Suosikit samassa asussa

tunnetila: tykkäys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä kuvia asusta, josta eilen esittelin jo uuden kenkäihastukseni. Jos ihan totta puhutaan, niin olen näyttänyt samalta kuin kuvissa jo kuukauden putkeen. Siitä lähtien kun ostin Lontoosta kolme Uniqlon kashmirneuletta, olen pukeutunut ainoastaan niihin. Farkut ja asusteet, koruja myöten, pysyvät päivästä toiseen samana, ainoastaan neuleen väri vaihtelee mustan, harmaan ja valkoisen välillä.

Ihmiset ympärillä tuntuvat kaipaavan jo kovasti kevättä, minä pelkään että sää lämpenee liikaa enkä voi enää kääriytyä neuleisiin tai käyttää parhauskenkiäni. Onneksi hankkimani lempineuleet ovat sen verran ohuita, että voin ehkä käyttää niitä ympäri vuoden.

Kuukausi samoissa vaatteissa eikä kyllästytä vielä yhtään! Ainut asia mikä kyllästyttää, on neuleiden jatkuva harjaus. Hienoon kashmiriin kun tulee käytössä niin helposti nyppyjä.

Kunpa malttaisin edes hetken antaa neuleiden levätä etten kuluta niitä puhki muutamassa kuukaudessa. Mutta ei. Aina kun menen vaatehuoneeseen nappaan jonkun neuleista päälleni. Minkä sitä ihastukselleen voi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule Uniqlo, huivi Balmuir*, farkut Cubus, laukku Tory Burch,
kengät Sorel*, kaulakoru Dogeared, sormus Monica Vinader

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat Iina / MouMou

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  pauliina
  11/02/2015 at 19:13

  se on kyllä ihana neule! ei ihme että siihen/niihin pukeutuu mielellään. en ollut tiennytkään, että uniqlon vaatteita voi tilata suomeenkin! http://www.uniqlo.com/uk/
  (menee tutkimaan tarjonta… 🙂 )

  • Reply
   Nina
   11/02/2015 at 19:15

   Uniqlo aloitti Suomeen toimittamisen vasta hetki sitten. Hihkuin silloin onnesta! 🙂 En ole kuitenkaan vielä innostunut tilaamaan sieltä mitään, mutta vierailen sivuilla hyvin säännöllisesti. 🙂

 • Reply
  pauliina
  11/02/2015 at 19:19

  ja jos olisin vaivautunut lukemaan aiemman postauksen kommentit, olisin ollut tästä verkkokaupasta tietoinen. 🙂
  mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

  • Reply
   Nina
   11/02/2015 at 19:25

   😀 😀 😀 Ihana Pauliina! 😀

 • Reply
  K-M
  11/02/2015 at 20:21

  Hei :)! Olen pitkäaikainen lukijasi, tosin kommentoin nyt ekaa kertaa. Kuvissa huomioni kiinnittyi kauniiseen sormukseesi, saanko kysyä mistä olet sen hankkinut?

  • Reply
   Nina
   12/02/2015 at 08:54

   Ihana että kommentoit K-M!!! Tosi kiva kuulla sinusta!

   Tuo sormus on todella kaunis, pidän siitä valtavasti! Tilasin sen brittilläisen suunnittelijan, Monica Vinaderin omasta verkkokaupasta. http://www.monicavinader.com/ Toimitus oli nopea ja sormus on todella upea ja laadukkaan oloinen. Suosittelen!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.