Juoksukuulokkeet vailla vertaa

tunnetila: tykkäys

sony walkman2

Sain noin kuukausi sitten Sonyltä testattavakseni supernäppäräksi osoittautuneet Walkmanin sporttikuulokkeet*. Haluttu musiikki ladataan tietokoneen kautta suoraan kuulokkeisiin, kuulokkeet laitetaan päähän ja sitten vaan urheilemaan. Siinä kaikki!

Ei enää musiikkilaitteiden tunkemista taskuihin, tai puhelimen tai muun laitteen kuljettamista juoksulenkillä kädessä. Ei ylimääräistä painoa hölskymään taskuun pyöräillessä. Perinteinen ”hups, huitaisin kuulokkeen johtoa ja taas kuuloke lähti korvasta” -episodi on enää muisto vain. Kuulokkeet sujahtavat korviin sisälle niin tiiviisti että ne pysyvät (kerrankin!!) korvissa ilman jatkuvaa säätämistä.

Uskokaa tai älkää, mutta näitä kuulokkeita voi käyttää myös uidessa. Ne kestävät jopa kahteen metriin sukeltamista! Olen testannut kuulokkeita juoksulenkeillä ja siellä ne toimivat todella hyvin. Totesin kuulokkeita lainaan ottaessani että uimiseen en aio niitä käyttää, mutta Tukholmassa lenkkipoluilla +30 asteessa juostessa hiki virtasi kyllä sen verran, että ehkä nuo hikilenkit pientä uintireissun kastumista vastasivat.

sony walkman1

Kuulokkeet sisältävät kaiken tarvittavan volyymin säädöstä biisien etsintään ja vaihtamiseen. Langattomaan näppäryyteen kiinnittää jopa lenkkipolulla huomiota, ja Tukholmassa minut pysäytettiin lenkillä kahdesti. Uteliaat, tekniikasta kiinnostuneet miehet kyselivät kiinnostuneena kuulokkeista ja sain muutaman ”Wau”” kommentin. Ja kyllä, olen varma että nuo kommentit viittasivat kuulokkeisiin, eivät kirkkaanpunaisena puuskuttavaan olemukseeni.

Medialainaan saamani kuulokkeet ovat kyllä niin mainiot etten halua palauttaa niitä Sonylle testiajan jälkeen. Täytyy kertoa miten kovasti olen ne päässä hikoillut niin niitä ei haluta ottaa enää takaisin. Heh, kuulostaapa hyvältä suunnitelmalta!

0

(10) Kommentit

 1. Tiina says:

  mulletoi!

  1. Suosittelen! Ihan sairaan hyvä laite! 🙂

 2. Oho! Toihan olisi aivan jäätävä laite uidessa 🙂 Tutkailuun menee..

  1. Heräsi muuten kysymys, että kuinka painavilta nuo tuntuvat?

   1. Eivät tunnu painavan mitään. Siis ainakaan lenkkeillessä. Ilman johtoja olo on niin helppo, etten ole edes ajatellut painavatko nämä minkä verran. 🙂 Mutta ainakin minun mielestäni ovat tosi kevyet.

  2. Joo, uimiseen varmasti hyvät tsempparit ja tosiaan, näissä luvataan että kestävät jopa sukeltelun. Kannattaa testata!

 3. merikukka says:

  No Wau täältäkin! Kuulostavat aika hyvältä!

  1. Kyllä, nämä on mahtavat!!! 😀

 4. meg says:

  Mulla on noi alunperin juuri uintiin tarkoitettuna, mutta ovat niin epämukavat, että ei ole tullut käytettyä. Eilen testasin pitkästä aikaa koiraa ulkoiluttaessani ja mua häiritsee kovasti se, miten askelten tömähtely kuuluu niin voimakkaasti :D. Jos kuulokkeet taas laittaa vähän ”huonosti” korviin, ettei töminää tunnu/kuulu, niin ovat vieläkin epämukavammat korville. Ehkä pitää vaan yrittää totutella…

  1. Kiva kuulla käyttökokemuksia kuulokkeista! Minua häiritsi askelten tömähdykset ensimmäisellä kokeilukerralla ehkä 20 sekuntia, sen jälkeen aloin juosta puuskuttaa enkä enää kuullut askeleita, ainoastaan tsempaavan musiikin. Omaan korvaani nämä istuvat kuin tehdyt, harmi että olet kokenut ne epämukaviksi. Minä taas koen tavallisen muotoiset korviin laitettavat kuulokkeet niin epämukaviksi että suorastaan rakastan näitä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.