Tyytyväisyys, tai rahat takaisin

tunnetila: testailu

activia sitruuna1

Ihastuin viime kesänä Tukholmassa muutaman viikon asustellessani kolmeen ruoka-asiaan. Taivaalliseen Polka -jäätelöön, ihanan tuliseen ICAn arrabiata pestoon, sekä järjettömän hyvään sitruuna-marenki-jogurttiin. Söin sitruuna-marenki-jogurttia matkan ajan joka päivä!

Suomeen tultuani unohdin hetkeksi sitruunajogurtin herkullisuuden, mutta muistin sen taas kun sain viime viikolla Activialta jogurttilähetyksen* kotiovelleni. Blogini lukijoina tiedätte varmasti, että otan innolla osaa kaikenlaisiin haasteisiin. Haastoin mm. itseni vuosi sitten viettämään vehnätöntä helmikuuta. Testasin myös taannoin Nivean tuotteita 28 päivän ajan ja otin osaa myös Weetabix -haasteeseen.

activia sitruuna2

Tällä kertaa minut haastettiin mukaan Danonen hyvinvointihaasteeseen, jossa syödään Activia jogurtteja 14 päivän ajan. Activia jogurtit sisältävät mm. meille kaikille tärkeää kalsiumia, sekä bifidobakteeria, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Eteenkin jos kärsit vatsavaivoista, on tämä 14 vuorokauden haaste sinulle erinomainen. Jos et 14 vuorokauden jälkeen huomaa eroa vatsan toiminnassa tai et ole muuten vain tyytyväinen tuotteisiin, saat rahasi takaisin.

Aloitin testikauden syömällä yhden päivän aikana kolme sitruunajogurttia. Hupsis! Mutta kun se maistui niin hyvältä ja maku toi mieleeni helteisen Tukholman. Oli pakko tankata tuota herkkua heti alkuun kunnolla ja palata normaaliin päiväjärjestykseen seuraavana päivänä.

Söisin Activian sitruunajogurttia mielelläni vaikka joka päivä. Sokerin määrä pienessä jogurttipurkissa on kuitenkin niin suuri, 12,8g/100g, että ihan jokapäiväisenä välipalana en tätä aio enää 14 päivän kuurin jälkeen käyttää. Mutta jos joskus haluan herkutella, niin tiedän nyt, että ainakin Activialla on tarjolla vatsalle hyvää tekevää sitruunaista herkkua!

14 päivän Activia haaste
käynnissä 1.1. – 15.3.2015

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Olen sitruunaista herkkua maistellut minäkin. Ihanaa! Oma aamuni alkaa aina jugurtilla. Olen todennut tämän tavan pitävän vatsani kunnossa. Jugurtin merkillä ja kalorimäärällä ei ole väliä, kun sen yhden jugurtin per päivä syön. Lähes kaikki käy, tosin mieluummin suosin vähän paksumpia jugurtteja, esim. kreikkalaista. Lidlin kreikkalainen jugurtti on parasta! Mitä eniten kaipaan ovat kookoksen makuiset jugurtit, joita saa ulkomailla, mutta ei juurikaan Suomesta muutoin kuin kausimakuina joskus. Lime on toinen suosikki, jota sitäkään ei oikein jugurttihyllyltä löydy. Mango hurmaa myös. Tästä voisi päätellä, että minun kuuluisi elää siellä, missä ”etelän hetelmät” kasvavat 😀

  Erityisen ihastunut olen viime aikoina ollut Saare-kermajogurtteihin. Lähi-Prismasta saa mangoa, mustikkaa ja kiivi-vihreäteetä. Ovat herkkuja: paksuja ja lohkeavia ja …kermaisia! 🙂 Nyt tuolta sivuilta bongasin muitakin ihania makuja, joita ei täällä ole saatavilla – harmi!!
  http://www.saarefood.ee/tuotteet/kermajogurtit/

  1. Nina says:

   Oih, en tiedä olenko koskaan maistanut kookosjogurttia… Voisi olla hyvääkin. Ja lime ja mango myös. Onneksi on edes tuota sitruunaa tarjolla, se on lempparia nyt toistaiseksi. Ja lohkeavuus on jogurtissa aina plussaa. 🙂

   Olen kyllä kanssasi samaa mieltä noista kaloreista. Jos syö purkin päivässä niin siitä ei katastrofia pääse syntymään. Itse tosin välttelen enemmän tuota sokeria kuin rasvaa. Eli rasvainen ja paksu jogurtti vähällä sokerilla on minulle parasta.

   No huh huh mitä tuotteita tuolla linkissäsi olikaan! Mikä esim. on kermainen rahkavälipala lakka-sitruuna, TOFFEE KUORRUTTEELLA?? Voi NAM!!! En ole kuullutkaan ko. merkistä aikaisemmin. Täytyykin tutustua. Saakohan noita ihan tavallisista marketeista?

   1. Tarja says:

    Samoin katson sokereita jonkin verran; en oikein tykkääkään kovin makeasta yleensä ottaen, enkä hapanmaitotuotteissa varsinkaan. Jugurtti on sellainen tuote, jota mulla pitää olla AINA jääkaapissa. En tule toimeen ilman päivittäistä jugurttipurkkiani 🙂 Raparperi on muuten vielä yksi lisäys tuohon lempparimakujeni kategoriaan. Danonella oli jossain vaiheessa kausimakuna kookos-lime-rahka – ihana! Mutta sitä ei ole löytynyt hyllyltä enää aikoihin 🙁

    Noita Saare-jugurtteja löytyi ainakin meidän vaki-Prismastamme kolmea makua. Muualta en ole kyllä katsonutkaan; esim. Stockallahan monesti on ulkomaisia jugurtteja, joten ehkä siellä voisi olla myös? Pitäisi oikeastaan muistaa tarkistaa, joskon pääsisi testailemaan muitakin makuja. Kahvi-kirsikka-kerrosjugurtti vaikuttaa myös aika mielenkiintoiselta 🙂 Tuo kiivi-vihreä tee-kermajugurtti on aika erikoisen makuinen. En osaa päättää, onko maku outo vai ihana, joten ostan sitä säännöllisesti 🙂

    1. Nina says:

     Mä RA-KAS-TAN raparperia! Raparperijogurtit on ihania! Voi harmi kun missasin tuon kookos-lime-rahkan. Se olisi ollut varmasti hyvää.

     Täytyy etsiä noita Saare-jogurtteja. Haluan heti maistaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.