Lounas sisustusliikkeestä

tunnetila: ilo

nicholas vahe pesto nicholas vahe pasta nicholas vahe pestopasta

Kävin eilen läpi keittiön kaapit ja pohdin joka ikisen tavaran kohdalla haluanko viedä sen uuteen kotiin. Ilokseni totesin että omistan lähes pelkästään sellaisia tavaroita joista pidän, ja jotka muuttavat mukanani.

Kamaa oli kuitenkin ihan järjetön määrä, etenkin siihen nähden miten vähän kokkailen. Jotain karsintaa oli siis tehtävä. Roskiin joutivat tällä kertaa kaikki vanhat kapustat ja kuluneet kulhot, sekä vanhentuneet raaka-aineet. Kaapista löytyi mm. kaurahiutaleita vuodelta 2013 ja timjamia, jonka parasta ennen päivä oli vuonna 2009. Hupsis!

Onneksi kaapista löytyi myös syömäkelpoista ruokaa, esimerkiksi kuvissa näkyvät Nicolas Vahén spagettipaketti ja oliivi-basilikapesto.

Tanskassa nykyään vaikuttava ranskalaiskokki Nicolas Vahé on hiljalleen vallannut myös helsinkiläiset sisustusliikkeet nimeään kantavalla herkku- ja gourmet raaka-aineita tarjoavalla tuoteperheellään. On aika hauskaa kun ruokaostokset voi hoitaa nykyään samalla kun kiertelee hakemassa inspiraatiota kodin sisustukseen.

Nicolas Vahén tuotteita myyvät Helsingissä mm. Peroba, White on White ja Pino

 

0

(2) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Muutto on hyvä hetki inventaarioon 😉 Ja uusi alku… Onnea uuteen kotiin <3 Ps. Pentikiltä saa kanssa elintarvikkeita, esim. kahveja, teetä ja hillojakin muistaakseni…

    1. Nina says:

      Kiitos Heidi! Ja juu, olenkin saanut Pentikiltä joskus lahjaksi erilaisia öljyjä ja suklaata. Nicolas Vahella on kuitenkin ihan ruokia tarjolla ja se oli minulle uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.