Helmikirjailtu laukku

tunnetila: tykkäys

130714 kasi130714 viidespellavatoppi ja sifonkihame H&M, laukku Indiska*,
sandaalit Michael Kors, aurinkolasit Trussardi, kaulakoru Pernille Corydon*

130714 kuudes130714 kymppi130714 toka130714 neljas130714 kolmas130714 eka

Jos mustanpuhuva vaatekaappini ei hirvittävän kesäinen olekaan, niin kesäistä fiilistä asuun saa läpinäkyvyydellä, sandaaleilla, keveillä koruilla ja kesäisellä laukulla. Helmikirjaillun kankaisen käsilaukun* sain Indiskan kesä 2014 -mallistosta ja taas kävi kuten Indiskan mekon kanssa. Laukusta on tullut kaikesta kirjavuudestaan huolimatta, tai ehkä juuri siksi, ihan lemppari!

Mustat asut muuttuvat heti paljon kesäisemmiksi ja kevyemmiksi kun asuun yhdistää värikylläisen laukun. Laukun kirjailut ovat kaunista ja harmonista värimaailmaa, eikä värejä ole sekoiteltu toisiinsa liikaa. Ehkä juuri tuo maltillisuus noinkin överissä tuotteessa on se joka minuun vetoaa.

Piipahdin toissa viikolla bloggarikirppiksellä (asiakkaan ominaisuudessa) kuvan asussa ja kävin samalla moikkaamassa myyntipöydän takana seisoskelevaa Emmiä. Kysyin Emmiltä olisiko hänellä minulle mitään sopivaa kesävaatetta myynnissä. ”Ei mulla taida olla tässä nyt myynnissä yhtään mustaa kaapua…” Kiitos Emmi rakas, mäkin tykkään susta! Tulin kirppikseltä kotiin tyhjin käsin.

Kiitos kuvista Vilma!

 

0

(2) Kommentit

  1. Ohhoh! Ensimmäinen ajatus oli, että laukku ei ole yhtään sun näköinen mutta tarkemmin kuvia tiirailtuna, se kyllä antaa kivasti väriä muuten simppeliin, ihanaan asuun 🙂 Indiska on kyllä positiivisesti yllättänyt valikoimallaan!
    ps. Tykkään kovasti kyllä myös tuosta kaulakorusta :*

    1. Kiitos Emilia! <3 Samat sanat tuosta laukusta. Ensin ajattelin että oi miten kaunis, sen jälkeen "Voinko MINÄ käyttää noin kirjavaa?" Ja sen jälkeen iski ihastus. 🙂 Ja kiitos, myös tuo koru on lemppari. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.