#meikkivoidegate

tunnetila: testailu

meikkivoiteet4

Olen testaillut alkukevään aikana niin monta meikkivoidetta, että tuo kokeilurumba ansaitsee ihan oman hashtagin. Kutsutaan sitä nyt vaikkapa nimellä #meikkivoidegate.

Viime syksyn ja talven suosikkimeikkivoiteeni oli kahden tuotteen yhdistelmä. Sekoitin kahta erinomaista tuotetta keskenään, ja sain lopputulokseksi jotain täydellistä. Lancôme Teint Idole Ultra 24h oli tuotteena muuten miltei täydellinen, mutta se tuoksui mielestäni liian voimakkaalta ja sävy 005 oli ihoni sävyyn hieman liian vaalea. Keksin sekoittaa siihen toista erinomaista meikkivoidetta, syksyllä lanseerattua Lumenen uutuutta, Longwear Blur Foundationia, josta testiin saamani sävy 2 oli kasvoilleni yksin liian tumma. Tuo yhdistelmä oli mieletön ja käytin tuotteita yhdessä koko talven.

Teint Idole kuitenkin loppui jossain vaiheessa, ja juuri kun luulin olevani pulassa, sain kuin tilauksesta yhden viikon aikana testiin meikkivoiteita neljältä eri brändiltä! Alla muutama sana jokaisesta testaamastani meikkivoiteesta.

********************************

Ensimmäinen testaamistani uutuustuotteista oli Sensain Cellular Performance Cream Foundation* (matala purkki).

Tuotteen plussat:
+ ylellinen ulkonäkö (rakastan Sensain tuotteiden ulkonäköä lähes poikkeuksetta)
+ ihanan kermainen koostumus
+ tuote torjuu ikääntymisen merkkejä
+ meikkivoide hoitaa ihoa samalla kun se peittää ihon virheitä

Tuotteen miinukset:
– pakkaus (koen pumppupullon miellyttävämmäksi ja hygienisemmäksi käyttää kuin purkkimaisen muodon)
– testaamistani tuotteista ylivoimaisesti arvokkain (88€/30ml)

Muuta tuotteesta:
Testiin saamani sävy CF12 Soft Beige on näin talvella iholleni hieman liian tumma, mutta uskon että kesällä tuo sävy on minulle oikein hyvä.

********************************

Toinen tuoteuutuuksista oli Rimmelin Lasting Finish Nude 25h* (valkoinen korkki).

Tuotteen plussat:
+ todella pitkäkestoinen (meikki vielä illalla hyvässä kunnossa)
+ pumppupullo
+ tuote tuoksui hämmentävän hyvältä
+ edullinen hinta (hinta 12,90€/30ml)

Tuotteen miinukset:
– makuuni hieman liian mattainen lopputulos

Muuta tuotteesta:
Testiin saamani sävy 091 Light Ivory oli jopa minun vaalealle iholleni hieman liian vaalea. Jos sinun on vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta, niin testaapa tätä!

********************************

Kolmas testaamani uutuus oli Cliniquen Beyond Perfecting Foundation + Consealer*.

Tuotteen plussat:
+ kiinnostava uusi tapa käyttää meikkivoidetta: ensin meikin levitys kasvoille, sen jälkeen tuotteen omaa aplikaattoria voi käyttää virheiden korjaamiseen
+ todella hyvä peittävyys
+ ihosta tuli ihanan silkkisen tuntuinen

Tuotteen miinukset:
– meikkivoide kesti aika kauan kuivua iholla
– en löytänyt tietoa onko tuotteessa aurinkosuoja

Muuta tuotteesta:
Testasin tuotteesta sävyä 2 Alabaster ja se oli auttamattomasti minulle liian tumma. Testasin meikkivoidetta ensimmäistä päivää ja töissä kollega (jota en ollut nähnyt hetkeen) kysyi olinko ollut ulkomailla kun olin niin ruskea. Heh, ehkä testaan tuotetta uudestaan kun olen vähän päivettynyt.

********************************

Neljäs testaamani meikkivoide oli Lumenen Nude Perfection Fluid Foundation*.

