Pipokuvat

tunnetila: ilo

160115 vaaka 160115 eka

takki Selected Femme, pipo ja huivi Balmuir*, neule Uniqlo,
nahkahousut H&M Studio*, kengät Rizzo

160115 kolmas 160115 neljas 160115 toka

Pipo. Miten tuo yksi pieni asuste voikin olla niin hankala käyttää?! Jotkut ihmiset näyttävät pipoineen tyylikkäiltä, trendikkäiltä tai ihan vaan yksinkertaisesti kauniilta. Minä näytän pipo päässä kaljulta munapäältä.

Kulmikkaat kasvot ja hiukset suttunutturalla ovat vihon viimeinen yhdistelmä mikä pipoon kannattaa yhdistää. Minulta löytyy näppärästi nuo molemmat. Pitkän ja paksun hiuslisäkkeen kanssa näytän minäkin pipo päässä ihan siedettävältä, mutta valitettavasti lisäke ei kuulu jokaiseen talvipäivääni.

Monet käyttävät pipoa rennon huolettomasti takaraivolla. Minusta se tuntuu typerältä. Kun pipo on päässä on yleensä kylmä. Ja kun on kylmä, suojaan pääni ja vedän pipon syvälle päähän. Ei ehkä kannattaisi.

Sain alkutalvesta Balmuirilta yhteistyön tiimoilta kashmirpipon. Musta, pehmoinen, lämmin, vailla mitään ylimääräistä krumeluuria. Pipo on ihana ja siinä on kaikki ne ominaisuudet mitä täydelliseltä pipolta vaadin, ja se onkin ollut päässä koko talven. Taitaa olla ensimmäinen pipo joka päässä en näytä ihan niin tollolta, mitä normaalisti pipoillessani.

Oletteko Te pipoihmisiä?

Kuvat Aino / Ainoa / Visuaalisesti vaativa

0

(22) Kommentit

 1. Kay says:

  I feel you! Minulla on täsmälleen sama ongelma, pipot näyttävät muiden päässä todella tyylikkäiltä ja kauniilta ja omassa kaikelta muulta. Asiaa ei auta puolipitkä polkkatukka, jota ei kauheasti pipon alta näy eli munapääefekti on todella tuttu 🙂 Mutta sinulla ei ole enää huolen häivää, tuo Balmuirin pipo istuu sinulle täydellisesti ja näytät todella kauniilta <3

  1. Nina says:

   Voi kiitos ihana Kay! Kommentistasi tuli tosi hyvä mieli. <3 (Tosin itse kun kuvia katson niin tuttu munapäähän se siellä... 🙂 )

 2. Hyvältähän sä näytät pipa päässä etkä miltään kaljulta munapäältä. Hupsu! Hottis sanon minä! 😀

  1. Nina says:

   Hottis!!! Muahaahahhaa! Kiitos päivän nauruista Emilia! 😀 Mutta kiitos myös kohteliaisuudesta. On kiva kuulla ettei pipo näytä superjärkyttävältä. 🙂

 3. Hyvältä näyttää!

  En aiemmin ollut yhtään pipoihmisiä ja kuljin paljain päin kylmilläkin säillä.

  Sitten hankin kashmirpipoja ja huomasin, että niiden kanssa hiukset eivät mene niin lyttyyn eivätkä sähköisty samoin kuin keinokuitupipoilla, lämpimämpiäkin ne ovat. Nyt kuljen pipo päässä heti kun alkaa olla vähänkin viileämpää.

  1. Nina says:

   Kashmirpipot on kyllä ihania! Minullakin on niitä useita, tosin kaikki vanhat on jäänyt käyttämättä kun Balmuir tuli taloon. 🙂 Täytyisi hankkia näitä monessa värissä…

 4. Tarja says:

  Kalju munapää – kuvasit just minut pipo päässä 😀 (on sulla kyllä sana hallussa) Minulla ei ole yhtäkään pipoa, joka päässä näyttäisi edes siedettävältä. Sinulla näkyy olevan – todella hyvän näköinen olet pipo päässä! Sitä paitsi villapipot vielä kutittavatkin kuin vietävät; kasmirin kanssa ei varmaankaan ole samaa ongelmaa?

