Päivän asu Berliinissä

tunnetila: muistelu

190614 pk190614 kolmasneule Samuji, farkut 7 For All Mankind, laukku Coccinelle,
balleriinat Tory Burch, aurinkolasit Trussardi, rannekoru Orelia*

190614 eka190614 istuma2190614 closeup190614 toka

Jalkapallon MM-kisat alkoivat samalla viikolla kun matkustimme Saksaan. Myös Saksan ensimmäinen ottelu pelattiin sopivasti iltana, jolloin olimme Berliinissä. Pääsimme siis osallistumaan kisahumuun ja seuraamaan matsia kisoja varten pystytetyssä kisakatsomossa.

Jokainen baari tuntui näyttävän ottelun ja kaikkialle pystytettiin suuria ulkoilmakatsomoita oluthanoineen ja pienine baareineen. Brandenburgin portilta alkoi ns. Fan Mile, aidattu alue, jossa oluthanat virtasivat ja jossa superfanit pääsivät kokemaan fudisfanien yhteisöllisyyden matseja seuraten. Koko Berliini tuntui olevan fiiliksissä jalkapallosta. Autoissa liehuivat saksan liput ja ihmiset olivat pukeutuneet pelipaitoihin ja musta-puna-keltaisiin peruukkeihin ympäri kaupunkia. Talojen ikkunoissa oli myös saksan lippuja ja lehtien lööpeissä ei muusta kuin jalkapallosta puhuttukaan.

Saksa voitti ensimmäisen ottelunsa ja oli kiva hurrata saksalaisten kanssa oluttuoppien kilinässä. Olen ollut kerran aikaisemmin katsomassa todella suuressa yleisötapahtumassa (kymmeniä tuhansia ihmisiä) MM-finaalia Brasilia-Saksa ja Brasilian voittaessa saksalaisten reaktiot olivat hieman päinvastaiset. Saapa nähdä miten Saksan näissä kisoissa käy…

Seurataanko Teillä MM-fudista?

Ps. Muistathan käydä osallistumassa kelloarvontaan täällä! Kisailuaikaa on perjantaiaamuun asti.

0

(4) Kommentit

  1. pauliina says:

    ei mua niinkään jalkapallo kiinnosta mutta aina kun tuo pikkulaukku esiintyy kuvissasi, ihailen sitä kateellisena. se vaan on niin täydellinen pikkulaukku ja käy kaiken kanssa. (no en ole kateellinen vaan iloinen sun puolesta, että sulla on se! 😉 )

    1. Hahahha, ihana kommentti pauliina! 😀 Tuo laukku on kyllä näppärä kapistus ja nykyään mukana kaikkialla siksi, että sinne mahtuu juuri sopivasti kamera joka minulla on nyt muutaman viikon lainassa. Mitään muuta laukkuun ei kameran lisäksi mahdukaan, eli inasen liian pieni se on tuohon tarkoitukseen. 🙂

  2. Juu, meillä seurataan. Me molemmat ja teinaripojat kans. Soffalle jumitutaan siis pari kertaa illassa tällä hetkellä. 😀

    1. Onpa kiva kuulla että teillä tuo yhdistää koko perheen. Niin usein kuulee naisten valittavan kun miehet vain tuijottavat matseja kaiket illat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.