Falafelmuisto

tunnetila: hauskuus

210714 kolmas

Terkut jälleen kotitehtäväsulkeisista! Olin keskiviikkoisen koulupäivän jälkeen tohkeissani sillä saimme aika vähän (”vain” 9 sivua) kotitehtäviä. Pidin innoissani muutaman tunnin vapaata illalla kotiläksyjen teon jälkeen ja kävin vähän shoppailemassa. Alen loppurysäys, mitä ihania hintoja liikkeissä olikaan! Eilen sitten selvisi, että vaikka opettaja ei mainitsisi kaikkia sivuja erikseen, on silti kaikki kappaleeseen kuuluvat tehtävät tehtävä. Että se niistä iltojen vapaista tunneista…

Jottei blogini jäisi ihan opiskelun jalkoihin kaivelin koneelta (välttelin siis kotitehtävien tekemistä..) esiin julkaisemattomia asukuvia. Tässä yhdet niistä. Kuvissa näkyvä alelöytö on minulla päällä parhaillaan myös täällä Tukholmassa. Ostin Kuopiosssa reissatessani toisenkin valkoisen yläosan. Tällä kertaa minua ei voida syyttää ennakoluulottomuudesta, sillä ostamassani t-paidassa on niin näyttävät kullanväriset painatukset että oksat pois!

210714 eka

t-paita Gina Tricot, mekko BikBok, koru Pernille Corydon, balleriinat Tory Burch

210714 toka210714 neljas

Ihastuin ensin t-paidan painatuksen kuviointiin, ja kun luin t-paidan tekstin: ”Rue des Rosiers 4th Arr. France” lähti pusero mukaani välittömästi. Muistin, että Rue des Rosiers on yksi niistä kaduista, joilla haluan Pariisissa käydä. Muistin, että viimeksi helmikuussa kun olimme Pariisissa, kävelimme tuota katua pitkin. En vain yhtään muistanut miksi.

Olin jo ostanut paidan kun se iski. Muistin yhtäkkiä miksi haluan aina käydä kyseisellä kadulla. Toivoin kadulla sijaitsevan jotain ylevää ja ihanan pariisilaista, mutta suurin syy miksi aina haluan kyseiseen osoitteeseen on falafelit! Maailma parhaaksikin tituleerattu falafelravintola L’As Du Fallafel sijaitsee ko. osoitteessa. Niinpä tietenkin. Sydämeeni piirtyneet tärkeimmät asiat ovat päässeet sinne vatsan kautta.

Täytyisi hankkia toinen t-paita samanlaisella painatuksella, mutta siinä voisi lukea Helsingin parhaan falafel -ravintolan, Fafa’sin osoite. Käyn Fafa’sissa (liian) usein ja falafelien laatu on Fafa’sissa ihan yhtä hyvä, tai jos mahdollista, vielä parempi kuin ravintolassa Rue des Rosiersilla. Kotimaisuus kunniaan!

Kiitos kuvista siskolleni!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.