Eilisen parhaat hetket

tunnetila: tykkäys

pascal sallad


Rauhallinen aamu. Herään täällä aikaerosta johtuen tuntia aikaisemmin kuin tarvitsisi (sisäinen kello herättää minut Suomessa joka aamu seitsemältä), joten minulla on kerrankin aikaa syödä kunnollinen aamiainen ja katsoa aamu-tv:tä.

Maistuva lounas. Kävin eilen lounaalla todella viehättävässä kahvilassa nimeltä Pascal. Pascalin rustiikkinen salaatti grillatuilla vihanneksilla ja isolla buffalamozzarellaköntillä piti nälän poissa pitkään ja maistui erinomaiselta.

Onnistuminen. Se hetki, kun opettaja kysyy jotakin ja koko luokka on hiljaa. Opettaja odottaa hetken vastausta ja kun kukaan ei sano mitään opettaja toteaa: ”Nina, du vet.” Och jag vet!

Lisäaika. Istuin eilen koulun jälkeen kotitehtävien parissa monta tuntia ja kun lopetin totesin kellon olevan jo seitsemän. Juuri kun ehdin ajatella että siinä meni taas tämäkin päivä tajusin, että läppärin kello on Suomen ajassa ja että kello onkin vasta kuusi täällä Tukholmassa. Ehdin sittenkin tehdä vielä vaikka mitä! Tunti lisää päivään tuntui eilen siltä kuin olisin voittanut lotossa!

Eilisen parhaisiin hetkiin ei kuulunut se kun totesin että kotitehtäviä tuli tällä kertaa 19 sivua…

0

(4) Kommentit

  1. Mun mielestä ihan uskomattoman hienoa, että lähdit sinne! Oot mun idoli. Toivottavasti joskus itsekin uskallan. Olisi nimittäin huippukivaa osata ruotsia paremmin ja toi on kyllä übersiisti ja tehokas tapa oppia 🙂

    Go Nina! 🙂

    1. Hah, kiitos Jonna! Mä luulen että sä osaat jo nyt, ilman mitään kursseja, paremmin ruotsia kuin mitä minä tulen koskaan oppimaan, mutta kiitos silti tsempistä! Musta tosin tuntuu etten mä opi yhtään mitään… :/

  2. Hauska kuulla kuulumisia, Tukholma on ihana paikka! Teillä on näköjään kunnon kotitehtäväsulkeiset, jestas :O Mutta hyvä juttu, jos tehtävien teon jälkeen jää kuitenkin vielä sitä omaa aikaakin.

    1. Heh, oma aika on kyllä aika vähissä, mutta pari viikkoa sitä kai seisoo vaikka päällään… Kai.. 😀 Mutta periaatteessa ihan kivaa täällä on silti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.