Kesän lempimekko

tunnetila: tyytyväisyys

170614 vaaka

Joka vuosi säiden lämmetessä alkaa blogissani sama kitinä. ”Mulla ei ole mitään kesävaatteita!” Vuodesta toiseen sama virsi, mutta kun se on aina ihan totta. Minulla on ehkä parikymmentä neuletta, mutta vain kolme t-paitaa. En ymmärrä miten tässä käy aina näin! Tai jos ihan rehellisiä ollaan, niin tiedän tasan tarkkaan mistä tuo johtuu.

Talven alennusmyynneistä ostan aina innoissani neuleita seuraavaa talvea varten. Kesäalejen aikaan taas kuvittelen olevani fiksu ja hankkivani järkeviä vaatteita tulevaan syyssesonkiin ja ostan jälleen neuleita. Onneksi kaapista löytyy tällä hetkellä edes yksi mekko joka on kesävaatteena täydellinen.

170614 eka jakku H&M Trend, mekko Indiska*, laukku Coccinelle,
aurinkolasit Trussardi, balleriinat Tory Burch, kaulakoru Dogeared

170614 kolmas170614 toka

Indiskasta viime talvena saamani mekko on ollut luottovaatteeni tänä keväänä Italiassa ja Berliinissä reissatessa (kuvat yllä Berliinistä muutaman viikon takaa) ja olen huomannut sen päätyvän päälleni myös Suomessa heti säiden salliessa (viimeksi sunnuntaina Iinan vauvajuhlissa). Mekko ei rypisty vaikka sen pakkaisi käsilaukkuun pieneen myttyyn, eikä se myöskään hiosta kuumalla ilmalla.

Hauskinta mekkoasiassa on se, etten olisi luultavasti itse koskaan ostanut kyseistä mekkoa. Jos mekko olisi tullut vastaan shoppailureissulla Indiskan vaaterekillä olisin suurella todennäköisyydellä ajatellut kuosin olevan minulle liian värikäs ja levoton. Nyt kun mekko roikkuu vaatekaapissani niin tykkään siitä valtavasti. Mekko on tällä hetkellä oikeastaan ainut kevyt kesävaatteeni jossa viihdyn täydellisesti.

Kun sain valita suosikkini Indiskan vaatemallistosta ajattelin, että Indiskan kirjavista jutuista tuskin löytyy minulle mitään kivaa. Mutta kuinkas kävikään. Kesän lempivaate löytyi hämmentävän helposti!

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Oih, mikä ihana mekko! Olen ihaillut maksmekkoja toisten yllä, mutta ajatellut, että itse on turha lähteä moista metsästämään, kun niissä on joka tapauksessa aina jotain vikaa: malli, pituus, väri, kuvio… Mutta tuo sinun omasihan näyttää aivan täydelliseltä ja voisin kuvitella tuon mallin istuvan myös itselleni! Lähdenkin tästä ”penkomaan” Indiskan nettisivuja, joskon vaikka sieltä löytyisi.

  Olen pitänyt nettilomaa mökkeillen ja onpas ollut mukavaa, mutta oli kyllä mukava tulla lukemaan sinun postauksiasikin! Kirjoitat aina niin kivasti ja teksteistäsi välittyy ilo, hyvä mieli ja tasapaino. Nyt jatkan taas romaanien parissa 🙂 Iloisia ja rentoja kesäpäiviä toivottelen edelleen myös sinulle!

  PS: levolla, pitkään nukkumisella ja täydellisellä rentoutumisella 1,5 viikkoa vaivannut kurkkukipu lopulta katosi. Mahtavaa!!

  1. Hyvä Tarja! Tsempit nettilomalle ja oikeiden kirjojen lukemiselle! 🙂 Ja ihana kuulla että flunssakin talttui levoilla. Lepo on oikeasti paras lääke flunssaan, mutta minulla saattaa kestää lämmönnousua kaksikin viikkoa joten tuntuu että olen poissä töistä ihan turhaan kun en ole ”pää kainalossa ja jalka paketissa” ja hävettää olla kotona jonkun pikku flunssan takia. Tunnollisen ihmisen tuskaa… 🙁

   Ihania kesäpäiviä Tarja!!!

 2. merikukka says:

  Tuossahan on tosi kiva kuosi. Mitä vähemmän vaihtoehtoja, sen helpompi on päätös 😉

  1. Juuri näin merikukka! Katsoin kaukaa rekillistä värikkäitä Indiska-kuoseja ja nautin jo etukäteen tuloillaan olevasta haasteesta. Ja miten ilahduinkaan kun blogasin mekon ja tiesin heti että se on siinä. 🙂

 3. Virpi says:

  Tuo on kyllä kaunis mekko, sopii sinulle erinomaisesti. =) Ja mikä parasta, sen voi yhdistää kauniisti muihin ihaniin vaatteisiisi, joissa on rauhallisempi väri. Ja voi kuinka itsekin haluaisin mekon, joka ei rypisty tai hiosta! Tällaisilla keleillä sellainen olisi helmi. Tuntuu että kaikki mun vaatteet tekevät joko tuota yhtä tai toista. =D

  1. Kiitos Virpi! Helteillä pukeutuminen on kyllä todella, todella hankalaa. Euroopan säässä, lämpimässäkin, tuo mekko on erinomainen. En tiedä miten se reagoisi kosteaan lämpöön jossain tropiikissa… Toivottavasti mekko pääsee joskus testimatkalle mukaan. 😉

 4. Olga says:

  Minä ostin tuon saman mekon viime kesänä Kampin Indiskan alennusmyynnistä, juurikin hellepäiviä ajatellen. 🙂 Tykkään! Viskoosi on pellavan ohella paras materiaali kesävaatteille.

  1. Eikä?!? Ollaan mekkosamikset!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.