Kiitos treenitsempistä yhteistyökumppanit!

tunnetila: kiitollisuus

pullo

Treeniurakkani Kämp Spassa päättyi muutama viikko sitten ja haluan vielä erikseen kiittää treenirupeamaani tsempanneita tahoja.

Kämp Span sali tarjosi erinomaiset puitteet kokemattomalle saliharrastajalle, sillä tarjolla oli pieni mutta loppuun asti mietitty sali, jossa oli kaikki välttämätön muttei mitään turhaa. Pienen kokonsa ja rajoitetun jäsenmääränsä myötä sali ei ollut koskaan liian täynnä ja laitteisiin pääsy onnistui hyvin. Parin viikon jälkeen opin myös salia käyttävien hotellin asukkaiden aikataulut, ja jos halusin treenata rauhassa menin salille hiljaisina hetkinä. Jos taas halusin treenata maailmanluokan tähtien kanssa sekin onnistui. 🙂

Salilla oli laadukkaat ja monipuoliset Technogymin laitteet joita oli helppo käyttää ja joilla pystyi treenaamaan halutessaan koko kropan lihaksia yhdellä laitteella. Kuntosalijäsenyyteen kuului myös kaksi ryhmäliikuntatuntia viikossa ja nuo tunnit veti iki-ihana kuntovalmentajani Eveliina Naulo.

Haluan kiittää Kämp Spata myös Eveliinasta, sillä ilman Eveliinan opastusta, paneutumista ja tsemppausta salitreenini olisi jäänyt todella vajaavaiseksi. Enhän ensimmäisellä kerralla olisi uskaltanut mennä edes juoksumatolle ilman Eveliinaa!

Sain Eveliinalta opastusta kuntosalin laitteiden käyttöön ja vinkkejä liikkeistä jotka soveltuvat juuri minulle. Sain myös minulle henkilökohtaisesti laaditun treeniohjelman jota voin käyttää (hieman varioiden) vielä pitkään. Sain Eveltä myös niin mielettömiä vinkkejä arkeen, terveellisempään ja järkevään ruokailuun sekä kehoni hyvinvointiin, etten voisi olla iloisempi. Ajatuksemme lempeydestä ja kohtuullisuudesta kohtasivat Eveliinan kanssa täydellisesti ja uskon käyttäväni hänen vinkkejään lopun elämääni!

treeni5treenitoppi* ja -housut* Helly Hansen, sisäkengät Nike, juomapullo* Lifefactory

treeni6treenipose

Aloitin treeniurakkani vanhoissa ja virttyneissä treenivaatteissa, mutta jossain vaiheessa Helly Hansen yllätti minut iloisesti tarjoamalla treeneihin uutta puhtia uuden vaatekerran muodossa. Olen tiennyt Helly Hansenin valikoimista löytyvän laajan kirjon teknisiä ulkoiluasuja eri tarkoituksiin, mutta heidän valmistamansa juoksu- ja muut treenivaatteet tulivat minulle ihan uutena juttuna. Ja voi jestas, enpä olisi arvannut miten kunnolliset ja hengittävät treenivaatteet vaikuttavat treenin sujuvuuteen ja mukavuuteen.

Etenkin testiin saamani treenipöksyt* (Pace Tights 2) on maailman parhaat! Vanhat hengittämättömät trikooni joutivat romukoppaan sen jälkeen kun olin testannut näitä housuja ensimmäisen kerran. Oli mieletön tunne kun kovan salilla huhkimisen jälkeen housut oli ihan kuivat! Kosteus haihtui iholta teknisen materiaalin läpi eikä treenin jälkeen päältä tarvinnut kiskoa läpimärkiä housuja. Olen käyttänyt housuja myös lenkkeillessä enkä halua enää laittaa lenkillekään muita housuja. Ihan sairaan hyvät, suosittelen todella lämpimästi! (Myös kuvissa esiintyvä toppi on Helly Hansenin, malliltaan Pace Singlet*).

treeni9treeni11treeni13

Treeniaikani Kämpin salilla on nyt ohi ja voi että tekisi mieli hakea salin jäsenyyttä! Salin jäsenmäärä on rajoitettu ja tuosta eksklusiivisuudesta joutuu tietysti maksamaan tavallista kuntosalia enemmän. Toisaalta juuri tuo väljyys ja rajoitettu kävijämäärä oli mielestäni yksi salin parhaista puolista, eli juuri siitä voisin maksaakin. Sitä paitsi salin jäsenenä saisin käyttää myös jatkossa ihanan Kämp Span saunaosastoa niin usein kun haluan… Salin jäsenyys voisi olla itselle se täydellisin joululahja muutaman seuraavan vuoden ajan. Jos luopuisi materiasta ja satsaisi oikein kunnolla omaan hyvinvointiin, mikäs sen parempi vaihtoehto!

Kiitos vielä kerran Kämp Spa treenini mahdollistamisesta, Eveliina Naulo tärkeästä tuestasi ja tsempistä, sekä kiitokset myös Helly Hansen treenini mukavammaksi tekemisestä! Vaikka Eveliina ottaa vuolaat kiitokseni aina vastaan sanoen: ”Kaiken treenin sinä olet tehnyt ihan itse eli voit kiittää itseäsi kaikesta!”, niin on kyllä sanottava että jos puitteet eivät olisi olleet näin loistavassa kunnossa olisin luultavasti epäonnistunut surkeasti!

Kuvat Eveliina Naulo

0

(2) Kommentit

  1. Tuo sali on kyllä aivan mieletön, pari kertaa olen päässyt sitä kokeilemaan. Ja ne saunat – AH! <3

    1. Kyllä! Tuo paikka alkoi, nyt kevään aikana kun siellä paljon ramppasin, tuntua jo toiselta kodilta ja nyt tuo ihanuus loppuu. Plääh! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.