Sporttivaatteet uusiksi

tunnetila: vinkkaus

wang2 wang1

Huomenna on se päivä, jota monet ovat odottaneet. ALEXANDER WANG x H&M -mallisto tulee myyntiin.

En omista yhtään Wangin vaatetta (paitsi pari neuletta jotka ostin miehelleni kun pari vuotta sitten kävin New Yorkissa Alexander Wangin Sample Salesissa ja lainailen niitä silloin tällöin mieheni kaapista), sillä Wangin luomukset ovat makuuni välillä hieman oudosti leikattuja ja vähän turhan ronskeja. Jotta Wangin suunnittelemat vaatteet löytäisivät tiensä vaatekaappiini, tulisi niissä olla vähän enemmän pehmeyttä ja hieman vähemmän wangimaista kulmaa. Odotin toki innolla kuvia mallistosta uutisen julkaisemisen jälkeen, mutten voi sanoa joutuneeni samaan hurmokseen mitä monet ystäväni tai bloggaajakollegani.

Ensi silmäys mallistoon kävi osaltani aika nopeasti enkä oikein kiinnostunut yhdestäkään malliston vaatteesta. (Malliston kuvissa poseerannut Suvi Koponen taas sai minulta ihailevia silmäyksiä sitäkin enemmän. Vitsit että hän on kaunis!) Scuba-materiaalista valmistetuissa vaatteissa hikoilin ihan tarpeeksi 2000-luvun alussa ja sporttiset vartaloa nuolevat  mekot eivät ole ihan minun juttuni. Kun H&M sitten julkaisi malliston tarkemmat tuotekuvat alkoi kiinnostusta löytyä. Ajattelin pistää treenivaatepuolta vähän uusiksi, jos vain onnistun pääsemään käsiksi juttuihin joista kuvien perusteella kiinnostuin.

Ensimmäiseen kuvaan kokosin malliston must have -tuotteet: urheilutoppi, pitkät trikoot ja joogamatto. Uusi joogamatto tulee todelliseen tarpeeseen, toppi ja trikoot taas ovat vain yksinkertaisesti niin hienot, että haluan ne pelkästään ulkokohtaisista syistä.  Toisessa kuvassa on mallistosta muita juttuja joita voisin myös yrittää metsästää ja päästä sovittelemaan. Etenkin nuo bikinit kiinnostaisivat allekirjoittanutta. (Bikineiden sovittelu sen sijaan on kaameinta ikinä, joten saapa nähdä jaksanko vaivautua.)

Odotan uusien sporttivaatteiden toivossa malliston huomista lanseerausta kovasti. Mitäs Te tuumailette ALEXANDER WANG x H&M -yhteistyökuviosta? Juu vai ei?

ALEXANDER WANG x H&M
verkkokaupassa 6.11. klo 11.00
valikoiduissa liikkeissä 6.11. klo 8.00

0

(6) Kommentit

 1. Ei innosta sitten yhtään. Mutta mun tyylistähän ei löydy tippaakaan sporttielementtejä – ainoat kelpuuttamani lenkkaritkin ovat maastoutuneet leopardintäplien alle.

  Ehkä juuri tästä syystä Alexander Wangin vaatteet eivät osu mun esteettiseen makuun. Olen tosin vuosien varrella tykännyt muutamista Wangin kengistä (kuinka ”yllättävää”) ja laukuista, mutta tässä yhteistyömallistossa ei ole kiinnostavia kenkiäkään.

  Ei oo selkeestikään mun juttu!

  1. Nina says:

   No ei nämä kyllä ole sun juttu, olen samaa mieltä. Tosin kyllä mä näkisin yhdet malliston kengistä sulla. Odotan kun etsin linkkiä.. Nää: http://www.hm.com/fi/wangxhm#women/article-63

 2. hanko says:

  Aluksi en innostunut tästä mallistosta ollenkaan. Mulle kävi vähän samalla tavalla, että kun aloin tarkemmin näitä katselemaan, niin kiinnostuskin heräsi. Isot logot ja neopreeni materiaalina ei edelleenkään innosta, mutta nuo vähän hillitymmät vaatekappaleet kylläkin. Eniten oon katsellut sitä pidemmän mallista tuulitakkia. Myös ne mustat sporttirintaliivit vaikuttaa käytännöllisiltä ja niissä ne logotkin jäis urheilutopin alle piiloon. Mitään must have -tuotteita tässä mallistossa ei kuitenkaan ole.

  1. Nina says:

   Se pidempi tuulitakki on kyllä kiva. Olen katsellut sen tyylisiä muissakin mallistoissa ja tykkään niistä. Katsotaan miten käy, saadaanko napattua omat suosikkimme.. 🙂

 3. Joo en ollut yhtään kiinnostunut näistä kun ekan kerran vilkaisin. Myöhemmin kun näin näitä ihmisten elikkäs bloggaajien päällä, niin huhheijaa. Todellakin himoitsen nyt ihan täysillä yhtä paitaa. 😀 En vaan jaksa oikein innostua, koska näiden mallistojen kanssa saa aina jäädä nuolemaan näppejään. 🙁 Mutta yritys on silti kova, huomenna!

  1. Nina says:

   Heh, niin sitä mieli voi muuttua! 🙂 Toivottavasti saat lempparipaitasi. Pidän sulle peukkuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.