Hyvästit ponilaukulle

tunnetila: kiitollisuus

lumi_perus1

En ole ehtinyt kunnolla kiittää Teitä, jotka äänestitte stailaustani #LUMIstyle -kisassa. Parempi myöhään kun ei silloinkaan, joten:

VALTAVAN SUURI KIITOS JOKAISELLE MINUA ÄÄNESTÄNEELLE!

Teitte kisasta kunnon kilpailun ja kannustuksenne tuntui sydämessä asti. Tulin siis kisassa toiseksi häviten ihan loppumetreillä paljon ääniä keränneelle NAAG -blogin Jannelle.

Annoin Jannelle hämmentävän kovan vastuksen, sillä keräsin kisassa 209 ääntä. Tunnetilaa seuraa FB:ssä vain 186 henkilöä, Jannen suositulla NAAGilla taas FB seuraajia on yli 6000. Blogimme ovat siis täysin eri sarjoissa, ja silti kamppailin ponien kanssa ykkössijasta viimeiseen äänestyspäivään asti. Hyvä ponit ja upea laukku, sekä kiitos ihanat äänestäjämme!

lumi_perus3

neule Zara, nahkahousut Jimmy Choo for H&M, laukku LUMI (kuvauslainassa)

lumi_perus2

Sain arvokasta apua mm. suosittua ratsastusblogia kirjoittavalta Erikalta, joka vinkkasi heppojen ystäville kuvissa seikkailevista pikkuponeista. Jakoipa muutama ihana ystävänikin äänestyslinkin omassa Facebookissaan ja kehoitti äänestämään minua voittoon. Tuhannet kiitokset Erika ja minua tsempanneet ystävät. Tulen kyllä muistamaan tukenne, odottakaa vaan!

Nyt tämä mallikappalelaukku pakataan takaisin dust bagiin ja palautetaan LUMIlle. Kiitos laukku kivasta vierailusta. Inspiroit meidät Ainon kanssa toteuttamaan kivan kuvaussession. Ehkä tapaamme vielä!

Kiitos vielä kaikille, etenkin myös yllä näkyvät kuvat samaisessa kuvaussessiossa napanneelle Ainolle!

Kuvat Aino / Visuaalisesti vaativa / Ainoa

0

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  Hieno suoritus Nina! Harmi, kun laukku lähtee nyt takaisin Lumille – se on hyvin sinun näköisesi asuste. Ehkäpä kohtaatte vielä 🙂

  Lämpöistä joulun odotusta! Täällä aletaan laskeutua joululomille – tekemättömiä kirjoitustöitä olisi, mutta olen nähnyt enneunen, että välipäivinä inspiraatio on parempi 😉

  1. Nina says:

   Heh, enneuniin on hyvä uskoa! Sitä paitsi kun malttaa levätä muutaman päivän alkaa kirjoituskin sujumaan ihan eri tavalla kuin näin jouluhässäkän aikaan. Ihanaa lomailua sinulle Tarja ja kirjoitusintoa välipäiviin!

 2. Todella hieno suoritus muru! <3

  1. Nina says:

   Kiitos äänestäsi beibe! 😉 <3

 3. Harmi ettet saanut laukkua, se olis sopinut sulle täydellisesti! Ihanaa joulua 🙂

  1. Nina says:

   Voi kiitos Erika! Iso kiitos avustasi ja ihanaa joulua myös sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.