Muoti-illan asu Tukholmassa

tunnetila: tyytyväisyys

140814 laukku

Vietin Tukholmassa ensimmäiset kymmenen päivää ylhäisessä yksinäisyydessäni illat mm. kuuntelutehtäviä verkosta kuunnellen, ja aloin olla tuossa vaiheessa jo aika kypsä opiskeluun. Kun ensimmäinen viikko sitten vaihtui seuraavaan alkoi elämässäni tapahtua. Heti maanantaina Tukholmassa alkoi (pääasiassa sisäänostajille suunnattu) muotiviikko ja blogikaverini Mintun kanssa kävimme kekkereissä jos toisissa. Myös toinen ystäväni saapui lomaltaan kotiinsa Tukholmaan ja treffikutsuja sateli joka illalle.

Mietin ensin että opinnot kärsivät jos käyn illalla tapahtumissa tai tapaan ystäviä, mutta sitten ajattelin että viis opinnoista, elämäni ja kesälomani tässä kuitenkin kärsii jos en pidä yhtään hauskaa!

140814 eka 140814 korut jakku ja housut* H&M, silkkitoppi MKAO for BikBok, kello Glitter*,
korut Pernille Corydon* ja Orelia*, laukku Indiska*, kengät Tapas

140814 toka 140814 laukku2 140814 kello
Minttu nappasi muutaman kuvan asusta johon pukeuduin yhteen muotiviikon iltatapahtumista. Olen koko kesän pukeutunut pääosin mustaan ja valkoiseen ja totesinkin yhtenä päivänä Tukholmassa, että minulla ei ollut juuri mukana muuta kuin mustia tai valkoisia vaatteita. Ainoastaan harmaa collegepusero ”piristi” muuten mustavalkoista garderobiani. Mutta olipa helppo pukeutua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen kun kaikki vaatteet sopivat toisiinsa.

Värikäs helmikirjailtu laukku ja kullanväriset korut ovat piristäneet tämän kesän mustia asujani ja olen huomannut käyttäväni tässäkin asussa esiintyviä koruja joka päivä. Sain keväällä valita pari suosikkiani Pernille Corydonin koruista ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin ottamaan pitkän Pearl & Stars -korun ja Open Coin Ringin. Pikkuruisen sydänkorun olen ostanut itse ja olipa aika kivan näköistä kun laitoin molemmat korut yhtä aikaa kaulaan. Pieni vaihtelu piristää kummasti!

Kuvat Minttu / Go 4 it vol 2.

0

(11) Kommentit

 1. Laukkusi on ihan superkaunis.

  1. Voi kiitos Ansku! Tykkään tästä kyllä itsekin tosi paljon. 🙂

 2. NINA! Ihan täydellinen tyyli. <3

  1. Kiitos Iina! <3

 3. Ihanan tyylikäs asu! Housut ottasin ehdottomasti myös oman kaappini valikoimiin 🙂 Ja nuo Pernillen korut ovat kyllä kauniita! <3

  1. Kiitos Emilia! Superliehuvat housut ja korut ovat olleet kyllä tämän kesän luottojuttuja asuissani.

 4. UUuuuupea asu, näytät niin kauniilta Nina!!

  1. Voi kiitos Saara!! <3

 5. […] Itse näytös oli taattua Marimekko-laatua ja täytyy sanoa että harvoin näytöksissä nyökkäilen hyväksyvästi niin usean asukokonaisuuden kohdalla kuin nyt. Kuviin ylle valitsin näytöksestä omat suosikkini, ja kuten tyylini tiedätte, voisin pukeutua itse miltei jokaiseen kuvien asukokonaisuuteen. Mustaa ja valkoista, hyviä materiaaleja, rentoja mutta silti istuvia leikkauksia. Mukavasti liehuvat löysät housunlahkeet näyttivät tosi raikkailta ja iloitsin kun malliltaan miltei vastaavat löytyvät jo nyt vaatekaapistani. […]

 6. Vain yksi sana: kaunis

  1. Suurkiitos Monica! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.