Korkoa kerrakseen

tunnetila: tykkäys

hm korkonilkkurit1

Ostin viime vuoden aikana viisi paria kenkiä. Tammikuun alennusmyynneistä löysin kahdet Karhun lenkkarit ja jalkaan todella mukavat korkkarit. Heinäkuussa ostin uudet espadrillot kesän aikana puhki käveltyjen vastaavien tilalle, ja myöhemmin syksyllä hankin kahdet tennarit. Ostin kenkiä viime vuonna mielestäni kohtuullisen maltillisesti, ja kuten yllä todettu, ainoastaan järkeviä (ja matalia) kenkiä tarpeeseen ja puhki käytettyjen tilalle.

Kun sain vähän ennen joulua H&M:ltä joululahjaksi H&M Premium -malliston nilkkamittaiset bootsit, kävin tutkailemassa tarkemmin H&M Premiumin kenkävalikoimaa tälle keväälle. Ihastuin totaalisesti mallistossa oleviin yksinkertaisen kauniisiin korkonilkkureihin.

hm korkonilkkurit2

Kävin ihailemassa kyseisiä korkonilkkureita verkkokaupassa kolme kuukautta lähes viikottain, mutta kun en välttämättä tarvitse kyseisiä kenkiä ja kun tiedän, etten jaksaisi kuitenkaan kävellä niillä pitkiä matkoja, en voinut perustella itselleni noiden kenkien hankintaa.

Nyt olen lontostellut kohta neljä kuukautta kumppareilla tai massiivisilla talvikengillä päivästä toiseen, ja nyt tuli mitta täyteen. Ostin vihdoin itselleni nuo haaveilemani nilkkurit. Voi jestas miten ihanat ne onkaan!!!

Mietin vielä ostovaiheessa miten perustelen tuon tarpeettoman ostoksen itselleni. Lopulta tulin siihen tulokseen, että jos nuo kengät tekevät minut iloiseksi, niin se on täysin riittävä syy niiden hankintaan. Ja kuulkaa, kyllä kannatti!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Tarja
  19/02/2015 at 08:44

  Aivan upeat, yksinkertaisen tyylikkäät nilkkurit! Mutta tuo korko: hui!! Saisinkohan montaakaan askelta noilla otettua 🙂 Jossain välissä en selän ongelmien takia pystynyt juuri korkoja käyttämään. Nyt olen palannut maltillisiin tolppakorkoihin ja kyllähän ne antavat ryhtiä ja ovat naisellisempia kuin ihan matalat kengät. Oppisikohan sitä vielä näin vanhana käyttämään ihan ”oikeita” korkkareita?! Ja palatakseni kommenttiisi, että jos kengät tuottavat sinulle iloa, niin silloin ne kannattaa ostaa – juuri näin! Vastahan totesimmekin, että arjessa pitää olla luksusta! 🙂

  • Reply
   Nina
   19/02/2015 at 09:06

   Kiitos Tarja, nilkkurit on kyllä niin kauniit että voin katsella niitä onnellisena tuntikausia. 🙂 Toivottavasti kengät eivät jää pelkälle katselutasolle vaan pääsevät myös käyttöön. Ne näyttävät jalassa IHANILTA ja tuntuvat myös hämmentävän tukevilta. Otin kengät koossa 38 koon 37 sijaan, ja se oli oikea valinta. Ajattelin nimittäin laittaa kenkään pehmeän pohjallisen. Minulle liian korkeat korot sattuvat yleensä vialliseen polveen. Toivotaan että näillä kengillä jaksaisin kävellä edes vähän. Tai ainakin edes seisoa ja näyttää tyylikkäältä. 😀

 • Reply
  Lumo
  19/02/2015 at 13:12

  Ihanat, toivottavasti niille tulee käyttöä! Minulla yhdet huiman korkekorkoiset ovat kerran olleet käytössä, välillä otan ne kaapista, kokeilen ja ihailen, mutta en osaa käyttää niitä…

  • Reply
   Nina
   19/02/2015 at 14:23

   Kiitos Lumo! Minulla on itse asiassa muutamatkin todella korkeat korot joilla on ihan hyvä kävellä. Täytyy toivoa että nämäkin pääsevät käyttöön.

 • Reply
  iduska
  19/02/2015 at 17:54

  Asukuvia näistä joohan? Ihan huikeat. Toivottavasti myös hyvät kävellä.

  • Reply
   Nina
   20/02/2015 at 15:28

   Pyyntöönne on vastattu! Nakitin lounaskaverin nappaamaan asukuvat kun oli nilkkurit ekaa kertaa jalassa. 🙂 Eli kuvia tulossa ensi viikolla.

 • Reply
  Kaisu / Mekkokaappi
  19/02/2015 at 20:59

  Kyllä! Jos uudet kengät tekee iloiseksi, on se täysin riittävä syy niiden hankintaan. Itselläni on yhdet nilkkurit, joita en kauhean pitkää aikaa pysty käyttämään, kun tulee selkä kipeäksi. Käytän niitä aina silloin tällöin, kun imuroin. Hahaa, siivouskengät. 🙂

  • Reply
   Nina
   20/02/2015 at 15:28

   Hahaa, kyllä joka tytöllä täytyy olla siivouskorkkarit! 🙂 Mulla on enemmänkin ongelmana polvi kuin selkä. Tosin liian pitkän seistessä mulla sattuu selkään, oli jalassa mitkä kengät tahansa… Vanhuus… 🙂

 • Reply
  Kay
  19/02/2015 at 21:08

  Ihanat, tahtoo kanssa 🙂

  • Reply
   Nina
   20/02/2015 at 15:27

   Kengät oli tänään ekaa kertaa testikäytössä. Ne on ihan mielettömän upeet mutta auts. 🙂 Kyllä niillä seisoskelee mutta kävely ei ole ruusuilla tanssimista. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.