Killerikorot arkikäytössä

tunnetila: tykkäys

200215eka 200215toka

neuletakki Valentine Gauthier pour Vila*, t-paita Samuji, farkut Cubus, nilkkurit H&M Premium

200215kolmas 200215 booties1

Tässä ne nyt ovat, yleisön pyynnöstä. Uudet killerikorot käytössä, ja vieläpä ihan arjessa.

Testasin perjantaina nilkkureiden käveltävyyttä kun kävin ystäväni kanssa lounaalla. Ja kas, ystäväni ihmetteli miten pystyn kävelemään niin lujaa koroissani. Täytyy sanoa että kyllä minä noilla koroilla sporapysäkille kiireessä juoksisin, mutta ei hemmetti, päkiät on kyllä jo pienen kävelyn jälkeen aika tulessa.

Luulen kuitenkin että jos olet korkkareiden aktiivinen käyttäjä, niin huomattavasti paljon pahempiakin korkoja on eteesi varmasti tullut. Kengillä pystyy siis kävelemään, mutta kovin mukaviksi niitä ei voi kutsua. Tosin voiko mitään noin korkeita kenkiä?

Mutta kauniit ne on, voi että ne onkin kauniit!

Kuvat Nekku / Lazy Dynamite

0

(16) Kommentit

 1. Kuinka korkeat korot noissa sun kengissä on? Omasta kokemuksesta voin sanoa, että esimerkiksi Tiger of Swedenin nilkkurini ovat kymmenen sentin koroistaan huolimatta tosi mukavat jalassa, kiitos hyvän lestin ja päkiän alla olevan sentin platon. Sä muuten olet ollut todistamassa niiden kenkien mukavuutta, sillä mehän kerran hipattiin koko ilta pitkälle yöhön ja vielä käveltiin pitkät pätkät, ja mulla oli ne kengät jalassa! Mutta on kyllä hyvän näköiset nuo sun uudet kengät! Nyt vaan sitten enemmän korkkariharjoituksia, kevät ja kuivat kadut ovat jo melkein täällä!

  PS. Mitä korkeammat korot kengissä on, sitä parempi lesti niissä on oltava, jotta ne ovat oikeasti mukavat jalassa!

  1. Nina says:

   Platoo tekee kyllä ihmeitä. Minullakin on yhdet Dumondin korkkarit joissa on platoo, ja niillä voi huimasta korostaan huolimatta kävellä ihan hyvin. Näissä ei ole platoota ja juuri siksi ovatkin niin sirot ja kauniit. Olisikohan näissä korkoa vähän yli 10cm..?

 2. Emilia says:

  Vautsi vau mikä beibe 😀 Krhm, siis, huomaa kyllä kuinka ison eron tekee kun on korot jalassa! Pitäisi itsekin muistaa tämä ja astua useammin ns. mukavuusalueen ulkopuolelle.. Itse olen huomannut että kyllä sitä vaan jalat tottuu (tietyissä rajoissa). Jos pidät viikonkin noita kenkiä putkeen niin huomaat että ei tunnu enää niin korkeilta ja päkiät ei enää niin hellinä. Tämän totesin itse kun pidin viikon korkkareita putkeen ja juoksin päivät pitkät kaupungilla, (ei mitkään hirmukorot, varmaan 8-9 senttiä) sitten sujautin jalkaan parin sentin verran matalammat, ja tuntui siltä kun olisi laittanut tennarit jalkaan 🙂

  Ja kyllä vaan ovatkin kauniit kengät!!

  1. Nina says:

   Heh, beibe kuittaa! 😀 😀 😀 Kyllä tämä korkojen käyttäminen tekisi hyvää tällaiselle persjalkaiselle. Harmi ettei minua ole luotu kestämään korkkareiden tuomaa kipua. 🙂

   1. Emilia says:

    Toinen persjalkainen täällä terve, eli juuri sillä olen ottanut tälle vuodelle tavoitteeksi käyttää mahdollisimman usein korkoja 🙂 Tämähän tosin ei selitä sitä, miksi ostin juuri kahdet uudet tennarit/ lenkkarit kevääksi ja kesäksi (en voinut valita vain yksiä)… Hmm. Havaitsen aukon suunnitelmassani.

    1. Nina says:

     Hahahaha, ihana Emilia! 😀 Ostoksesi eivät kyllä oikein tue suunnitelmaasi, mutta sehän on vain hyvä olla lisää uusia mukavia kenkiä. Korkkareiden enenevä käyttö nimittäin aiheuttaa kuitenkin särkyä ja hammasten kiristystä, joten tennariarsenaali on oltava kunnossa. 😀

 3. Kauniit ovat – ja käyttämättä jäisivät;)

  1. Nina says:

   😀 😀 😀 Ihana kommentti! Mä aion käyttää noita, vaikka hammasta purren! 🙂

 4. Tarja says:

  Siis upeat kengät ja upea nainen! 🙂 Mulla sama ongelma, että päkiät on heti tulessa, jos korko nousee kipurajan yli. Jossain vaiheessa (kun raskaudet kasvattivat kengän kokoa ja mukavuudenhalu voitti) luovuin kaikista ”kipukengistä”. Mutta kyllä naisella pitäisi olla kaapissa yhdet ”äärettömän kauniit ja melkein mahdottomat kävellä” -kengät… Ne on ikään kuin niitä vaatekaapin peruspilareita 😀

  Ihana tuo neuletakki! <3

  1. Nina says:

   Hahahha, ei voi olla noin hyvin sanottu Tarja! ”Mutta kyllä naisella pitäisi olla kaapissa yhdet ”äärettömän kauniit ja melkein mahdottomat kävellä” -kengät… Ne on ikään kuin niitä vaatekaapin peruspilareita ” Niin paras kommentti! 😀

   1. Tarja says:

    😀 😀 Ja niin totta!

    1. Nina says:

     Vetoan tuohon vastedes aina kun mies ihmettelee miksi ostan kenkiä joilla ei voi kävellä. 😀

 5. On ne kyllä kauniit! Onko geelityynyt jo hankittu päkijöiden alle? Se jeesaa yllättävän paljon 🙂

  1. Nina says:

   Ei ole vielä hankittu, halusin ensin testata onko näillä ihan mahdotonta kävellä. Nyt kun totesin ettei ole, niin seuraava hankinta on geelityynyt. Tuovat edes hieman helpotusta tilanteeseen. 🙂 Mutta kauniit nämä on, samaa mieltä edelleen. 🙂

 6. Voi miten hienot! Minen enää voi korkoja juurikaan käyttää, mutta mieli tekisi, ne todellakin tuo asuun astetta enemmän nostetta! Meillä on muuten samisneuletakit, tykkään siitä hurjasti, ihanan lämmin! Ollaas kuuluvilla, kuoma!

  1. Nina says:

   Kiitos Hertta, nää on toooosi ihanat!!! Ja neuletakki kans on lempparini. Täytyy juhlistaa muita tilaisuuksia näillä nilkkureilla, ihan arjen juhlistajaksi niistä ei minulle ole, olen liian mukavuudenhaluinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.