Aurinkoisen päivän asu

tunnetila: tykkäys

010115_neljas 010115_tokavillakangastakki Lindex, farkut Cubus, huivi Balmuir*,
hanskat Sauso, laukku Gianni Chiarini*, nilkkurit Rizzo

010115_eka 010115_kolmas

Kuten eilen jo kerroin, saimme nauttia Lontoossa ihanista kevätsäistä. Otin matkalle mukaan villakangastakkini joka oli oiva valinta. Välillä sain kulkea auringossa takki auki, sillä auringossa oli päivisin ihanan lämmin, mutta iltaisin muisti taas hyvin, että nyt todellakin on vielä talvi.

Otin aika vähän vaatteita mukaan reissuun, sillä haaveilin ensi töikseni pistäytyväni Uniqlon alessa. Ja voi kyllä, löysin heti toisena päivnä tieni Uniqloon ja tuo piipahdus todella kannatti! Onnistuin löytämään sellaisen täysosuman josta en osannut edes haaveilla. Kolme kashmirneuletta (musta, harmaa ja luonnonvalkoinen, mitäpä muutakaan) lähes yhden hinnalla! Mustia ja harmaita neuleita oli molempia jäljellä tasan yksi kappale ja poimin ne nopsasti parempaan talteen.

Myöhemmin Uniqlon verkkokauppaa selatessani totesin, että nuo neuleet eivät olleet siellä alessa lainkaan. Taisin sattua paikalle täydelliseen aikaan kun liikkeessä olevan malliston viimeiset kappaleet oli alennettu. Täsmäisku Uniqloon onnistui tällä kertaa yli odotusten ja viileät Lontoon illat oli pelastettu!

0

(4) Kommentit

 1. Voi vitsi mitä löytöjä Uniqlosta! Minä tilasin sieltä jokin aika sitten (täysihintaisina) yhden kashmirneuleen ja untuvaliivin karvareunustetulla hupulla. Ajattelin testata, ovatko kashmirvaatteet niin laadukkaita kuin niiden sanotaan olevan. Ainakin toistaiseksi neule on kestänyt muutaman kuukauden kovan käytön hyvin, pientä nyppyyntymistä on, mutta niinhän kashmirissa aina. Ihan eri tasoa kuin vaikkapa COSin kashmirneule, joka nyppyyntyi heti ensi käytöllä ihan kamalan näköiseksi.

  Pakko linkata vielä nämä Eccon nilkkurit, joista siis Instagramin puolella puhuin. Ovat nahkanilkkurin näköiset, mutta pitävät vettä (ovat Goretexiä). Minulla on tuollaiset vuorilliset Eccon kengät, jotka tuppaavat olemaan märillä keleillä turhan kuumat, joten tuollaiset ohuemmat olisivat kyllä ostoslistalla. Ovat näköjään alessa, josko jostain liikkeestä löytyisi sitten vielä paremmin kokojakin.

  http://shopeu.ecco.com/fi/fi/ecco/ecco-saunter_929870/929871?group=search

  1. Nina says:

   Kiitos linkistä Sini, noihan näyttää ihan tavallisille nahkanilkkureille! Vau!

   Minulla on muutama Uniqlon kashmirneule vuosien takaa ja ne ovat pysyneet todella hyvinä. Nämä juuri ostamani ovat aika ohutta ja kevyttä kashmiria, joten nyppyyntymistä näkyy käytössä aika pian. Mutta se on hienojen villojen (tylsä) ominaisuus josta selviää neuleita harjaamalla.

   Onpa tylsä kuulla että COSin neule nyppyyntyi heti rumaksi! Jos muistat sen H&M:ltä tilaamani harmaan kashmirneuletakin, niin täytyy ihan mainita että se on pysynyt yllättävän hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta. Hinta ja laatu ei aina ihan kohtaa. Harmi vain ettei sitä tiedä koskaan etukäteen vaan täytyy testata ja joko pettyä tai yllättyä iloisesti. 🙂

 2. Uniqlolta ostin lomalla harmaan kashmirneuleen, varmaankin sama kuin sinulla? Se ja toinen Uniqlon neule jäivätkin ainoiksi vaateostoksiksi, koot loppuivat sikäläiseen M- tai L-kokoon ja ne ovat aika pikkuruisia Japanissa. Tokiossa oli monena päivänä kylmemmän kuin mitä mittari näytti, kashmirneuleelle, -pipolle ja -huiville tuli käyttöä.

  1. Nina says:

   Harmaa neuleeni (päällä tälläkin hetkellä) on noista kolmesta ihan lemppari! Vähän eri malli kuin muissa, eli tässä on venepääntie ja olkasaumat ulospäin. Aivan täydellinen malli! Toivottavasti bongasit saman. 🙂 Koot on kyllä tosi pieniä. Käytän Suomessa kokoa S tai jopa XS ja näistä otin koon L. Ihanan rentoa ja mukavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.