Onnen aiheita

tunnetila: ilo

valkoiset neilikat1Canon Selphy -kisa on nyt ohi ja voittajaksi valikoitui tällä kertaa nimimerkki Eve (kommentti jätetty 19.8. klo 17:38). Onnea Eve, sinulle on lähetetty sähköpostia!

Olipa muuten paras idea ikinä kysellä mistä Te olette onnellisia! Luin kommenttejanne suu hymyssä ja välillä vähän itkettikin. Oli huikeaa lukea ihmisten tarinoita ensimmäisistä vatsassa tuntuvista pikkuruisten jalkojen potkuista, uusista ystävistä tai onnettomuuksista selviämisistä.

Arki, syksyiset illat, ystävät ja terveys, niistä oli suuren osan vastaajista onni tehty. Tulin valtavan iloiseksi kun huomasin miten moni mainitsi onnen avaimiksi myös työssä viihtymisen, urheilun tai jonkin muun tuikitavallisena pidetyn jutun. Arkeahan me pääosin elämme, joten on todella ilahduttavaa että siitä osataan nauttia.

Kiitos vielä kaikille, tulin onnelliseksi jokaisesta postaukseen jätetystä kommentista!

Vastasin muuten eilen illalla kaikkiin blogissani rästissä olleisiin kommentteihin. Myös tuo, että ehdin pitkästä aikaa istua rauhassa koneelle ja vastailla kommentteihin, teki minut onnelliseksi. Aloitin eilen työt kesäloman jälkeen ja täytyy sanoa että vaikka loma ja vapaus ovat ihania asioita, on työpäivien tuoma arki ja siitä muodostuva rutiini minulle tärkeää.

Loman viimeiset päivät hoidin juoksevia asioita, tein isoja päätöksiä ja olin viikonlopun kummipoikani synttäreillä Jyväskylässä. En siis ehtinyt paneutua lainkaan arkisiin juttuihin. Eilen kun istuin työpäivän jälkeen koneen ääreen ja avasin blogini tuli tosi hyvä olo. Vastasin rauhassa kaikkiin kommentteihin ja tein rästihommia pois. Uusi syksy ja uusi arki on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä!

Kivaa viikkoa Teille kaikille! Muistetaan olla onnellisia ja kiitollisia jokaisesta pienestä ilon aiheesta mitä arki eteemme tuo. (Juuri nyt toivon että arki toisi eteeni vähän suklaata…)

0

(4) Kommentit

    1. Kiitos haasteesta Iina! Onpa aika kiinnostava juttu ja ajankohtainenkin. En nimittäin yhtään muista mitä vaatekaapistani tälle hetkellä löytyy!

  1. Päivi Karhi says:

    Tottahan se on että fiilis tarttuu, oli se sitten negatiivista tai positiivista! Hyvä veto tosiaan siis jakaa hyvää fiilistä! 🙂 Tästäkin kirjoituksesta tuli tosi hyvä mieli, pidetään siitä kiinni! ^_^

    1. Kyllä, hyvässä olossa leijumista ei voita mikään. Jatketaan siis yhdessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.