Suklainen vihersmoothie

tunnetila: onnistumisen ilo

suklainen vihersmoothie2

Muistatteko kun jokin aika sitten testasin ensimmäistä kertaa Puhdistamon suklaasmoothie jauhetta? Tein silloin smoothien ohjeen mukaan, eli laitoin suklaajauheen sekaan banaanin ja mantelimaitoa. En tykännyt smoothiesta yhtään!

Viime viikonloppuna onnistuin kehittelemään smoothiesekoituksen, joka maistui oikeasti suklaiselta ja oli suorastaan hyvää! En ole ihan varma noista määristä, heittelin nimittäin kaikkea ihan summassa blenderiin, mutta tässä silti suuntaa antava ohje jos suklainen, mutta silti terveellinen smoothie kiinnostaa.

suklainen vihersmoothie1

Suklainen vihersmoothie (kahdelle)

iso kourallinen vihreää, itse laitoin vuonankaalia

2 pientä banaania

Puhdistamon suklaasmoothiejauhetta 3 rkl

3 dl hasselpähkinä-riisijuomaa

3 taatelia

jääpaloja

Yksi tavoitteeni uudelle vuodelle oli pitää vain yksi karkkipäivä viikossa. Olen onnistunut tavoitteessani yllättävän hyvin. Välillä suklaa- tai lakuhimo iskee lähes ylitsepääsemättömäksi, ja olenkin jo kehitellyt kaksi hieman terveellisempää reseptiä noihin hetkiin. Tätä smoothieta teen silloin, kun tuntuu että suklaata on pakko saada.

Silloin taas kun iskee järjetön ”pakko saada lakua” -fiilis, marssin PÜR Hyvinvointikauppaan ja tilaan heidän lakusmoothiensa. Tuo smoothie on taivaallista! Suosittelen todella, TODELLA lämpimästi jos ette ole vielä sitä testanneet. Karkkimaisin smoothie mitä olen ikinä maistanut, ja sisältää pelkästään hyväätekeviä ja terveellisiä raaka-aineita. Nam nam nam!

 

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Tuo lakusmoothie alkoi kyllä kiinnostaa todella paljon! Saatan joutua kokeilemaan: karkin makua ja hyvää tekeviä ainesosia. Kuulostaa mahtavalta! 🙂

  1. Nina says:

   Lakusmoothie on taivaallista! Kerran kysyin reseptiä ja sainkin kuulla mitä kaikkea smoothiehen tulee, mutta olen jo unohtanut sen! Aina täytyisi kirjoittaa ylös kaikki mitä kuulee. Ainakin lakritsijuurta ja aitoa vaniljaa siihen muistaakseni laitettiin…

 2. pauliina says:

  KIITOS reseptistä! mulla jäänyt samainen jauhe kaappiin kun ei ollut tarpeeksi suklaista. 🙂

  1. Nina says:

   Ole hyvä, toivottavasti maistuu! Ja jos tykkää makeammasta niin enemmän vaan taateleita joukkoon ja vähän väehmmän suklaajauhetta. Taateleilla saa kivasti karkkimaisuutta mukaan. 🙂

   1. pauliina says:

    testattu! tosin pakon edessä vähän soveltaen, sillä hasselpähkinä-riisijuomaa en tähän hätään saanut, joten korvasin sen oatlyn suklaa-kaurajuomalla. suklaisuuden maksimointia! 🙂 ja voi että oli hyvää! taateleitakin taisi lipsahtaa pari enemmän kuin ohjeessasi ja hyvin kyllä peittyi jauheen oma – ei niin hyvä – maku.

    1. Nina says:

     Jes! Mitä enemmän taatelia niin sen parempaa! 🙂 Ja uuh, kiitos vinkistä, testaan ehdottomasti tuon kaura-suklaajuoman kanssa. Nam!!

 3. Yleensä ne omat cocktailit on parhaita! 😉 Kiitos ohjeesta.

  1. Nina says:

   Ihan totta, jokainen kun tykkää vähän erilaisesta niin on hyvä testailla erilaisia sekoitussuhteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.