Kaapelitehtaalla

tunnetila: tyytyväisyys

291014 viides

Kuten jo uhosin, uhmasin ihmispaljoutta ja kävin viime viikonloppuna Kaapelitehtaalla Ornamon joulumyyjäisissä. Olipa huikea kokemus! Olen vältellyt parin viime vuoden ajan kaikenlaisia myyjäisiä, sillä en ole oikeastaan tarvinnut mitään. Myös myyjäisten ihmispaljous on tuntunut ideana todella epämiellyttävältä, ja useamman vuoden myyjäisiä kolunneena minusta tuntui, että kaikissa myyjäisissä oli aina myynnissä samat tuoteet. Kaikki jotenkin kyllästytti.

Nyt kun kuulin myös Balmuirin olevan myyjäisissä mukana, ja kun lähes kaikki taloutemme pyyhkeet ovat keskimäärin 10 vuotta vanhoja, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja sukeltaa myyjäisten uumeniin uusien pyyhkeiden toivossa. Ehdin Kaapelitehtaalle heti perjantaina puolen päivän aikoihin ja ajoitus oli täydellinen! Ihmisiä oli paikalla jo runsaasti, mutta ruuhkista ei ollut vielä tietoakaan. Sain ihan rauhassa tutustua kaikkeen kiinnostavaan, ja voi jestas miten paljon kivaa myyjäisistä löytyikään! Totesin jo yhdelle myyjälle että pyörryn pian kaikesta ympärillä näkyvästä ihanasta tavarasta.

291014 toka
neuletakki Valentine Gauthier pour Vila*, toppi Object*, farkut Cubus,
laukku H&M Premium Collection*, nilkkurit Rizzo

291014 neljas 291014 eka 291014 kolmas

Kiertelin myyjäisissä puolitoista tuntia ja tein sieltä todella onnistuneita ostoksia. Balmuirilta ostin suunnitellusti uusia pyyhkeitä, ja lähtipä mukaani myyjäisistä myös yksi joululahja ja hauskoja kotimaisia joulukortteja muutamalta eri brändiltä, mm. Va-Va:lta ja pääasiassa lasten tuotteita valmistavalta KiMa Illustrationsilta. Myyjäisten parhaan heräteostoksen tein minulle uuden, ihan huikean mattobrändin MADEBYMEMMn osastolta. Olen haaveillut jo muutaman vuoden eteisen uudesta matosta, mutta se oikea on antanut odotella itseään. Nyt bongasin kauniita mattoja MADEMYMEMMin osastolta, ja kun kuulin tarinoita mattojen taustoista, oli ostopäätös hetkessä selvä. Palataan mattoasiaan myöhemmin kuvien kera!

Oletteko Te käyneet joulumyyjäisissä?

Kuvat Aino / Visuaalisesti vaativa / Ainoa

 

0

(6) Kommentit

 1. Voi eiiiii oliko Balmuir siellä??? Eiiiiih. Mä olen yleensä AINA tämmösissä haukkana paikalla, mutta nyt päätin skipata suosiolla, rahatilanne heikohko mätkyjen ym. mukavan jälkeen…Mutta olishan tuolta voinut löytää vaikka ja mitä kivaa.

  1. Nina says:

   Kyllä, myös Balmuir oli paikalla ja sinne heilahti heti muutama satanen. Hopsan! 🙂 Mutta kyllä, tänä vuonna tuo oli todella ihanien löytöjen kehto!

 2. Kati says:

  Yritän vältellä ihmispaljouksia, joten myyjäiset sun muut jätän suosiolla rauhaan. Tosin täällä Tukholmassa haluaisin käväistä joulumarkkinoilla, koska en siellä ole vielä koskaan käynyt.

  Toi sun asu on muuten täys kymppi! Liketän molemmilla peukuilla!! 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Kati liketyksistä! 🙂

   Mä olen käynyt vuosien saatossa useillakin joulumarkkinoilla Tukholmassa. Jouluinen perinne nääs. 🙂 Ehkä tunnelmallisimmat on Vanhassa kaupungissa.

 3. Kävin myyjäisissä perjantai-iltana, eikä silloin ollut tungosta- Balmuirilta lähti mukaan pari pientä lahjaa ja ostin muutaman pikku jutun myös itselleni…

  Kiinnitin huomiota, että etenkin ihastuttavia astioita oli monella myyjällä, mutta en sortunut ostamaan. Kaapit kun ovat aika täynnä jo valmiiksi ja tulevalta Japanin matkaltakin tulee ehkä ostettua astioita.

  1. Nina says:

   Oi, sinä onnekas pääset matkalle Japaniin!!! En ole koskaan ollut Japanissa ja olen haaveillut siitä aina.

   Huomasin muuten minäkin kauniita, olisiko ollut ohuesta riisiposliinista valmistettuja astioita tuolla myyjäisissä. Ne oli todella herkkiä ja sieviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.