Hamebootsit

tunnetila: ihastus

201214 kolmas 201214 kasi

neule Zara, huivi Monki*, hame Alexander McQueen, laukku Tory Burch,
nilkkurit H&M Premium Collection*, sormukset Monica Vinader ja Pernille Corydon*

201214 ysi 201214 viides 201214 neljas 201214 seiska

Minulla on ollut (blogin mukaan ja sitä on tässä tilanteessa uskominen) hame ja sukkahousut päällä viimeksi tasan 9 kuukautta sitten! Näissä viime maaliskuussa otetuissa kuvissa muistan viimeksi olleeni hame päällä töissä, sen jälkeen olen käyttänyt hametta ainoastaan kesähelteillä.

Minulla on ihan kivoja hameita, mutta ongelmana on ollut kaapista puuttuvat ”hamekengät”. Arkeen soveltuvat kengät joissa on vähän kantaa, mutta joilla jaksaa silti kävellä, ja jotka ovat kuitenkin sen verran sirot että ne voi yhdistää hameen kanssa. Olen kierrellyt jo kahtena syksynä kaupungilla tietynlaiset kengät mielessäni, mutten ole onnistunut löytämään vielä sitä oikeaa paria.

Nyt tuo etsintä kuitenkin loppui, sillä sain H&M:ltä mahtavan joululahjan. Joulupaketista (jonka malttamattomana heti avasin) paljastui H&M Premium -malliston nahkaiset nilkkurit. Teräväkärkiset nilkkurit inspiroivat minua välittömästi ja kaivoin heti vuosien takaisen lempihameen päälleni.

On muuten aika kiva että vielä näin joulukuussa ulkona tarkenee hame päällä eikä paksuja toppakenkiä vielä tarvita. Jouluksi voisi kuitenkin sataa ihan reilusti lunta, eikös vaan?

Kuvat Nekku / Lazy Dynamite

0

(4) Kommentit

 1. I-H-A-N-A-T kengät! ♥ ♥ ♥
  Omassa kaapissa on vastaavien kenkien mentävä aukko eli kiitos vinkistä! Synttärit on tulossa, joten tässähän olisi oiva lahjavinkki miehelle.. 😉

  1. Nina says:

   Kiitos! Tykkään näistä ihan hurjasti! Kenkien koko on aika reilu, joten ajattelin hommata näihin paksut villapohjalliset jotta voin käyttää näitä tarvittaessa myös kylmemmällä säällä. Jee! 🙂 Ja kyllä, hyvä lahjavinkki tosiaan. Nämä tulivat myntiin pari päivää sitten, joten kokoja pitäisi olla vielä runsaasti jäljellä.

 2. Virpi says:

  Todella upeat kengät ja ihana asukokonaisuus muutenkin! =) Juuri tässä mietin samaa uusimpia postauksiasi lukiessani, että en muista milloin olisin viimeksi nähnyt sinut hameessa. Hameet pukevat sinua erinomaisesti, mutta niin pukevat kyllä housutkin. Ja noiden kenkien kanssa voi varmasti käyttää molempia. Hirmuisesti tekisi mieli ostaa nuo kengät itsellenikin, mutta minulla on etenkin vasen jalka hiukan normaalia leveämpi (luut), ja usein Henkkamaukan kengät tuntuvat kapeilta.. Täytyypä käydä kokeilemassa. =)

  En muista olenko kertonut, mutta muistan alkaneeni lukea blogiasi heti kun näin asukuvan, jossa sinulla oli upea Antti Asplundin kellohelmainen hame ja leveä musta vyö (vuosi 2009?). Niistä asukuvista lähtien olen inspiroitunut asuistasi ja varsinkin teksteistäsi! Ihanaa joulua Nina (vierottaudun varmaan koneestani jo tänään kun loma vihdoin alkoi) ja onnellista uutta vuotta! <3 Ja suuri kiitos tästä vuodesta, on ollut ihanaa olla mukana menoissasi ja päästä yllätämäänkin sinut. Palaillaan taas ensi vuonna. <3

  1. Nina says:

   Kiitos Virpi! Ja voi että miten kauas yhteinen taipaleemme viekään! Ihana että muistat vielä tuon vanhan asuni. Vaikka olen vuosien saatossa luopunut useista vaatteista, tuosta Antin valkoisesta mekosta en luovu koskaan! 🙂 Vaikken ole aikoihin osannut siihen enää pukeutua, niin silti se on niin ihana vaate etten halua myydä sitä.

   Kiitos itsellesi tästä vuodesta ja ennen kaikkea piiiitkästä taipaleesta jonka olet blogini mukana kulkenut. Et tiedäkään miten arvokasta ja tärkeää minulle on kuulla, että joku on pysynyt rinnallani jo noin monta vuotta. Olet Virpi yksi niistä syistä, jotka saavat minut jaksamaan ja jatkamaan bloggaamista vuodesta toiseen.

   Ihanaa joulua sinulle ja kaikkea hyvää vuodelle 2015!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.