Olkivuoteella

tunnetila: tykkäys

NAFHA1

Olen niin joulupäissäni, että yhdistin mielessäni testiin saamieni ihonhoitotuotteiden kivan pakkauksen jouluiseen seimeen, ja aloin kuvia postaukseen valitessani hyräilemään Heinillä härkien kaukalon. Voi jestas sentään! Onneksi joulu on kohta ohi ja tämä sekopäinen joulufiilistely lakkaa.

NAFHA on ranskalainen Ecocert- ja Cosmebio-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan harvinaisista ja laadukkaista raaka-aineista. Minulla oli juuri sopivasti tarve silmänympärystuotteelle, joten kun pääsin valitsemaan NAFHAlta tuotteita testiin, valitsin oitis sarjan silmänympärysvoiteen*. Silmänympärysvoidetta tehostamaan valitsin NAFHAn jo kulttituotteeksi muodistuneen kaktusviikunaöljyn*. 

NAFHA5 NAFHA6

Luomu kaktusviikunaöljyn INCI-lista on lyhyt ja ytimekäs. Tuote sisältää ainoastaan kaktusviikunaöljyä (Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract). Tuo öljy on yksi arvokkaimmista ja harvinaisimmista öljyistä maailmassa, ja kun se tässä tuotteessa on vielä luomua, jo pelkkä tuotteen olemassaolo tekee hyvää ja tuntuu ylelliseltä.  Kaktusviikunaöljyä käytetään herkän ja kuivan ihon hoidossa (erinomainen taistelussa raskausarpia vastaan), mutta se on myös hyvin tehokkaasti korjaava ja  ihoa piristävä antiage aine.

Valitsin testiin pienen roll on -päällä varustellun pullon, sillä ajattelin testata öljyn tehoa silmänympärysiholla oleviin juonteisiin. Ja kuulkaa, luulin ensin että kuvittelen, mutta olen lopulta aika varma, että naururypyt ovat hieman madaltuneet noin kuukauden käytöllä. Ja ei, minulla ei ole mitään naururyppyjä vastaan. Niistähän vain näkee että elämä on eletty hyvin ja nauru on kuulunut arkeen, mutta ne ovat kasvojeni näkyvimmät juonteet, joten niillä oli helppo testata tuotteen tehoa.

Tuote on hellävarainen ja lähes tuoksuton, ja pieni pullo on näppärä napata mukaan vaikka reissuun. Ainut negatiivinen asia on (ainakin omassa pullossani) hieman huonosti pyörivä roll on -pää. Ohutta silmänympärysihoa ei saisi hangata tai painaa kovasti, mutta joskus kun roll on ei pyöri sitten millään, huomaan olevani vähän liian kovakourainen tuotteen iholle hieromisen kanssa. En tiedä onko oma puikkoni jotenkin jumissa vai onko tuo ongelma kaikissa pulloissa. Kiukuttelevasta roll on -päästä huolimatta erinomainen tuote!

NAFHA4

Sarjan silmänympärysvoidepurkki on silmänympärysvoiteeksi hämmentävän suuri (30ml). Ihmettelin purkin kokoa kunnes luin tuoteselosteen tarkemmin. Tuote on monitoimituote ja tarkoitettu silmänympärysihon lisäksi myös huulten ympäryksille. Myös tässä tuotteessa on käytetty yhtenä ihoa aktivoivana tuotteena kaktusviikunaöljyä. Öljyn lisäksi ruiskaunokki ja kofeiini täyttävät juonteita ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä, vähentävät turvotusta sekä vaalentavat tummia silmänalusia.

Kuukauden ajan olen laittanut puhdistetulle silmänympärysiholle ensin öljyn, sen jälkeen silmänympärysvoiteen. Huomasin vasta äsken tuotelinkkejä hakiessani, että tarkoitus olikin vaihdella tuotteita keskenään. Välillä siis öljyä, välillä voidetta. Hupsis! Ilmankos on naururypytkin silenneet kun olen käyttänyt kahta tehoainetta yhtä aikaa… Noh, sellaista sattuu! Olinkin ihmetellyt silmänympärysvoiteen huonoa imeytymistä iholle. No ei kai se oikein imeydy jos alle on juuri lykätty superkosteuttava öljy. Että tällainen pro-testailija täällä teille tuotteista vinkkailee…

Kun hetki sitten ihmettelin kuorinta-aineissa olevia muovirakeita, sain silloin bloggaajaystävältäni Idalta vinkin NAFHAn kuorintavoiteesta. Tässä hellävaraisessa kuorintatuotteessa ei ole käytetty muovia vaan useita luomuainesosia, ja kuorinnan suorittavat muovin sijaan tammenkuorihiukkaset. Tässä on kyllä sarja minun makuuni!

Seuraavaksi ajattelin kokeilla kaktusviikunaöljyn tehoa otsaryppyihin. Saapa nähdä luulevatko ihmiset pian minun käyneen botox-hoidoissa.

”Heinillä härkien kaukalon, nukkuu lapsi viaton…”

0

(6) Kommentit

 1. Nafhan öljy kuuluu jo vakiokalustoon. Ihana tuote. <3 Ja ihanan rouheasti pakattu tuo sinun paketti, kolahtaa minuun kovasti. <3

  Tuoksuvaa joulunaikaa.

  1. Nina says:

   Minusta tuo pakkaus oli myös ihana! Rakastan kauniita pakkauksia ja tästä paketista huomasi että aina kauneuteen ei tarvita silkkipaperia tai satiininauhaa. 🙂 Ihanaa joulunaikaa sinullekin Tiia!

 2. Nahfa on mun lemppari 🙂 Parhaat tuotteet juurikin se kuorintavoide ja kosteuttava naamio! Ilman sitä naamiota en aio enää viettää talviani. Yön yli naamaan ja aamulla peilistä katsoo ihan erinäköinen tyyppi.

  1. Nina says:

   Kylläpä nämä saavatkin kehuja! Menevät siis molemmat hankintalistalle! Kiitos siis kehuista, osui ja upposi! 🙂

 3. Tykkään erityisesti Nafhan naamiosta. Silmäympärysvoidetta voi hyvällä omalla tunnolla käyttää myös naamiona silmien ympärillä, kun pakkaus on niin suuri tai niin minä aina teen, jos pakkaus on isompi kui 15ml:ä. 😉

  1. Nina says:

   No niin. Nyt meni kyllä naamio viimeistään ostoslistalle! Ja kuorinta kans! Ja kiitos muuten hyvästä ideasta, en ole tullut koskaan ajatelleeksi että voidetta voisi käyttää naamion omaisesti. Kiitos vinkistä Jonna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.