#LUMIstyle kisa käynnissä!

tunnetila: hauskuus

Lumi_1

Keskustelu FB:n chatissä pari viikkoa sitten.

Minä: ”Moi Aino! Minut haastettiin mukaan LUMIn stailauskisaan ja nyt mulla on tietysti kuvaajaongelma… Sähän tykkäät myös LUMIsta ja sinulla on LUMIn laukkuja. Kiinnostaisiko sua ottaa kuvat tuota kamppista varten?”

Aino: ”Joo! LUMI on mun suosikkibrändejä!”

Minä: ”Loistavaa! Tosi kiva että sulle sopii!”

Aino: ”Millasen laukun sä valitsit stailattavaksi?”

Minä: ”No yllätys yllätys, mustan ja pienen olkalaukun. Mutta kun se oli kaikista ihanin niin halusin välttämättä stailata sen. Ajattelin jotain aika klassista lookia. Mustat korot, nahkahousut ja nahkaa pehmentämään joku pörröinen materiaali… Valkoinen muhkea pooloneule olisi ihana! Eli klassista mutta toimivaa syyslookia ajattelin.”

Aino: ”Hmm… Musta pikkulaukku… On tosiaan klassista ja perinteistä sinua…”

Minä: ”No on siinä laukussa yksityiskohtana mustaa poninkarvaa.”

*hetken hiljaisuus*

Aino: ”Poninkarvaa… Hei mitä jos stailaat klassisen asun mutta tehdään muuten jotain ihan hullua! Ei mitään perinteistä asukuvaa vaan paljon poneja. Muovisia pieniä poneja!”

Minä: ”Ihan sairaan hyvä idea!!!”

Siitä se ajatus sitten lähti…

Lumi_3 Lumi_4Lumi_2

Jos tykkäät valitsemastani LUMIn laukusta, stailauksestani tai poneista (jotka saimme lainaan Ainon pieneltä tyttäreltä, kiitos lainasta O!), tai vaikka siitä absurdista tilanteesta jossa aikuiset asettelevat muovisia poneja tarkasti rappusille ja tanssitunnilta tulevat teinitytöt tuijottavat tapahtumaa kauhuissaan ”Vähänkö noi on lapsellisia!”, käy äänestämässä stailaustani LUMIn #LUMIstyle -kampanjasivulla FB:ssä!

Yksi äänestäneistä voittaa LUMIlta haluamansa laukun, ja eniten ääniä saanut bloggaaja saa myös valita LUMIn mallistosta laukun itselleen. Tuo LUMIn pikkuinen Olivia -laukku on niin ihana, että ottaisin sen ilosta hihkuen lisäksi laukkukokoelmaani. Äänestysaikaa on marraskuun loppuun saakka. Kiitos ja kumarrus jokaisesta annetusta äänestä, toivon todella että joku blogini lukijoista voittaisi tämän kisan!

Kuvat Aino / Visuaalisesti vaativa / Ainoa

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  CURIOUSNOORA
  18/11/2014 at 08:48

  ÄÄNI ANNETTU! <3 Kuva on aivan mielettömän hieno ja meinasin juuri kysyä, että mistä ihmeestä olet tuollaisen lauman poneja hommannut, mutta sieltähän se postauksesta selvisi! 😀

  • Reply
   Nina
   18/11/2014 at 12:38

   Kiitos Noora! <3 Äänesi merkitsee mulle tosi paljon!

   Juu, saatiin lainata O:lta (4v) sen poneja. 😀

 • Reply
  Mirja
  18/11/2014 at 12:40

  Oli pakko äänestää sinua! Kuvasi oli ehdottomasti kekseliäin ja vaan niin ihana ja hauska ettei ollut vaihtoehtoja! 😀

  • Reply
   Nina
   18/11/2014 at 14:27

   Ihana Mirja, kiitos maailman eniten! Mietin hetken onko stailaukseni (tai siis ponit) liian outo ja ajattelevatko ihmiset että olen ihan seonnut, mutta päätin silti ottaa riskin. Tiesin, että blogini seuraajat ovat huumorintajuista ja hyvää porukkaa. 😉

 • Reply
  Emilia
  18/11/2014 at 14:10

  Toivottavasti sä ja mä voitetaan 😀

  Tää oli muutenki paras kuva, hyvä stailaus ja erottuu muutenki edukseen erilaisuudellaan. Toi neule on niiiiiin hieno!!