  Asiasta huiviin: onko tuo sinun Helsinki-huivisi se suurin koko, mitä Balmuirilla on tarjolla (100*200 cm) ? Haaveilen tuosta huivista koko ajan ja kun keksin sopivan syyn (ja pari sataa ylimääräistä), niin tuo huivi on kyllä ostoskorissa välittömästi 🙂 Olen jo niin pitkällä haaveissani, että olen zoomaillut kokoja netissä…

  1. Nina says:

   Apua mitä liiottelijoita te olette! ”Todella hyvän näköinen”, voi ihana Tarja! <3 Tai ehkä se pahin "näytän pipo päässä järkyttävältä" on sitten vain omassa mielessä. Tuo piopjen kutittaminen on kyllä ärsyttävää. Onneksi kashmir on materiaalina niin upea että tämä ei edes kutita.

   Kyllä, minulla on suurin koko Helsinki-huvista ja se on TÄYDELINEN! Joku saattaa pitää enemmän pienemmästä, mutta minulle tämän pienempi ei olisi hyvä laisinkaan.

   1. Tarja says:

    Siis oikeasti Nina: se kuvitelma varmasti on päässäsi! Tuo pipo päässäsi mm. kauniit silmäsi ja ripsesi tulevat esille. ”Munapää” olisi kyllä ihan viimeinen asia, mikä tulisi mieleen kuvia katsoessa 🙂 (tuo termi kyllä naurattaa minua :D)

    Aloin miettiä, että pitäisiköhän satsata kasmirpipoon(kin)… Kun se kutitus on vain niin ärsyttävää. Fleecevuori kyllä auttaa asiaa: semmoisia pipoja minulla onkin. Ja pipoahan käytän vain ulkoillessa korvessa ja yli -20 asteen pakkasella. Muulloin on huppu päässä, mikä taas tarkoittaa sitä, että huputon talvitakki on ”no, no”.

    Minä olen nyt kahden vaiheilla, että olisiko se keskimmäinen koko tuosta huivista itselleni kuitenkin mieluisampi. Toisaalta tuo sinun huivisi näyttää upealta ja rennolta, että ehkä sittenkin se isoin. Hm… Täytyy tehdä testimittauksia entisillä huiveilla 🙂

    1. Nina says:

     Onkohan Balmuiria Oulun Stockalla? Suosittelen että käyt siellä testaamassa mikä koko on paras. Noin hintavassa hankinnassa saattaa harmittaa jos ostaa väärän koon (tosin kaikki näistä huiveista on ihania!!). Mutta suosittelen kyllä hankkimaan Helsinki -huivin. Omani ovat käytössä ihan koko ajan (lähes kaikki muut huivit on syrjäytetty), ja ne ovat kaulalla kuin toinen iho ja lämmittävät todella. Voin myös suositella pipoa, tykkään omastani tosi paljon.

     1. Tarja says:

      Minusta Oulun Stockalla ei ole kovinkaan kattavaa valikoimaa Balmuiria. Ja muutoinkin huivivalikoima on aika pieni. Balmuirin ystiksetkin ovat menneet aina ohi johtuen siitä, että heidän konttorilleen tulee vähän ajomatkaa tästä meiltä ja kun tätä härdelliä on, niin ei ole tullut lähdettyä. Mutta olet kyllä täysin oikeassa siinä, että tätä ostosta ei pidä tehdä hätiköiden! Aivan varmasti harmittaa, jos tulee ns. väärä koko ostettua. Testimittailuja ens alkuun ja sitten tavoitteeksi seuraavat ystävämyynnit 🙂

     2. Nina says:

      Ilmoitan Tarja sinulle heti kun kuulen seuraavista Balmuirin ysmyistä Oulussa! Olen nimittäin sitä mieltä, että sinulla täytyy olla (vähintään yksi) Helsinki -huivi. Sinä jos kuka osaat arvostaa sen ihanuutta. 🙂

 5. pauliina says:

  sinä näytät tosi hyvältä pipossasi. itse käytän sellaista löysää pipoa, muuten näytän juuri niin munapäältä kuin vaan voi. tai joltain lipputangon nupilta.

