Balmuirin showroomilla

tunnetila: ylpeys

balmuir_harmaat

Oulun lahja maailmalle, eli kotimainen Balmuir, on pian avaamassa uuden showroominsa Helsinkiin. Balmuirin upeita tuotteita on päässyt tänä keväänä ihastelemaan ennen Helsingin avajaisia jo muutamilla messuilla mm. Pariisissa ja Kööpenhaminassa. Kävin Kööpenhaminassa ollessani moikkaamassa Balmuirin mukavaa henkilökuntaa heidän showroomillaan yhdellä Kööpenhaminan kivoimmista ostoskaduista (Sværtegadella).

Uusia pipomalleja, kauniita shaaleja, poronnahkahanskoja ja uusia upeita värejä, niitä oli jälleen kerran Balmuirin showroom täynnä. Pidän valtavasti Balmuirin suurista Helsinki -huiveista ja tällä kertaa ilahduinkin eniten juuri Helsinkiin tulleista uusista väreistä. Helsinki -huivia saa pian nimittäin mm. täydellisenä harmaana ja intensiivisenä tummansinisenä!

Muistan joskus maininneeni Balmuiria luotsaavalle Heidille, että vaikka Balmuirin kashmirhuivirivistö on täynnä kauniita sävyjä, se täydellinen harmaa Helsinki -huivista puuttuu vielä. Jihuu, enää ei tarvitse kauaa odottaa. Täydellisen harmaata Helsinkiä saa ihan pian!

balmuir_pipo1 balmuir_kidmohair1 balmuir_hki

Balmuirin meno maailmalla on ihan huikeaa! Ruotsin hovi, Monacon ruhtinasperhe, Qatarin kuningashuone, siinä joitakin Balmuirin tämän hetkisiä asiakkaita. Tärkeimpiä kontakteja on kuitenkin maailman suurimmat ja upeimmat tavaratalot, jotka tilaavat Balmuirilta tuotteita sesongista toiseen.

Jos tuotteensa saa kerran luksustavarataloon sisälle sitä voidaan pitää onnekkaana sattumana, mutta jos mallistoja tilaataan vuodesta toiseen, sillä ei ole enää sattuman kanssa mitään tekemistä. Tuotteet puhuvat puolestaan ja laatu tunnistetaan varmasti.

Törmäsin viimeksi tammikuun alussa Lontoossa Libertyllä Balmuiriin. Libertyn huiviosastolla muutama brändi oli saanut itselleen pienen pöytäpaikan, ja omat pöytänsä oli saanut mm. Missoni, sekä brittiylpeydet Alexander McQueen ja Stella McCartney. Näiden muutaman huippunimen joukossa oli oma pöytä myös Balmuirille! Esillä oli Balmuirilta Libertylle eksklusiivisesti tilattuja huiveja. Olin haljeta ylpeydestä.

balmuir_tupsupipo balmuir_harmaa_hki balmuir_showroom_cph2 balmuir_kynttilat

Kauniiden asusteiden lisäksi upeat torkkupeitot, kynttilät, vuodevaatteet ja nahkaiset sisustustuotteet on suunniteltu niin suurella sydämellä, ja valmistettu niin tarkasti jokaista yksityiskohtaa myöden, etten voi kuin ihailla sitä omistautumista mikä koko Balmuirin tiimillä heidän tuotteisiinsa on.

Mutta mikäpä olisikaan parempi lähtökohta huikealle menestykselle kuin täydellisyyden tavoittelu. Balmuir on intohimoineen ja tavoitteineen juuri oikealla tiellä maailman valloitukseen!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Lumo
  06/02/2015 at 12:58

  Balmuirilla onkin suomalaisyritykselle aika poikkeuksellinenkin, oikea asenne; tehdään parasta mahdollista eikä yritetä räpistellä keskikastissa.

  Itse törmäsin Isetanin luksustavaratalossa Tokiossa Balmuirin mohairhuiveihin. Heidi olikin vinkannut, että sieltä(kin) niitä löytyy Japanissa.

  Helsinki-huivit ovat olleet jo parin vuoden ajan suosikkejani; minulla on niitä kolme eri sävyissä ja eri koossa. Huivihullun suosikki on nyt ihana iso huivi, nytkin se kaulaan kiedottuna. Paitsi että se on tietysti ihana huivina, on se myös loistava matkoilla. Siihen voi vaikka käpertyä mukavasti koneessa.

  • Reply
   Nina
   07/02/2015 at 15:06

   Balmuirin maailmanvalloitus on selvästi lähtenyt hyvään vauhtiin. Nyt vaan peukut pystyyn että meininki jatkuu samana edelleen!

   Minulla on vasta kaksi Helsinki -huivia. Tarvitsen niitä selvästi lisää. 😀 😀

 • Reply
  Lady of The Mess
  06/02/2015 at 16:14

  Ihania värejä – upeaa laatua.
  Ja Balmuirilla tuntuu olevan hallussa kaikki menestyksen osatekijät: tuotesuunnittelu, materiaalit, valmistus – ja markkinointi. Saamme olla ylpeitä!

  • Reply
   Nina
   07/02/2015 at 15:02

   Ihan totta Lady of The Mess, saamme olla Balmuirista todella ylpeitä. Minulla oli Kööpenhaminassa Balmuirin vaalean pinkki mohairhuivi kaulassa ja sain (taas kerran) kehuja tuntemattomilta. Tuollainen ilahduttaa aina. 🙂

 • Reply
  Ellu
  06/02/2015 at 18:13

  Oiii, ihana kaksitupsuinen pipo! Onkohan ikärajaa milloin tuo jo näyttäis naurettavalta? 😉 Olen yli nelikymppinen ja vielä rakastan ja pidän tupsupipoja. Just ostin oikein sellaisen jättitupsupipon 🙂 Ne vaan on niin ihania!

  • Reply
   Nina
   07/02/2015 at 15:01

   Heh, tuo on kuule Ellu ihan aikuisille tarkoitettu pipo. 🙂 Ensin minua nauratti kun bongasin tuon uutuuden, mutta kun Balmuirin esittelijä laittoi tupsupipon päähänsä niin se näytti tosi kivalta. Ei lainkaan lapselliselta vain ainoastaan hauskalta ja leikkisältä.

   Voi ihanaa, jättitupsupiposi kuulostaa mahtavalta! 🙂

 • Reply
  Tarja
  07/02/2015 at 09:46

  Balmuirin Heidillä on oikea asenne. Hän tietää, mitä haluaa ja tekee sen. Laadusta ei tingitä. Hienoa nähdä, että hänen vahva tahtonsa on kantanut näin hienoa hedelmää!

  Ja tuo harmaa huivi (joka ilm. oli tuolla kuvissa) on aivan todellakin täydellinen!! Tosin minun pitää aloitella sillä mustalla Helsingillä 🙂 (edelleen äkillistä rikastumista ootellessa)

  • Reply
   Nina
   07/02/2015 at 14:59

   Harmaa huivi tosiaankin löytyy kuvista ja on niin kaunis! Ostin juuri harmaan kashmirhuivin mutta kun näin tuon huivin Balmuirilla alkoi ostokseni heti kaduttaa. Ei pitäisi koskaan tyytyä ”ihan kivaan” vaan kannattaisi odottaa sitä hetkeä kun törmää siihen täydelliseen. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.