Omituinen nainen

tunnetila: ihastus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kengät Sorel*

Mietin usein olenko jotenkin outo naiseksi. Kun muutama vuosi sitten vastasin blogihaasteeseen jossa kysyttiin lempilaukkuani, vastasin sekuntiakaan empimättä: Rimowan matkalaukkuni. Kaikki käsilaukkuni jäävät auttamattomasti kakkoseksi kun vastassa on suosikkimatkalaukkuni. Naisellistako? Ei taida olla…

Viime syksynä pressipäiviä kierrellessäni innostuin eniten ekologisista lämpökynttilöistä, vaikka esillä oli tuhansia kauniita vaatteita, koruja, kenkiä ja laukkuja. (Tämän kevään pressipäivien paras bongaus tähänastisesti näkemästäni on samaa outousluokkaa. Palaan aiheeseen myöhemmin omassa postauksessaan.)

Nyt jos minulta kysyttäisiin lempikenkiäni, vastaisin silmää räpäyttämättä: Sorelin Tivoli II mokkabootsit. En ole eläessäni rakastanut mitään kenkiä näin paljon. Kyllä, tajusin itsekin käyttäväni kengistä tuota r-alkuista sanaa, mutta en halua lainkaan väheksyä tunteitani noita kenkiä kohtaan.

Lämpimät, mukavat, loskaa ja vettä hylkivät, muhkukengiksi suorastaan sirot ja hämmentävällä tavalla tyylikkäät, jäisillä pinnoilla (kohtuullisen) pitävät ja askellusta tukevat talvikengät, ovat unelmieni täyttymys. Kunpa lumi ei koskaan sulaisi.

Kuvat Iina / MouMou

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tiia
  10/02/2015 at 10:45

  Et ole omituinen vaan ihana. <3 Jos mahdollista mukavuus ennen kaikkea, sanoo nainen joka halusi itselleen ja muuten klassiseen pukeutumiseen punaiset paljetti UGGIT. Niitä on osoiteltu ja tuhahdeltukin paheksuvasti, ai että miten kamalat. Tekevät minulle aurinkoisen mielen mustan talven keskelle ja on vielä mahottoman mukavat.

  Aurinkoa päivään! <3

  • Reply
   Nina
   11/02/2015 at 19:17

   Heh, voi kiitos ihana Tiia! 🙂 Vau, punaiset paljettiUGGit on kyllä varmasti sellainen show stopper että saat katseita osaksesi. Voin jo kuvitella miten upeasti ne kimaltelevat valkoisella lumella aurinkoisena päivänä. Voi että, haluaisin vielä kunnon talven enkä kaikkien lumien sulamista! 🙂

 • Reply
  Selma
  10/02/2015 at 11:52

  Ei yhtään omituista, vaan hyvinkin ymmärrettävää! 🙂
  Itselläni on kyllä myös mukavuus kiilannut ulkonäön edelle jo aikoja sitten (ja varsinkin näin talvisaikaan)…
  Tosin muistan kyllä nekin ajat, kun esim. pipo ei vahingossakaan eksynyt päähän, huimista pakkaslukemista huolimatta.
  Mutta ihanaa, kun ei tarvitse (enää, hahhah) pakkasella hytistä ja palella! 🙂

  • Reply
   Nina
   11/02/2015 at 19:19

   Kiitos Selma! Minusta on tullut ihan älyttömän (joidenkin mielestä liiankin) mukavuudenhaluinen. 🙂 Olisi kamalaa jos ei voisi ulkonäöllisistä syistä käyttää esim. pipoa ja palelisi sen vuoksi. Se jos mikä on typerää!

 • Reply
  HeidiV
  11/02/2015 at 15:37

  Omituinen, et lainkaan 🙂 Persoonallinen, kyllä!

  Olen muuten etsinyt kunnon talvikenkiä, olen palelluttanut varpaani ulkoillessa tänä talvena riittävän monesti. Nuo mainitsemasi kengät ovatkin itse asiassa alennuksessa Elloksella! (Katsoin ensin linkkaamasi verkkokauppaa ja menin sitten Elloksen ale-osastolle.) Pistänpä tilaukseen 🙂

  • Reply
   Nina
   11/02/2015 at 19:21

   Hih, kiitos Heidi! <3

   Mitä?! Vai saa Soreleita Ellokselta alesta?! Mahtava bongaus! En ole asioinut Elloksella vuosiin ja kuulen jatkuvasti miten ihmiset tuntuvat löytävän sieltä huimia tarjouksia vaikka mistä brändeistä. Täytyykin mennä tutkimaan tarjontaa... Ja hei, jos päätit ostaa kengät et tule katumaan. Nämä on PARHAAT!!! <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.