Ripsipidennykset kotikonstein

tunnetila: hämmästys

silk ripsissa1

Testasin toissa viikolla ripsiväriä, joka niin sanotusti räjäytti pankin. Silk Fiber Lash maskaralla* saa tehtyä kotioloissa sellaiset räpsyripset, että voitte saman tien unohtaa ripsipidennykset ja niissä käytettävät, monien silmiä ärsyttävät, pikaliimat.

Silk Fibre Lash ripsiväripakkaus (näyttää silmälasikotelolta) sisältää kaksi tuottetta, ripsivärin ja kuitupuikon. Puhtaisiin ripsiin levitetään ensin ripsiväri. Välittömästi ripsivärin levittämisen jälkeen, kun ripsiväri on vielä märkää, levitetään päälle ripsiä pidentävät kuidut. Tämän jälkeen levitetään ripsiin uusi kerros ripsiväriä. Viimeinen ripsivärikerros kiinnittää kuidut ripsiin.

Ripsiväri laitetaan ensin toiseen silmään kokonaisuudessan jotta mascara ei ehdi kuivua missään välissä. Kun toinen silmä on valmis, voi hyvin verrata ripsivärin aikaansaannoksia. Olin lentää pyrstölleni kun sain ensimmäiset ripset valmiiksi! Ripset ylettyivät kulmakarvoihin asti ja näyttivät todellakin ripsipidennyksiltä!

silk mascara1 silk mascara2 silk mascara3silk ripsissa2

Ripsistä tuli niin näyttävät, että kampasin niitä lopulta vähän lyhyemmiksi ripsikammalla. Yllä olevissa kuvissa olen kammannut ripsistä liian pituuden pois ja olen ollut koko päivän liikenteessä ripsivärit ripsissäni. Ripsiväri pysyy paikoillaan todella hyvin, enkä ole ainakaan itse huomannut että kuituja irtoilisi kesken kaiken. Ripsari on vedenkestävä ja lähtee pois lämpimällä vedellä, samaan tapaan kuin Sensai 38.

Tuote on vegaaninen ja sopii myös herkkäsilmäisille. Ripsiväri myös hoitaa samalla ripsiä ja sisältää mm. sertifioitua kylmäpuristettua argan öljyä sekä tulehdusta estävää ja ripsiä hoitavaa kandelilla- ja palmuvahaa.

Olen testaillut elämäni aikana kymmeniä ripsivärejä, mutta täytyy sanoa että tämä on ensimmäinen ripsiväri jolla tulee sellaiset ripset mitä mainoksissa luvataan. Arkiripsivärinä Silk Fiber Lash on omaan makuuni vähän liian näyttävä (paitsi jos ylimääräiset harjaa pois kuten kuvissa), mutta jos haluan vaikkapa juhlaan todella vaikuttavat räpsyt, tiedän nyt mihin ripsiväriin silloin tartun.

Olen käyttänyt ripsiväriä nyt muutaman kerran ja joka kerta olen saanut vastailla kysymyksiin ”Onko sulla pidennykset? Mitäh?! Mikä ripsiväri tuo on??” Tuote siis todella toimii!

Silk Fiber Lash maskara
saatavilla mm. valikoiduista kampaamoista ja apteekeista ympäri Suomen

Ensimmäinen ja viimeinen kuva Aino / Ainoa / Visuaalisesti vaativa

1

(19) Kommentit

 1. Uuuuu! Tuota on pakko päästä testaamaan! Teimme nimittäin siskon kanssa sopimuksen, että emme kumpikaan ota pidennyksiä (ollaan erilaisia nuoria, heh ;)) ja tämähän olisi loistava pelastus juhliin sun muihin päiviin, milloin kaipaa räpsyripsiä 🙂

  1. Nina says:

   Pidennykset vaatii niin paljon rahaa ja aikaa, huoltoa ja varomista, että suosittelen kyllä tätä. Sitä paitsi, mun omat ripset meni huonoksi pidennysten kanssa, tämän pitäisi vain hoitaa. Ja hei, sopii myös herkille silmille, eli sulle just hyvä. 🙂

 2. Kaisuli / Siamese Lipstick says:

  PAKKO PÄÄSTÄ KOKEILEMAAN! Whoaaa!