  1. Nina says:

   Heh, no mutta voi kiitos! En nyt käyttäisi sanoja ”näytät tosi hyvältä” oman pipoiluni kanssa, mutta kiitos kohteliaisuudesta. 🙂 Hah, lipputangonnuppi tulee kyllä itsellekin omasta kuvasta mieleen. 😀

  2. Tarja says:

   😀 Kiitos ihanainen! Epäilemättä arvostaisin! Ajattelin aloittaa mustasta, mutta tokihan ne muutkin värit on tullut tsekattua läpi 😉 Äkillistä rikastumista ootellessa.

   1. Tarja says:

    Ja tämän kommentin piti tulla tuonne ylemmäksi, mutta näköjään päätyi nyt näköjään tähän…

    1. Nina says:

     🙂

   2. Nina says:

    Se sininen mikä mull aon on upea! Ja nyt on tullut pari uutta TÄYDELLISTÄ sävyä, tummansininen ja harmaa, ihana harmaa! <3

 6. Tinny says:

  Sama vika. Tosin, en myöskään palele oikeastaan koskaan vaikken mitään päähinettä käyttäiskään, joten ei ole tuntunut kauhean pahalta etten onnistu hyvännäköistä ja itselleni sopivaa pipoa löytämään. Nykyisin käytän hattua jos on tosi tosi kylmä, sitäkin hyvin harvoin. Pipoa en mahda nykyisin edes omistaa… Äärimmäisessä hädässä olis varmaan lainattava mieheltä 😀 Vaan eipä ole sellaista hätää vielä tullut, laskettelurinteessäkin on sujuvasti menty ilman!

  1. Nina says:

   Voi sinua onnekasta! Minä olen sellainen palelija että pipo tai joku muu hattu täytyy ola aina päässä. Ja kun muiden hattujen kanssa en oikein osaa olla, niin pipo on talvisin ainoa (ja onneksi myös lämmin) vaihtoehto.

 7. Virpi says:

  Pyhpah, tuo Balmuirin pipo päässä näytät ainakin todella sievältä. =) Mielikuvani sinusta noiden kuvien perusteella on sellainen pienoinen ja nuori tyttö jota tekisi mieli halata. =D Mutta samaistun täysin itsekriittisyyteen pipojen kohdalla. Minulla oli sama ongelma vuosia, kunnes pari vuotta sitten löysin vihdoin tyyliini sopivat pipot. Villaiset baskerit jotenkin sopivat minulle (minulla on musta ja punainen) ja lämmittävät mukavasti. Ne tosin eivät toimi jos pidän hiuksia kiinni (jota kuitenkin tapahtuu suhteellisen harvoin). Siihen tarpeeseen ostin viime vuonna Sonia Rykielin mustan, hieman baskerimallisen pipon, jossa on suuri neulottu kukkakoriste. Löysin pipon Stockmannilta ja sen malli on ihana. Se ikään kuin hieman roikkuu takaa beanie-tyylisesti, ja kukkakoriste on juurikin siellä taaempaa. Tosi lämmin ja ihana pipo. Mutta olen myös katsellut Balmuirin pipoja sillä silmällä, sillä täysin kashmirvillaista pipoa minulla ei ole. Harmi ettei nyt ole varaa sellaiseen sijoittakaan, mutta onneksi pärjään toistaiseksi hyvin baskereillani ja Rykielillä. =) Minulla on yksi valkoinen kashmirneulepanta, jonka olen tilannut Peter Hahnilta, mutta se ei kyllä lämmitä tarpeeksi kunnon pakkasilla. Ja sen kanssa olen jotenkin kauhean tarkka muusta asustani, ettei tule liian ysärifiilikset. =D

  1. Nina says:

   Apua Virpi miten ihana kommentti! <3 En kestä! Halaisin sinua takaisin jos pystyisin. 🙂

   Käytin itsekin villabaskeria joskus. Se näytti minullakin päässä kivemmalta kuin pipo. Sitten kyllästyin asettelemaan sitä aina peilin edessä ja lopulta siirryin pipoon, näytti miltä näytti, kunhan oli lämmin ja sen sai nopeasti vedettyä korville. 🙂

   Minulla on myös käytössä panta kun kävelen töihin ja takaisin. Ei pää hikoile liikaa jos ulkona on sen verran lämmin, että pipo tuntuu liian kuumalta. Panta on tuohon tarkoitukseen hyvä keksintö.

   Rykielin piosi kuulostaa tosi kauniilta! Hyvä löytö siis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.