Viikonloppureissu Köpikseen

tunnetila: onni

Kopis_1 kopis_5

Minulla oli niin ihana viikonloppu, että tunnen edelleen leijuvani kaukana arjesta. Vaikka työviikko on jo alkanut, ja vaikka ulkona on satanut räntää taivaan täydeltä, viikonlopun muistot pitävät edelleen mielen korkealla.

Ostin hetken mielijohteesta itselleni lennot Kööpenhaminaan ja buukkasin huoneen kivasta hotellista. Viimeisin reissuni Köpikseen pari vuotta sitten oli ihan älyttömän onnistunut, ja tuota reissua muistellen päätin taas lähteä reissuun yksin. Moni voi ajatella että yksin matkustaminen on tylsää, mutta kun matkakohteessa on käynnissä muotiviikot, ja kun kaupunki on täynnä muotiaiheisia tapahtumia, niin voin kertoa että päiväni olivat niin täynnä ohjelmaa etten edes osannut kaivata seuraa. On ihan parasta kun voi tehdä kaiken täysin omien mieltymysten mukaan.

Kävin viikonlopun aikana mm. katsomassa neljä muotiaiheista näyttelyä, tutustuin tulevan syksyn mallistoihin, bongailin uusia kiinnostavia brändejä, shoppailin huikeilla -70% hintalapuilla varustelluissa liikkeissä alen loppurysäyksessä, kävin kivoissa paikoissa teellä ja leivoksella, illallistin hyvässä seurassa, nautin hotelliaamiaisista, tanssin muotiviikkojen päättäjäisbileissä puoli kahteen asti  ja kuuntelin loistavaa keskustelua, jonka toisena osapuolena oli ikonisen Sonia Rykiel -muotitalon taiteellinen johtaja Nathalie Rykiel (Sonia Rykielin tytär).

kopis_3 kopis_4

Olin poissa kotoa vain viikonlopun, mutta kun perjantaiaamuna herätys oli jo 4.30 jotta ehdin klo 7.00 lähtevälle lennolle, ja nukkumaan pääsin seuraavan kerran vasta seuraavan vuorokauden puolella, niin päivässä ehtii tehdä valtavasti kun valvoo lähes 20 tuntia. Näin jälkikäteen tuntuu kuin olisin ollut reissussa viikon.

Viikonlopun matkani oli niin kiva, että palaan siihen varmasti vielä tulevissa postauksissa. Tässä kuitenkin nyt pikainen tervehdys Instagram -kuvien muodossa. Kotona siis ollaan ja matka meni hyvin!

0

(8) Kommentit

 1. Voi – viikonloppumatkat ovat ihania! Niiden aikana ehtii irtautua jo arjesta ihan eri lailla kuin kotona.
  Ja Kööpenhamina – voi huokaus;)

  1. Nina says:

   Viikonloppumatkat on kyllä ihania pakoja arjesta. Tosin omatuntoni soimaa aina kun lennän alle viikon matkoja. Rakastan matkustamista mutta jatkuva lentely ahdistaa silti aina.

 2. Yksin matkaamisessa on omat puolensa, saa mennä ja pysähdellä omaan tahtiinsa. Pariisiin menen yleensä yksin syksyllä viikonlopuksi ja kiertelen oman mieleni mukaan kaupunkia (ja kauppoja). Ruokaillessa tosin aina kaipaan seuraa.

  1. Nina says:

   Pariisi yksin on kyllä täydellinen kombo! Siellä jos missä on ihana vaellella museoissa ja fiilistellä tunnelmaa. Olen oppinut aika hyvin myös ruokailemaan yksin. Mutta toki etenkin jos käy vaikka useamman ruokalajin illallisella, niin silloi olisi kiva istua ravintolassa tunteja hyvässä seurassa.

 3. Köpis hurmasi kyllä minut uudestaan! Kävin joskus ja jäi mielikuva kalliista ja vähän laimesta paikasta, mutta ai että mitä kaikkea sillä onkaan. Tykkään! Ja hei ihan mahtavia tapahtumia ja juttuja!

  1. Nina says:

   Köpis on kyllä kiva, mutta on se edelleen minusta aika hemmetin kallis paikka. Hyvästä illallisesta saa helposti pulittaa 70€ ja hotellitkin on turhan kalliita. Mutta kiva siellä on silti käydä. Onneksi lennot on edullisia ja lentomatka lyhyt. 🙂

 4. Hei Nina!

  Hauska kuulla, että sinunkin reissusi oli onnistunut! Itse pidin myös Köpiksestä todella, vaikka ilma olisi toki voinut olla parempi – mutta tammikuussa lienee lähes jokainen pohjoinen kaupunki vähän kylmä tuulinen ja harmaa. Oli hauska tavata ja toivottavasti törmäilemme yhtä mieluisissa merkeissä jatkossakin. Blogisi on kaunis 🙂 omaani olen myös lataillut muotimessujen tunnelmia, mutta luvassa vielä photo diary kaupungin tunnelmasta. Blogini löydät:

  http://www.thewildethings.com

  1. Nina says:

   Moikka Emma! Oli kyllä kiva tavata. Törmäilemme varmasti jatkossakin, ehkäpä taas ensi vuoden tammikuussa Köpiksessä. 🙂 Kiitos linkistä blogiisi. Olitpa ottanut upeita messukuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.