  1. Nina says:

   Toivottavasti pääset testaamaan, tulee aika näyttävä lopputulos. 🙂

 3. Vakuuttavaa! O_O

  1. Nina says:

   Toi on, ainakin muutaman käyttökerran jälkeen, todella vakuuttava tuote. 😀

 4. Kaisa says:

  Jes! Olen todella herkkäsilmäinen, ja saan joistain meikkien säilöntäaineista ihottumaa. Jos tämä kuitenkin on myös herkille silmille tarkoitettu, niin ehkä uskaltaisin kokeilla minäkin…? Olen NIIN kyllästynyt näihin nykyisin käyttämiini, jotka ei kyllä todella taio tynkäripsistä yhtään pidempiä. Pyh.

  1. Nina says:

   Tässä on oikeasti taikuutta! Ja taika on se, että se ei vaan saa näyttämään ripsiäsi pidemmältä, vaan nuo kuidut tuovat oikeasti lisää pituutta ripsiin. Lupaan että saat tällä ripsivärillä kunnon räpsyt! 🙂

 5. Emmi says:

  Osaatko sanoa oliko kyseinen tuote minkä hintainen? Melkein alko tekeen mieli kokeilla nimim. Kyllästynyt ripsienpidennyksiin 😀

  1. Nina says:

   Tuotteen hinta vaihtelee, mutta useimmissa paikoissa näkyy olevan 39,90€. Eli keskivertoripsaria kalliimpi, mutta vastaavasti myös parempi. 😀

 6. […] Näin kuvailee Tunnetila -blogin Nina Silkin kuituripsiväriä blogissaan. Lue lisää osoitteesta https://ninantunnetila.fi/2015/01/26/ripsipidennykset-kotikonstein/. […]

 7. mistä tätä mascara saa Helsingistä? Tämähän vaikuttaa aivan mahtavalta must have tuotteelta!

  1. Nina says:

   Voi apua Jaana, en osaa sanoa tarkkaa paikkaa. Ohessa on lista jälleenmyyjistä. Eiköhän joku näistä pidä tuotetta hyllyssään jatkuvasti. http://www.lanina.fi/yhteystiedot/jalleenmyyjat/

 8. Jenni says:

  Tätä saa verkkokaupasta ainakin http://www.tyvenboutique.fi
  Olen käyttänyt jo vuoden verran ja ihan ehdoton suosikki! En vaihtaisi pois! 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos vinkistä Jenni! Kiva kuulla että olet löytänyt suosikkiripsivärisi. 🙂

 9. Laura says:

  Kuulostaa huikealta! Kuinka monta käyttökertaa tuosta yhdestä pakkauksesta tulee? Eli kuinka riittoisa tuote on hintaansa nähden. Saako sillä tehtyä vain muutaman kerran näyttävät ripset vai riittääkö tuotteesta moneen kertaan? Kiitos jo etukäteen vastauksista!

  1. Nina says:

   Luin jostain, että mascara riittää päivittäin käytettynä vähän yli kuukaudeksi. Riippuu tietysti miten paljon mascaraa käytät kerralla. Omassa juhlakäytössäni uskon sen kestävän pitkäänkin, ainakin sen 3kk mitä ripsiväriä saisi käyttää.

 10. […] mistä ripsiväristä oli kyse ja lopulta saimmekin fiilistellä sitä hänen bloginsa puolelta Silk Fiber Lash -ripsiväripostauksessa. Nina pahoitteli, ettei hänellä ollut tarkempia kuvia ripsistä ja minä jäin miettimään, […]

 11. […] mistä ripsiväristä oli kyse ja lopulta saimmekin fiilistellä sitä hänen bloginsa puolelta Silk Fiber Lash -ripsiväripostauksessa. Nina pahoitteli, ettei hänellä ollut tarkempia kuvia ripsistä ja minä jäin miettimään, […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.