Joka juhlan jakku

tunnetila: tykkäys

201014 kuudes 201014 eka

jakku Object*, silkkipusero MKA for BikBok, farkut Cubus,
käsilaukku Zalando*, nilkkurit Dumond

201014 viides 201014 toka 201014 neljas

Pääsin jokin aika sitten valitsemaan itselleni muutaman suosikkivaatteen Objectin syysmallistosta. Pidin paljon pressipäivillä näkemistäni Objectin keväästä ja kesästä, mutta brändin syysvaatteista en muistanut viime keväältä oikein mitään. Object on Bestsellerin brändeistä (Vila, Only, Vero Moda, Selected…) mielestäni se rohkein ja kokeellisin, ja vähän jännitinkin olisivatko malliston vaatteet makuuni hieman liian erikoisia.

Toki syysmallistossa oli myös vaatteita jotka eivät sopineet tyyliini lainkaan, mutta täytyy sanoa että onnistuin valitsemaan mallistosta itselleni niin lemppareita juttuja, että olen pukeutunut nyt noin kuukauden lähes päivittäin johonkin valitsemistani Objectin vaatteista. Voisi miltei sanoa että tämän syksyn parhaiden käyttövaatteiden garderoobini meni lähes uusiksi.

En tiedä miten olen tullut toimeen ennen kuin omistin kuvissa esiintyvän jakun! Olen käyttänyt jakkua kuukauden aikana oopperassa, Indiedays Blog Awardseissa, pressitilaisuuksissa, I Love Me -messuilla, ravintolan ajavaisissa ja teatterissa, enkä keksi tilaisuutta minne tuo jakku ei sopisi. Jakku istuu päälleni kuin tehty (kuvissa laukku vetää jakkua vähän huonoon asentoon, hupsis) ja sen metalliset epoletit olalla tuovat jakkuun kivaa ilmettä. Hopeanvärinen metallilaukku sopii jakkuun kuin nenä päähän ja tuosta yhdistelmästä on tullut uusi lempparini.

En muuten ensin edes valinnut tuota jakkua mallistosta itselleni. Sovitin sitä kyllä, mutta ajattelin että näytän jakussa liian harteikkaalta. Kun pääsin kotiin alkoi kaduttaa valtavasti. Kun vielä seuraavana aamunakin huomasin harmittelevani mokaani laitoin showroomille vienon viestin. ”Totta kai voit hakea sen jakun! Laitan sen sulle tänne valmiiksi.” Kiitos ihana Suski, ilman apuasi olisin vailla lempijakkuani ja olisin kieriskellyt jo useita kertoja valtavissa asukriiseissä tämän syksyn aikana.

Kuvat Aino / Visuaalisestivaativa / Ainoa

0

(6) Kommentit

 1. Maarit says:

  Kaunis asu, ja sopii varmasti mihin tilaisuuteen tahansa! Tuo laukku erityisesti on upea!

  1. Nina says:

   Kiitos Maarit! Jos haluat nähdä myös toisen upean laukun (ja muoviponeja), piipahda antamassa äänesi täällä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.592676000836708.1073741852.110507972386849&type=1 😀 😀

 2. Tarja says:

  Olipas kuule hyvä, että sait tuon jakun: se on kerrassaan ihana ja istuu tosiaan sinulle kuin tehty! Ja niin kiva asu taas. Voisin kuvitella itseni päälle – tai siis ups: minähän aikas monesti olen juuri tuollaisissa asuissa 😀 Tykkään myös tuosta laukusta ihan valtavasti! Minulla ei ole juhlalaukkuja juurikaan ollut, mutta nyt on tulossa iltapukujuhlat (joihin sain hankkia elämäni ekan pitkän puvun – siis vanhojen tanssien jälkeen) ja ostin sitten myös pienen laukun. Tuo sinulla oleva olisi kyllä ollut enemmän mieleeni. Tosin aikas nätti se hankkimanikin on ja sopii pukuun – en jaksanut aloittaa mitään mittavaa asusteiden metsästystä, joten nappasin puvun ostopaikasta ensimmäisen sopivan laukun 🙂

  Ja tiedätkö. Aina kun näen kuviasi, tulee iloinen mieli. Näytät kuvissa niin onnelliselta ja jotenkin elämääsi tyytyväiseltä. Sisäinen tasapaino heijastunee ulospäin 🙂

  Ihanaa viikon alkua!!

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja! Jakku on ollut tänä syksynä korvaamaton! En ymmärrä miten en ensin otanut sitä. Otin ensin valkoisen jakun joka oli sekin ihan kiva, mutten usko että sille olisi tullut läheskään näin paljon käyttökertoja. Palautin siis tuon valkoisen jakun ja otin tämän tilalle. Mahtava löytö!

   Heh, hauska kuulla että kyseinen asu on sinun tyylisesi. Meillä on selkeästi hyvä maku molemmilla. 😀

   Oooh, olisipa ihana päästä kunnon iltapukujuhliin! Tosin minulla ei taitaisi olla mitään päälle pantavaa. Olen kasvanut ulos kaikista iltapuvuistani, hupsis..

   Voi ihana Tarja, kiitos hurjasti viimeisestä kommentistasi. Kaikki on kyllä elämässä aika hyvin mallillaan, hauska kuulla että se tasapaino näkyy ulospäin. Ihanaa viikon alkua sinullekin Tarja!

 3. Jenni says:

  Olen edellä kommentoineiden kanssa samaa mieltä, tuo laukku on kyllä löytö! Tosi kaunis ja ihanalla tavalla uudenlainen mutta silti klassinen.

  1. Nina says:

   Kiitos Jenni! En ollut itse ensin ihan varma tulenko käyttämään laukkua koskaan, mutta kappas, sehän sopii moneen asuun saumattomasti. Hyvä löytö siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.