Liian lyhyet lahkeet

tunnetila: kokeilu

150315viides 150315toka

neule Uniqlo, huivi Balmuir*, housut Lindex,
aurinkolasit Trussardi, laukku Gianni Chiarini*, nilkkurit H&M Premium*

150315eka150315neljas

Millaiset ovat pukeutumissääntöjen, -kehoitusten, tai oikeastaan ihan vain maalaisjärjen mukaan persjalkaisen naisen pahimmat housuviholliset?

Leveät ja liian lyhyet lahkeet, vaalea väri, laskettu haara ja sivutaskut miltei lantion kohdalla. Tuossa alkaa olla jo maksimaalisen ”lyhytjalkainen, vältä näitä” -housun kaava. Ja kuinka ollakaan, tämä persjalkainen täti otti ja vetäisi tämän hetken trendikkäimmät housut, culottesit, jalkaansa ja lähti ihmisten ilmoille.

Naapurin pojat nauraa, ja sitä rataa? Uskokaa tai älkää, olen saanut housuista kehuja joka kerta kun olen ne jalkaani laittanut! Rasti seinään ja pukeutumissäännöt uusiksi? No ei ehkä ihan.

Onhan se totta että pitkäsäärisillä kaunottarilla nuo housut vasta pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, mutta kun tällainen tanttara yhdistää housuihin maltilliset korot, niin housuja voi sentään käyttää. Vai mitä olette mieltä? Onko culottes-trendi vain pitkänhuiskeita naisia varten?

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Heitämme jorpakkoon kaikki säännöt ja puemme yllemme, mikä itsestä hyvältä tuntuu ja näyttää! Ja kyllä: näyttävät hyvältä culottesit sinulla. Sitähän ne saamasi kehutkin tarkoittavat 🙂 Mutta on kyllä hauskaa, että muoti toistaa itseään! Mulla on ollut tuollaiset housut ja eräät muutkin liehulahkeiset housut, yksivärisinä ja printeillä. Silloin 20 vuotta sitten, kun olin vähän nuorempi 🙂 Ensin karsastin pillifarkkuja, kun niitäkin oli tullut pidettyä vielä vähän kauemmin kuin 20 vuotta sitten ja jotenkin koin, ettei ne näillä persjaloilla oikein näytä hyvältä; että bootcutit on kivemamt. No, nyt olen pilleihin tottunut tai sanotaanko kapeisiin farkkuihin ja niitä löytyy kaapista vinot pinot. Ja kas kummaa: nyt on bootcutit taas muotia 🙂 (käsittääkseni) Puenpa siis päälleni, mikä itsestä kivalta tuntuu.

  Huoh. Milloinhan minä saisin tuon mustan Helsinki-huivin hankittua?!… Siitä on tullut mieleen jo lähes fiksaatio; tuntuu, että koko elämä olisi niin paljon paremmin, jos minulla olisi vain tuo huivi 😀 Onneksi mustasta oli suurin koko loppu verkkokaupasta, niin voi lohduttautua, että ei sitä nyt just saisi, vaikka jostain olisi ilmestynytkin tilille sopivasti ylimääräistä 😉

  1. Nina says:

   Hyvä Tarja! Kannattaa pukeutua juuri niihin vaatteisiin mitkä itsestä tuntuvat hyvältä! Farkuissa olen aina tykännyt enemmän bootcuteista, näytän ne jalassa paremmalta ja sopisuhtaisemmalta kuin pilleissä. Ihan pilli-pillejä farkkuja en edes omista. Minulla on niin vahvat pohkeet, että ne tulevat tosi pilleissä farkuissa liikaa esiin. Onneksi siis bootcutit ovat taas muodissa/tulossa muotiin. Saan minäkin kaivaa kaapista parit vanhat farkut käyttöön. Jos ne siis enää mahtuvat jalkaan… 🙂

   Vai on Helsinki-huivi suuressa koossa mustana loppu? Voi kääk! Minä en ole koko talvena tainnut mitään muuta huivia käyttääkään. Se on kyllä tydellisin ja päällä mukavin huivi koskaan!

 2. Hus ja romukoppaan kaikki pukeutumissäännöt! Hyvältä näyttää sinun culottesit.
  Minä en voi ikinä tehdä valintaa lyhyiden ja pitkien lahkeiden kanssa, kun ne aina ovat liian lyhkäiset. Hihii =)

  1. Nina says:

   Voi jestas mikä ongelma sinulla! 🙂 Jos jotain saisin omassa vartalossani muuttaa, niin olisin onnellinen jos saisin jalkoihin 5cm lisää pituutta. Kaikki vaatteet kun näyttävät aina paljon paremmilta pitkäsäärisillä ihmisillä. Ole Kaisu sääristäsi onnellinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.