Shoppaile ja tee hyvää

tunnetila: ilo

Give-A-Day_100%_logo

Arvatkaa mistä huomaa että on kevät? No siitä, kun sähköpostiin kilahtelee jatkuvasti tiedotteita uusista mallistoista, ystävämyynneistä tai jostain muusta kivasta tapahtumasta. Tällä kertaa viikon huikeimman uutisen julkaisi mm. Vero Modaa, Vilaa, Onlyä, Objectia ja Jack&Jonesia luotsaava tanskalainen Bestseller.

Bestseller järjestää perjantaina 10.4. maailmanlaajuisen GIVE-A-DAY -hyväntekeväisyyskampanjan. Tuon päivän aikana Bestseller lahjoitaa koko liikevaihtonsa hyväntekeväisyyteen! Puolet jokaisen maan tuotoista lahjoitetaan kansainväliseen hyväntekeväisyyteen, kuten Unicefille tukemaan heidän työtään, ja toinen puoli tuotoista lahjoitetaan maakohtaisesti valitulle järjestölle. Suomessa kohteeksi on valittu Lastenklinikoiden Kummit RY, joka suuntaa yhteistyöprojektin lahjoitusvarat lasten tehohoidon akuuttitarpeeseen Suomen kaikilla yliopistollisilla lastenklinikoilla.

Käsittämättömän hieno kampanja, johon haluan ehdottomasti osallistua! Jos et ehdi perjantaina kaupungille ostoksille, voit tehdä hyvää myös Bestsellerin verkkokaupassa.

Mitähän ihanaa kevätuutta sitä ostaisi..?

 

Look good, do good_100%

0

(2) Kommentit

  1. Jee hyvä Bestseller! Mahtava juttu 🙂

    1. Nina says:

      Eikö?! Tuo on todella hieno ele yritykseltä. Oikein odotan että pääsen huomenna kiertelemään liikkeitä ja ostamaan jotain kivaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.