Tuotteen plussat:
+ tuote katoaa ihoon kuin huomaamatta ja tekee ihosta upean
+ täydellisen peittävä mutta silti kevyt lopputulos
+ iho hehkuu kuin ei koskaan ennen
+ kaunis mattapintainen pumppupullo
+ kotimainen
+ hinta alle 20€

Tuotteen miinukset:
– liian nestemäinen koostumus (tosin sen vuoksi imeytyy hetkessä)
– ei tarpeeksi vaaleaa sävyä

Muuta tuotteesta:
Käytän normaalisti Lumenen meikkivoiteista talvisin sävyä 0 ja kesäisin sävyä 2. Tässä tuotteessa sävyä 0 ei ole lainkaan, ja sävy 2 on yllättävän tumma. Otin siis käyttöön sävyn 1 joka ei normaalisti sovi oman ihon sävyyn lainkaan. Tämä voide on kuitenkin niin ohut, että vaikkei sävy 1 istukaan ihoni omaan väriin täydellisesti, lopputulos on silti kaunis eikä sävyeroa juurikaan huomaa. Toivoisin silti sarjaan myös sävyn 0.

********************************

Tällä hetkellä käytössäni on tuo Lumenen Nude Perfection Fluid Foundation, ja täytyy sanoa että se on yksi parhaista meikkivoiteista mitä olen ehkä koskaan kokeillut. En normaalisti jaksa käyttää meikkivoiteen alla primereita, sillä minusta tuntuu että iho menee niistä jotenkin tukkoiseksi. Tämän kevyen meikkivoiteen alle primerit kuitenkin sopivat. Kun haluan oikein kestävän ja kauniin meikkipohjan vaikkapa juhlaan, käytän alla Lumenen omaa primeria, päällä Nude Perfectionia ja lopputulos on ihana!

Jos haluat testata Lumenen Nude Perfection Fluid Foundationia, tai jotain muuta Lumenen meikkivoideuutuuksista (Longwear Blur tai Matt Control), saat blogini lukijana koodilla LUMENE20 Sokoksen verkkokaupasta tuotteista -20% alennusta! Alekoodi on voimassa 31.3. asti.

0

(6) Kommentit

 1. Mulle tuo Lumenen Nude Perfection oli rakkautta ensikokeilulla <3 Ihosta ei tule liian meikattu ja tasoittaa ihon väriä luonnollisesti. Lisäksi mun kuiva iho hyrisee nestemäisestä koostumuksesta. Loistotuote siis! 🙂

  1. Nina says:

   Samaa mieltä! Tykkään tuotteesta tosi tosi paljon! Kevyin ja peittävin mitä olen koskaan kokeillut.

 2. Toi Clinique löytyy myös minulta, mutta en ole ehtinyt sitä vielä kunnolla testaamaan. Musta on käsittämätönstä, että suomalaiselta Lumenelta ”kalmoille” tarpeeksi vaaleita sävyjä meikkivoiteista. Itse en ole ihan lakana, joten se vaalein sävy yleensä menee, harmittaa vain sitten vaaleampien puolesta, koska Lumenen meikkivoiteet on järjestäin aika hyviä.

  1. Nina says:

   Heh, suomalainen ”kalma” on kyllä hyvin sanottu: 😀 Mutta juu, yleensä Lumenella on ollut mahtava sävy tuo nolla. En tiedä miksi se on nyt jätetty pois valikoimasta.

 3. Tuo Lumenen Nude, I’m in love! Rehellisesti sanottuna mun ei tekisi enää mieli mitään muuta meikkivoidetta käyttääkään ja se on aika paljon sanottu naiselta, joka ei ole niin Lumenen tuotteista välittänyt 😀 Harmi vaan, ettei siinä ole aurinkosuojaa mutta sitten taas alkoholittomuus on iso plussa 🙂 Mulla itselläni on siitä sävy kaksi ja se kyllä yllättävän hyvin uppoaa kasvoihini mutta se on kyllä harmi, ettei siitä ole saatavilla 0-sävyä!

  Lumenen jälkeen kyllä varmaan kokeilen tuota Rimmeliä, sitäkin on niin monella taholla suitsutettu 🙂

  1. Nina says:

   Samaa mieltä tuosta Nudesta, ihan todella mahtava meikkivoide! Sitä nollaa tosin kaipailen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.