  • Reply
   Nina
   18/11/2014 at 14:25

   Voi kiitos Emilia! Parasta että äänestit kuvaani! Pidetään sulle ja mulle peukkuja! 😀 😀

   Tuo neule on kyllä ihan lemppari. Sille vaan oli käydä viime viikolla huonosti… Huomenna tulossa blogiin postaus aiheesta ”kuinka pelastat vaalean neuleesi punaviiniltä…” 😉

 • Reply
  Christina
  18/11/2014 at 16:21

  Voi ei, aivan ihana! Ääni lähti multakin! 🙂

  • Reply
   Nina
   18/11/2014 at 20:36

   Hih, ihanaa Christina että tykkäät! 🙂 Kiitos äänestäsi. <3

 • Reply
  pauliina
  18/11/2014 at 18:51

  ääni täältäkin sinulle. ja poneille. 🙂 tai ainakin toivottavasti ääni meni perille, kun en nyt ole varma riittikö äänestämiseen kuvasi klikkaaminen ja tykkääminen…?
  tuosta pilkullisesta ponista muuten tuli mieleen kesäinen tapahtuma kun kävelin koirani kanssa lasten leikkipuiston ohi ja kuulin lapsen huutavan ”äiti tuolla menee hevonen!”. ajattelin ettei koiraani ennen hevoseksi ole luultu mutta lapsen seuraava kommentti selvensikin sitten asiaa: ”peppi pitkätossun hevonen!”
  koirani on dalmatialainen. 😀 (ja muuten poninsa lainaan antaneen tytön kaima.)

  • Reply
   Nina
   18/11/2014 at 20:42

   Kiitos pauliina, toivotaan että äänesi tuli perille! Dalmatialaiset on IHANIA!!! Juuri viime viikolla seisoskelin ratikkapysäkillä dalmatialaisen kanssa. Koira oli ihan valtavan kaunis enkä voinut olla tuijottamatta tuota ylvästä ja siroa olentoa. Kiinnostus oli molemminpuolista ja juuri kun pääsimme kontaktiin tuli ratikka ja minun täytyi mennä. Tuo kohtaaminen teki minuun kuitenkin syvän vaikutuksen. 🙂

 • Reply
  pauliina
  18/11/2014 at 18:56

  tulipa sitten hölmö virhe kommenttiini. 🙁 meidän koiratyttöhän onkin poninsa lainanneen tytön äidin kaima, aino. 🙂

  • Reply
   Nina
   18/11/2014 at 20:43

   Ja on muuten kaunis nimi dalmatialaiselle tuo Aino. Harvan koiran voisin kuvitella kantavan tuon nimen paremmin kuin dalmatialaisen. 🙂

 • Reply
  Tiinasilja
  18/11/2014 at 21:59

  Ääni annettu! Stailauksesi oli ehdottomasti hauskin ja erottuu edukseen muista. Ja tuo valitsemasi laukku on u p e a! Jotenki aina on tullut katsottua Lumilta noita käytännöllisiä isoja laukkuja (kuljetan koko elämää laukussa…), joten pienet laukut ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Jos onni osuisi kohdalle niin saattaisin päätyä samaan laukkuun…ja opettelisin kuljettamaan vähemmän tavaraa mukana 😀

  • Reply
   Nina
   19/11/2014 at 08:48

   Kiitos Tiinasilja äänestäsi! Arvostan! <3 Minulla on myös ollut aikaisemmin tapana raahata mukana kaikkea mahdollista, mutta kerran luovuin yhdestä suuresta laukusta lääkärin määräyksestä, ja sen jälkeen hartiajumit ovat vähentyneet ehkä 70%. Eli jos minulla on mukana paljon tavaraa kuljen nykyään repun kanssa, muutoin laukkuni ovat aika pieniä tai ei ainakaan liian painavaksi pakattuja.

 • Reply
  HEPPATYTÖT VAUHDISSA | #LUMISTYLE | // visuaalisesti vaativa //
  19/11/2014 at 10:46

  […] tuulemaan. Keskustelun tarkemman etenemisen ja ne varsinaiset kuvat voit tsekata Ninan tontilta täältä.Nina oli valinnut stailattavaksi pienen poninkarvalla koristellun laukun ja heti kun kuulin […]

 • Reply
  Salka
  19/11/2014 at 21:57

  Aivan parhaat kuvat! 🙂 Onnea kisaan!

  • Reply
   Nina
   20/11/2014 at 08:37

   Voi kiitos ihana Salka! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.