Stockan uusia tuulia

tunnetila: innostus

stockan kenkaosasto3

Jos alkuperäiset suunnitelmani olisivat toteutuneet olisin nyt New Yorkissa. Valitsin kuitenkin toisin ja päätin jäädä kotiin. Ajattelin käyttää matkaa varten töistä vapaaksi ottamani viikon villasukat jalassa tassutteluun, hitaisiin aamuihin, kiireettömyteen ja oman sängyn pellavalakanoissa möyhimiseen. Vaikka reissussa olisi varmasti ihanaa, olen nyt, eilisen päivän yökkärissä rotkuiltuani, päätöksestäni todella iloinen. En sitä paitsi tiedä miten blogimuuttoni kanssa olisi käynyt jos olisin muuton aikaan ollut New Yorkissa. Parempi siis näin.

Päätin omistaa vapaapäivät uudelle blogilleni ja tein listaa postauksista jotka haluaisin kirjoittaa. Postausaiheita tuli listalle 41. Blogimuutto ja uusi alusta näemmä inspiroivat huimiin suorituksiin. Tai ainakin suuriin suunnitelmiin…  Mutta nyt, nyt otan härkää sarvista ryhdyn heti purkamaan kirjoittamaani postauslistaa ja vinkkaan teille kivasta jutusta jonka eilen bongasin. Stockan verkkokauppa on nimittäin lisännyt valikoimiinsa selektiivisen kosmetiikan!

Tiedän paljon ihmisiä joiden Helsingin reissujen kohokohta on vierailu Stockan kosmetiikkaosastolla. Moni ystäväni toteaa aina Helsinkiin tullessaan ”Stockalla on ainakin käytävä MACin ja Bobby Brownin osastoilla.” MACia Stockan verkkokaupasta ei valitettavasti löydy, mutta hetki sitten Suomeen saapunut Bobbi Brown ja yli 40 muuta brändiä siellä kuitenkin on. Muistan ne ajat kun tein kosmetiikkaostosmatkoja Tukholmaan. Sittemmin olen piipahtanut samoilla asioilla Stockalla ja nyt voin ihastella samoja tuotteita myös kotona. Aika kivaa!

stockan kenkaosasto1 stockan kenkaosasto2

Vaikka tuotteita tilataan koko ajan enemmän verkosta ja tuossa trendissä on firmojen yritettävä pysyä mukana, on kuitenkin tärkeää että myös myymälät kehittyvät ja houkuttelevat asiakkaita ostoksille. Juuri remontoitu Stockan kenkäosasto on mielestäni erinomainen esimerkki upeasta uudistuksesta ja tavarataloon hyvin kansainvälisen fiiliksen tuomisesta.

En juurikaan tilaa kenkiä verkkokaupoista. En jaksa epäsopivien kenkien palauttelurumbaa. Helsingin Stockan uusi, todella laaja kenkäosasto houkuttelee tutkailemaan ja testailemaan eri malleja ja myös kenkiä uusilta brändeiltä. Huono puoli uudistuneessa valikoimassa on se, että minulla on aina tapana ihastua juuri niihin superkalliisiin kenkiin joiden olemassaolosta en tietäisi mitään ilman että olisin bongannut ne hyllystä ohikulkumatkalla…

Viime viikkojen uutiset ”yt-menettely siellä, irtisanomisia täällä, liike lopettaa Suomessa kannattamattomana, asiakkaat siirtyvät verkkoon jne” ovat kamalaa luettavaa. Käydään ihmiset liikkeissä hypistelemässä ja ihailemassa tuotteita ja hankitaan tuotteet sieltä, ei ulkomaisista verkkokaupoista. Jos helppo verkkoasiointi kiinnostaa, asioida voi myös kotimaisten liikkeiden nettiputiikeissa. On totta, että monet tuotteet ovat ulkomailta tilattuna postikuluineenkin edullisempia mitä Suomessa, mutta jokainen euro jonka käytämme kotimaisiin tuotteisiin tai kotimaisiin verkkokauppoihin on omaksi parhaaksemme. Ei anneta yrittäjyyden ja kaupanalan hiipua Suomessa, eihän?

0

(4) Kommentit

 1. MACin pitäisi myös ilmestyä piakkoin verkkokauppaan. Neuvottelut ovat kuitenkin vielä vähän kesken 🙂

  1. Nina says:

   Hur-raa! Kiitos infosta Liisa! 🙂

 2. lukija says:

  Olet niin oikeassa tuossa, että pitäisi ostaa suomalaisia tuotteita ja suomalaisilta yrittäjiltä! Ihan kamalaa lukea jatkuvia yt-uutisia. Toivon tosi paljon voimia kaikille, joita yt:t koskettavat! 🙁

  1. Nina says:

   Samoin toivon minäkin! Meilläkin on töissä tällä hetkellä yt:t käynnissä (vaikken kaupan alalla olekaan) ja se on oikeasti todella, todella kamalaa. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.