään nimittäin itse testailla kaikkea uutta ja mielenkiintoista (taas tuli Berliinissä testattua yksi juttu jonka tarpeellisuudesta en ole ihan varma…) ja on kiva kuulla että Teistä on mukava lukea arvioitani uusista tuotteista.

Kiitos kaikille kommentoijille ja onnea voittajille!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirja
  24/06/2014 at 13:00

  Tykkäsin tosi paljon kosmetiikkaviikosta, ja näköjään myös voitin pienen yllärin! 😀 Jee! Mahtavaa, kiitos! 🙂

  • Reply
   tunnetila
   24/06/2014 at 15:23

   Jee, kiva Mirja että tykkäsit, ja kiva että myös voitit! 😀 Ollaan yhteydessä pian sähköpostitse.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.