Uutisia Balmuirin ystäville

tunnetila: vinkkaus

balmuir_showroom4

Nyt on tarjolla kivoja uutisia kaikille Balmuirin pääkaupunkiseudulla (tai miksei vähän kauempanakin) asuville ystäville!

Balmuir avasi viime viikolla showroominsa Lauttasaaressa ja tällä viikolla juhlitaan showroomin avajaisia. Normaalisti showroom on auki sisäänostajia tai lehdistöä varten, mutta nyt paikalle ovat tervetulleita kaikki Balmuirin ystävät.

Showroomilla on upeasti esillä koko Balmuirin alati laajeneva mallisto (sisustustuotteet, pyyhkeet, liinavaatteet ja asusteet). Malliston ihailun lisäksi avajaisissa on myös mahdollisuus tehdä löytöjä mallikappaleiden poistomyynnistä.

balmuir_showroom2balmuir_showroom1balmuir_showroom3balmuir_showroom5

Kävin itse tutustumassa uusiin mallistoihin viime viikolla, ja ostettavaa löytyi taas vaikka kuinka! 

Uudessa kodissamme naapureita on joka puolella. Emme ole mieheni kanssa verhojen ystäviä, joten kylpytakki on miltei pakollinen hankinta. Ihastuin myös kovasti Balmuirin uusiin percale lakanoihin, ja kun muutossa hankkiuduin eroon useasta vanhasta lakanasetistä, voisi uudet lakanat piristää kivasti uutta kotia. Ja ei varmaan erikseen tarvitse edes mainita Balmuirin huiveja… Tuo jo Kööpenhaminassa bongaamani täydellinen harmaa Helsinki-huivi on nyt mallistossa, ja kesäksi tarjolla on ylellisistä ylellisin Como -silkkihuivi upean klassisella kuvioinnilla. 

Avajaiset tietävät allekirjoittaneelle pienimuotoista konkurssia. Toivottavasti poistomyynnistä löytyy jotain kivaa pienellä alennuksella…

Showroom on auki ystäville keskiviikosta perjantaihin (8.-10.4.) klo 8–19.

balmuir_showroom6 balmuir_showroom7balmuir_showroom10 

Balmuirin showroomin avajaiset
Avoinna ke 8.- pe 10.4. klo 8–19
Osoite: Itälahdenkatu 18 A
Maksutapoina käteinen sekä pankkikortit

0

(2) Kommentit

 1. Nasu says:

  Oi miten ihania! Multa puuttuu täydellinen villainen kaulahuivi. Niitä melkein täydellisiä onkin sitten muutama. Mutta yksi tuollainen ylellinen Balmuir on kyllä juuri se, mikä puuttuu. Mutta sitten pitäisi päättää, että se ikuinen musta vai sittenkin tuo täydellinen harmaa…Tuo harmaa olisi kyllä ehkä vielä hienompi, kun kyllä noilla vanhoilla mustilla pärjää. Tuo voisi olla täydellinen joululahjatoive miehelle esittää. Sitten, kun me päästään muuttamaan (alamme rakentaa taloa), niin uuteen taloon ostan kyllä tuollaiset uudet ihanat pyyhkeet. Mieluummin omistaa vähän ja täydellistä kuin paljon ja vähän sinne päin.

  1. Nina says:

   En meinaa kestää miten ihana Balmuir on! 🙂 Tuotteet ovat niin laadukkaita ja kaikki on mietitty viimeiseen asti. Kaikki tuotteet sopivat värimaailmoiltaan toisiinsa ja myös tyylit käyvät saumattomasti yhteen.

   Vein itsekin uuteen kotiin käyttöömme kahdet pyyhkeet, tummanharmaat ja beiget Balmuirit. Muutamia pyyhkeitä säästin vieraille, mutta muuten pistin vanhat kiertoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.