Kaikki uutta

tunnetila: ilo

190714 kolmas 190714 tokatoppi ja mekko BikBok, koru Pernille Corydon,
aurinkolasit Trussardi, kassi Marimekko, balleriinat Tory Burch

190714 eka 190714 closeupKävin Kuopion reissullani aleostoksilla ja tein monta KESÄvaatelöytöä! Kyllä, ostin vihdoin muutaman, minun mittapuullani, kesäisemmän vaatteen. Mm. kuvien toppi ja mekko ovat uusia. Asun pohjalta käytiin myös seuraava keskustelu:

”Voi että mä olen iloinen! Löysin Kuopiosta kesävaatteita!” ”Ai kun kiva! Mitä löysit?” ”No mm. tämä mekko on uusi, ja toppi myös.” ”Häh?! Eikö sulla ole muka ollut jo tuollaisia?” ”No oli, mutta on tämä toppi pikkasen erilainen kuin mun vanha, selästä vähän avonaisempi, ja tässä mekossa on vähän erilaiset olkaimet kuin vanhassa…” ”Vai niin…”

Myönnetään! Ostin (taas) ihan samanlaisia vaatteita mitä minulla jo on eikä kukaan edes huomaa että minulla on mitään uutta. Mutta minkäs minä sille voin että viihdyn tällaisissa vaatteissa, ja muut vaatteet, oli kuinka kivoja tahansa, jää luultavasti käyttämättä. Nyt on ainakin maailman käyttökelpoisin musta pitkä mekko kaapissa kahtena kappaleena. Voin siis ottaa kesän rennommin eikä tarvitse pestä pyykkiä niin usein kuin ennen.

Kiitos kuvista siskolleni!

0

(2) Kommentit

  1. pauliina says:

    mustavalkoinen kyllä toimii aina. hyvältä näyttää.
    melkein jo kommentoin minäkin että eikös sinulla ollut ihan vastaavan näköinen kassi jo aiemminkin mutta kassi ei tainnutkaan olla uusi. 🙂

    1. Heh, kassi on vanha, ja kengät ja aurinkolasit, eli otsikko oli taas vähän harhaanjohtava. Anteeksi! 🙂 Mutta mustavalkoinen on kyllä aina paras yhdistelmä mitä keksiä saattaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.