Se siitä kesästä

tunnetila: kaiho

lakritsitee1 Siinä se sitten oli. Lämmin, aurinkoinen, vähäsateinen ja todella kaunis Suomen kesä. Tai jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin kaunista oli heinäkuu ja elokuun alku, mutta aika kultaa muistot eikä kukaan enää muista miten palelimme vielä kesäkuussa kumisaappaissamme.

Nyt kesä taitaa olla kuitenkin virallisesti ohi ja on keksittävä piristystä tulevan arjen ja syksyn harmauden keskelle. Yksi hyvä tapa unohtaa harmaus on tulla kanssani tänä iltana tutustumaan SATSin uuteen juoksutuntiin. Tulkaa tulkaa, joku Teistä voi samalla voittaa 3kk:n jäsenyyden SATSille! (Huom! Tunti pidetään, satoi tai paistoi!) Jos taas juoksu ei kiinnosta kannattaa piristää arkea osallistumalla printteriarvontaan. Jos tämäkään ei kiinnosta niin suosittelen hauduttamaan ison pannullisen teetä ja sytyttämään syksyn ensimmäiset kynttilät. Siitä se taas lähtee.

suklaahunaja1 Omaa syksyäni piristämään ostin kesäiseltä Kuopion reissultani Metkakaupan herkkuja. Huomasin Pikku Pietarin Torikujalla yhdessä putiikissa todella houkuttelevan näköisiä purkkeja ja purnukoita, ja kun selvisi että kauniit purkit sisälsivät jotain syötävää niin minun oli heti pakko ostaa kotiin muutama maistiainen. Suklaapäällysteiset lakut söin jo heti junamatkalla Kuopiosta Helsinkiin, kuva-aineistoa ostoksista ei siis ole tarjolla. Suklaahunajan jätin herkutteluhetkiin jäätelön kanssa ja lakritsiteen säästin syysiltoihin. Korkkasin lakuteen heti kun pääsin Tukholmasta kotiin ja ai että se on hyvää. Maistuu lakulle ja piristää sadepäiviä ihan varmasti!

Kiitos kesä kun olit niin ihana! Toivon, että kohtaamme viimeistään kymmenen kuukauden kuluttua yhtä onnellisissa merkeissä. Sitä ennen yritän piristää itseäni muilla asioilla ja laittaa sälekaihtimet tiukasti kiinni jos ulkona tapahtuu jotain sellaista jota en ihan välttämättä halua nähdä.

0

(2) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Kesä meni, flunssa tuli 🙁 Oli kyllä ihana kesä kerrassaan! Sitä muistelemalla (ehkä) jaksaa syksyn ja talven… Olen jo ostanut lyhtykynttilöitä, joita sitten sytyttelen pihalyhtyihin härärinä iltoina…

    1. Buu flunssa, jee kynttilät! Toivottavasti voit jo paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.