Viiden tähden yö Berliinissä

tunnetila: muistelu

steigenberger

Toissa viikkoisen Berliinin reissumme pääasiallinen syy oli ystävämme häät pikkukaupungissa Baijerissa, jonne jatkoimme Berliinistä bussilla (matkan kesto 3,5h). Olimme Berliinissä vain muutaman yön mennen tullen, joten päätin tällä kertaa panostaa yöpymisiin hieman normaalia enemmän.

Ennen hääreissua yövyimme ihkauudessa viiden tähden hotellissa nimeltä Steigenberger Hotel Am Kanzleramt. Hotelli sijaitsee ihan rautatieaseman vieressä ja siitä oli todella helppo liikkua keskikaupungille joko jalkaisin tai julkisilla. Hotelli oli hieno, avara ja tuoksui ihan uudelta. Myös huoneemme oli niin puhdas että tuntui kuin kukaan ei olisi ollut yöpynyt siellä ennen meitä.

lobby 1steigenberger room1steigenberger room2steigenberger4spa3spa2spa1spa4gym

Yläkerran spa osasto oli huikea ja kuntosali sai ikävöimään rakkaaksi muodostunutta Kämp Span salia sillä tarjolla oli saman valmistajan laitteita. Oli mahtava huomata että oma varmuus laitteiden käytöstä on jo niin vahva että pystyn treenaamaan kuntosalilla missä tahansa.

Hotellin palvelu oli ensiluokkaista ja mm. iltaisin ennen nukkumaanmenoa henkilökunta kävi avaamassa vuoteemme päiväpeiton niin, että sänkyyn oli helppo sujahtaa. Samalla he sulkivat pimennysverhot valmiiksi. Huoneen mukavuutta (täydellisen sängyn lisäksi) lisäsi oma kahvikone ja löytyipä tarjoiluista myös herkullisia vaihtoehtoja teen ystäville. Upeasta kylpyhuoneesta en saanut napattua onnistuneita kuvia, mutta uskokaa kun kerron sekin olleen ihanan puhdas ja ylellinen. Kuriositeettina mainittakoon kylpyhuoneen katossa ollut kaijutin josta kuului television ääni. Oli näppärä maata vaahtokylvyssä ja kuunnella samalla uutisia.

Bongasin hetki sitten avattuun hotelliin hyvän avajaistarjouksen jonka turvin yöpyminen ei maksanut juuri normaalia berliiniläistä hotellihuonetta enempää. Haaveilen yöpyväni kyseisessä hotellissa vielä joskus toiste ja silloin haluan testata span erilaisia hoitoja. Tällä kertaa kävin vain testaamassa muutaman saunan ja tassuttelin kylpytakissani valoisassa ja avarassa spassa valtava hymy kasvoillani. Kyllä pieni luksus silloin tällöin tekee hyvää!

0

(2) Kommentit

  1. Jenni says:

    Upea spa! Minun tulee matkailtua pääosin budjettimatkalaisena, mutta haaveilen kyllä joskus pienestä luksuksesta.

    1. Budjettimatkustaminen on tuttua meillekin. Sitä paremmalta yöt viiden tähden hotelleissa siksi siis tuntuvatkin. Suosittelen joskus satsaamaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.