Pinkissä pumpulissa

tunnetila: ihastus

281014 vaaka lk

Valokuvauksesta pitävä työkaverini innostuu silloin tällöin ottamaan minusta työpäivän lomassa asukuvia. Ihan parasta, etenkin nyt kun ulkona alkaa olla pimeää jo siinä vaiheessa kun pääsee töistä kotiin. Liian vähässä valossa ei koskaan saa otettua hyviä kuvia, joten on ihan mieletöntä että voin piipahtaa päivän valoisina hetkinä ulkona kollegan kanssa ja napsaista työpaikan pihassa muutaman asukuvan.

Tällä kertaa asukuvien otto tuli puheeksi kun kollegani ihailivat kilpaa aivan TÄYDELLISTÄ Balmuirin huiviani*. Tykkään huivista, sen muhkeudesta ja hennon vaaleanpunaisesta väristä, ihan järjettömän paljon ja käytän huivia lähes päivittäin. Huivin sävy tuo kasvoille niin kauniin lämmön ja valon, että näillä harmailla säillä sen vaikutus omaan fiilikseen on melkoinen.

281014 eka

neuletakki Indiska*, silkkipaita Club Monaco, farkut Cubus, huivi Balmuir*, kumisaappaat Tretorn*

281014 toka 281014 pk 281014 kolmas 281014 pk lahi

Nämä kuvat napattiin viime viikolla, ja tällä kertaa asuun pääsivät myös kumisaappaat. Kun kollegani ehdotti kuvien ottamista emmin hetken. ”Mutku mulla on jalassa nää kumpparit eikä mulla ole muita kenkiä mukana..” Lopulta totesin että mitä sitten, kumpparit jos mitkä ovat järkevää pukeutumista ja järkevän pukeutumisen ja kuluttamisen puolestahan minä blogissani usein puhun. Ja arkisen asun totuus, se on juuri tämä, eikä kuvausta varten jalkaan vaihdetut korkkarit.

Kiitos kuvista Heidi!

0

(13) Kommentit

 1. Tarja says:

  Tuo huivi todellakin näyttää ihan pumpulilta; ihana! Ja väri tosiaan sopii sinulle ihanasti.

  Tuo neuletakki on aivan ihanan näköinen – lähden selaamaan Indiskan sivuja 🙂 Hakusessa on ollut pitkä, musta neuletakki ja tuon tekstuuri näyttää kivalta.

  1. Nina says:

   Huivi on IHANA! Kyllä Oulussa osataan! 😉

   Neuletakki on tosi kiva! Sain taas valita muutaman suosikkituotteeni Indiskan tämän syksyn valikoimista ja tämä neuletakki oli napakymppi! Neuletakki on siisti, se menee juhlavampaankin tilaisuuteen. Siinä on taskut, sopiva pituus lyhyellekin ihmiselle, hauska tekstuuri, ja mikä tärkeintä, tässä on kolme nepparia ja tämä on ensimmäinen neuletakki ikinä mikä näyttää minulla hyvältä myös kiinni. Takin malli on loistava! Suosittelen Tarja testaamaan tätä neuletakkia, sinulla kun on ollut sama ongelma kuin minulla noiden neuletakkien kiinnipitämisen kanssa. Tämä on minusta todellinen löytö!

   1. Tarja says:

    Sanopa muuta: kyllä Oulussa osataan! 😀 Milloinhan raaskisin investoida sen Helsinki-huivin mustana tai tummansinisenä… Joku palkinto jostakin se varmaan tulee olemaan, milloin lie itsensä palkitsemisen aika 🙂

    Ja kävinkin kuule Indiskan sivuilta vilkuilemassa tuota neuletakkia ja se on kyllä nätti! Speksit olisi kyllä kohdillaan: taskut, tekstuuri ja jos pituuskin on kohdillaan lyhyelle, niin voisinpa harkita tilausta, kun hintakaan ei ollut mikään älytön. Käynpäs sitten ilmoittelemassa, jos tilaukseen päädyn ja jos vielä saan uuden lempparin tuosta!

    1. Nina says:

     Voi Tarja, sinä niin ansaitsisit oman Helsinki-huivin! Ai mistä hyvästä? No ihan vain olemalla oma ihastuttava itsesi. 🙂

     Kerrohan jos innostuit tilaamaan neuletakin itsellesi. Olen ollut siihen tosi tyytyväinen ja sille on jo lyhyen ajan sisään tullut valtavasti käyttökertoja. Itse asiassa se on syrjäyttänyt kaikki muut neuletakkini (paitsi bombermallista ihanuutta jota käytän myös jatkuvasti).

     1. Tarja says:

      Voi kun olet kiltti Nina <3 Joku päivä investoin vielä siihen isoon Helsinki-huiviin. Ehkä sitten, kun ne maisterin paperit on lopulta taskussa; ehkä tämä ajatus jopa tsemppaisi raapimaan kasaan nuo loput opinnot…

      Tuota neuletakkia kyllä katson kovin ihaillen, pitää miettiä yön yli ja jos huomenna vielä tuntuu hyvältä ajatukselta, niin ehkä tilaan…

      By the way: tuo bannerin iltapuku <3 Ihana, taisin sen sanoa silloinkin, kun näin sen päälläsi ekan kerran. Aivan upea mekko, jossa kaikki kohdallaan.

 2. Aah, lempiväriäni vaaleanpunaista! Näyttääpä pehmoiselta ja herkulliselta.

  Onnea onnea ONNEA vielä kerran uuteen, IKIOMAAN blogikotiin!

  1. Nina says:

   Pehmoinen ja herkullinen tuo huivi todellakin on! Sen sävy on kauneista kaunein.

   Kiitos Vimps, uusi IKIOMA blogikoti on tehnyt minut hyvin hyvin onnelliseksi! 🙂

 3. pauliina says:

  aah, ihana huivi, vaaleanpunaista hattaraa!

  1. Nina says:

   Voi pauliina, tämä on todellista hattaraa! Melkein tekee mieli maistaa. 🙂

 4. Tuo on TÄYDELLINEN. Ihan kuin hattara <3

  1. Nina says:

   Samaa mieltä iduska! Miksen mä keksinyt itse tuota hattara-sanaa? Muutan kyllä kohta tuon postauksen nimen kun hattara sopisi tuohon paljon paremmin.

 5. Mulla on tällainen harmaana ollut jo parin talven ajan, ihan paras ja lämpimin. <3

  1. Nina says:

   Oih, harmaasta haaveilen seuraavaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.