Kosmetiikkaviikon voittajat

tunnetila: jännitys

kevat2014_tokaEhdin vihdoin suorittaa tuon monien odottaman kosmetiikkaviikon arvonnan! Pienet kosmetiikkapaketit voittivat seuraavat kommentoijat: Tiia, Annahoo, Mirja, Immee, Kaisuli ja Henna73. Laitan voittajille sähköpostia ihan pian jotta saan jokaiselle paketille osoitteet.

Kiitos kaikille osallistuneille! Oli tosi kiva huomata että kosmetiikkapostauksista pidetään. Tykkään nimittäin itse testailla kaikkea uutta ja mielenkiintoista (taas tuli Berliinissä testattua yksi juttu jonka tarpeellisuudesta en ole ihan varma…) ja on kiva kuulla että Teistä on mukava lukea arvioitani uusista tuotteista.

Kiitos kaikille kommentoijille ja onnea voittajille!

0

(2) Kommentit

  1. Mirja says:

    Tykkäsin tosi paljon kosmetiikkaviikosta, ja näköjään myös voitin pienen yllärin! 😀 Jee! Mahtavaa, kiitos! 🙂

    1. Jee, kiva Mirja että tykkäsit, ja kiva että myös voitit! 😀 Ollaan yhteydessä pian sähköpostitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.