Hyvät varahousut

tunnetila: tykkäys

230115_kolmas
Toissa viikolla kiskoin eräänä aamuna kiireessä farkkuja jalkaan. Kuului pahaa enteilevä rusahdus ja housuihin tuli hetkessä lisää väljyyttä takamuksen kohdalle. Joulun ajan herkuttelulla saattoi olla osuutta asiaan, mutta enemmän syytän kyllä itseäni siitä, että käytin lempihousujani puolen vuoden ajan lähes joka päivä. Blogissakin suuresti hehkuttamani Cubuksen parhaushousut repesivät takaa ihan kunnolla.

230115_toka

neule Uniqlo, nahkahousut H&M Studio A/W14*,
laukku Tory Burch, kengät Rizzo, kaulakoru Dogeared ”Balance”

230115_eka 230115_neljas

Housutilanteeni on tällä hetkellä aika heikko, ja mietin hädissäni mitä ihmettä laitan päälleni jotta pääsen töihin. Lopulta vetäisin kokeilumielessä jalkaani H&M:n Studio -malliston nahkahousut ja kas, housut näytti hyvältä! Olen käyttänyt kyseisiä nahkahousuja aikaisemmin ainoastaan korkkareiden kanssa, sillä niissä on ollut minulle vähän liian pitkät lahkeet. Housut ovat käytössä kuitenkin muotoutuneet omalle kropalle sopivammiksi ja pituudesta osa on siirtynyt mukavasti leveyteen. Nilkkureiden kanssa housuissa oli juuri sopiva pituus. Voi mikä helpotus!

Tiesin kuitenkin etten pärjää ilman luottohousujani, joten työpäivän jälkeen kiersin keskustan Cubukset. Eipä ollut farkkujani enää mustina jäljellä missään, eikä kukaan tiennyt tuleeko niitä enää lisää. Onneksi Cubuksen verkkokauppa pelasti ja siellä farkkuja oli koossani muutamat jäljellä. Tilasin heti kahdet.

Viikon verran odotin Cubukselta postia ja testailin sillä aikaa muita kaapista löytyneitä housuja. Kuvien nahkikset on tämän hetken lempparit (saatavilla muuten juuri nyt puoleen hintaan H&M:n alesta!) ja yhdet housut vein ompelijalle lyhennettäväksi. Kohta on siis useammat käyttöhousut kaapissa ja elo on hetkeksi turvattu. Huh, hyvien housujen löytäminen on usein työn ja tuskan takana!

Kuvat Aino / Ainoa / Visuaalisesti vaativa

0

(4) Kommentit

 1. Lempparihousujen hajoaminen onkin paha juttu!

  Olen miltei koko talven kulkenut syksyllä hankituissa mustissa farkuissa, jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa. Jotkut asteen ”virallisemmat” tarvitsisin, kun aiemmin hankitut hieman formaalimmat mustat ovat venyneet ja muutenkin jääneet takapuolesta pussittavan väljäksi panon pudotuksen myötä. Istuvien, mieluisien housujen löytäminen on vaan paljon työläämpi projekti kuin yläosien hankinta.

  1. Nina says:

   Samaa mieltä, hyvien housujen löytäminen on joskus suorastaan mahdotonta! Nyt on onneksi kaapissa muutamat hyvät housut, pärjää taas hetken (toivottavasti vähäntään vuoden) näillä housuilla.

 2. SatuKoo says:

  Miten hyvien housujen löytäminen voikin olla niin vaikeaa? Itselleni löysin hyvin istuvat farkut Levi’s Demi Curve-valikoimasta. Vyötärökin on oikealla korkeudella, eikä lantiolla 🙂
  Pitäisi ehkä kuitenkin varautua ja hankkia kaappiin vielä jotkut housut, mustia housuja/farkkuja kaipailisin. Edelliset mustat farkut menettivät värinsä ihan liian nopeasti 🙁

  1. Nina says:

   Minullekin on kehuttu tuota Leviksen Curv -mallistoa mutten ole koskaan testannut. Joku päivä kyllä voisin testata. Sieltä voisin löytää itselleni sinuset farkut joita vaatekaapissani ei taida tällä hetkellä olla yksiäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.