Muoti-illan asu Tukholmassa

tunnetila: tyytyväisyys

140814 laukku

Vietin Tukholmassa ensimmäiset kymmenen päivää ylhäisessä yksinäisyydessäni illat mm. kuuntelutehtäviä verkosta kuunnellen, ja aloin olla tuossa vaiheessa jo aika kypsä opiskeluun. Kun ensimmäinen viikko sitten vaihtui seuraavaan alkoi elämässäni tapahtua. Heti maanantaina Tukholmassa alkoi (pääasiassa sisäänostajille suunnattu) muotiviikko ja blogikaverini Mintun kanssa kävimme kekkereissä jos toisissa. Myös toinen ystäväni saapui lomaltaan kotiinsa Tukholmaan ja treffikutsuja sateli joka illalle.

Mietin ensin että opinnot kärsivät jos käyn illalla tapahtumissa tai tapaan ystäviä, mutta sitten ajattelin että viis opinnoista, elämäni ja kesälomani tässä kuitenkin kärsii jos en pidä yhtään hauskaa!

140814 eka 140814 korut jakku ja housut* H&M, silkkitoppi MKAO for BikBok, kello Glitter*,
korut Pernille Corydon* ja Orelia*, laukku Indiska*, kengät Tapas

140814 toka 140814 laukku2 140814 kello
Minttu nappasi muutaman kuvan asusta johon pukeuduin yhteen muotiviikon iltatapahtumista. Olen koko kesän pukeutunut pääosin mustaan ja valkoiseen ja totesinkin yhtenä päivänä Tukholmassa, että minulla ei ollut juuri mukana muuta kuin mustia tai valkoisia vaatteita. Ainoastaan harmaa collegepusero ”piristi” muuten mustavalkoista garderobiani. Mutta olipa helppo pukeutua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen kun kaikki vaatteet sopivat toisiinsa.

Värikäs helmikirjailtu laukku ja kullanväriset korut ovat piristäneet tämän kesän mustia asujani ja olen huomannut käyttäväni tässäkin asussa esiintyviä koruja joka päivä. Sain keväällä valita pari suosikkiani Pernille Corydonin koruista ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin ottamaan pitkän Pearl & Stars -korun ja Open Coin Ringin. Pikkuruisen sydänkorun olen ostanut itse ja olipa aika kivan näköistä kun laitoin molemmat korut yhtä aikaa kaulaan. Pieni vaihtelu piristää kummasti!

Kuvat Minttu / Go 4 it vol 2.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ansku
  21/08/2014 at 10:43

  Laukkusi on ihan superkaunis.

  • Reply
   tunnetila
   25/08/2014 at 20:16

   Voi kiitos Ansku! Tykkään tästä kyllä itsekin tosi paljon. 🙂

 • Reply
  MouMou
  21/08/2014 at 17:42

  NINA! Ihan täydellinen tyyli. <3

 • Reply
  Emilia
  24/08/2014 at 14:42

  Ihanan tyylikäs asu! Housut ottasin ehdottomasti myös oman kaappini valikoimiin 🙂 Ja nuo Pernillen korut ovat kyllä kauniita! <3

  • Reply
   tunnetila
   25/08/2014 at 19:59

   Kiitos Emilia! Superliehuvat housut ja korut ovat olleet kyllä tämän kesän luottojuttuja asuissani.

 • Reply
  saara
  27/08/2014 at 12:44

  UUuuuupea asu, näytät niin kauniilta Nina!!

 • Reply
  Marimekko kevät/kesä 2015 | Tunnetila
  30/09/2014 at 08:30

  […] Itse näytös oli taattua Marimekko-laatua ja täytyy sanoa että harvoin näytöksissä nyökkäilen hyväksyvästi niin usean asukokonaisuuden kohdalla kuin nyt. Kuviin ylle valitsin näytöksestä omat suosikkini, ja kuten tyylini tiedätte, voisin pukeutua itse miltei jokaiseen kuvien asukokonaisuuteen. Mustaa ja valkoista, hyviä materiaaleja, rentoja mutta silti istuvia leikkauksia. Mukavasti liehuvat löysät housunlahkeet näyttivät tosi raikkailta ja iloitsin kun malliltaan miltei vastaavat löytyvät jo nyt vaatekaapistani. […]

 • Reply
  Monica Angelova
  30/11/2017 at 13:43

  Vain yksi sana: kaunis

  • Reply
   Nina
   01/12/2017 at 10:38

   Suurkiitos Monica! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.