Suomen suosituimmat kumpparit?

tunnetila: tykkäys

050415_toka050415_eka

kevytuntuvatakki House, neule Uniqlo, farkut Cubus,
huivi Balmuir*, laukku Coccinelle, kumpparit Hai Saappaat Nokian Jalkineet*

050415_kolmas050415_saappaat

Ennen pääsiäistä oli järkevän pukeutumisen puolestapuhujan ja kumpparirakastajan onnenpäivä, kun lähetti kiikutti ovelle (uuden kodin ensimmäinen paketti!!) kiiltävän mustat Hai Saappaat. Tuon päivän jälkeen olen seurannut sadesäillä vastaan tulevia ihmisiä ja huomannut, että kahdeksalla kymmenestä kumisaapasjalasta on jalassaan Nokian Jalkineiden Hai Saappaat. En ole aikaisemmin tajunnutkaan miten hurjan suositut nämä kumpparit ovat!

Vastaan on tullut eniten punaisia ja keltaisia saappaita, mutta myös kauniin violetteja ja tummansinisiä olen bongannut muutamat. Mustia Hai Saappaita olen nähnyt ainoastaan nuorten miesten jaloissa. Miten minä taas onnistuin valitsemaan itselleni sen kaikista miehekkäimmän tuotteen..?

Tänä keväänä klassinen Hai Saapas on saanut rinnalleen uuden kaverin, lyhytvartiset Hai Lowt. Ihan SAI-RAAN hienot! Oli pakko sovittaa saappaita heti kun ne Sokoksella bongasin. Lyhytvartiset kumpparit näyttivät jalassa ihan tavallisilta kengiltä ja olivat tosi mukavat jalkaan.

Jos käytät Instagramia ja kuulut tuohon runsaaseen Hai Saappaiden käyttäjäjoukkoon, tässä oiva kilpailuvinkki. Ota kuva Hai Saappaistasi ja julkaise se Instassa 19.4. mennessä. Muista tägätä kuvaan #haisaapaat. Kaikkien hashtagia käyttäneiden kesken arvotaan 3kpl Jopo -polkupyöriä!

Osallistuin kisaan jo omalla kuvallani. Nyt vaan peukut pystyyn että onni potkaisisi. Työmatkani pidentyi juuri sen verran, että pyörän hankinta on käynyt mielessä jo muutamaan otteeseen.

Kuvista kiitos siskolleni

0

(7) Kommentit

 1. SatuKoo says:

  Nuo Hai Low -kumpparit ois hienot!
  Pitää ehkä laittaa ostoslistalle, kun puuttuu vielä ne ”kaupunkikumpparit” 🙂

  1. Nina says:

   Ne on tosi hienot! Mäkin aloin haaveilemaan niistä, mutta luulen kyllä että minulla on kumisaappaita jo ihan tarpeeksi. 🙂

 2. pauliina says:

  ei oo miehekkäät! mulla on noi samat mustat. 🙂 jo useamman vuoden vanhat.

  1. Nina says:

   Jee, hyvä ettei ole miehekkäät. 😀 Ja mitä sitten vaikka olisi, nämä on silti mun lempparit. 🙂 Näin muuten yhtenä päivänä kaupungilla isän ja pojan joilla molemmilla oli Hait. Isällä selvästi jostain 70-luvulta (ainakin näytti tosi vanhoille) ja pojalla ihan uudet pikkuruiset saappaat. Olivat niin söötti pari että! 🙂 Ja molemmilla mustat, tietty!

 3. Minullakin on tuollaiset Hai- saappaat, on ne niin hyvät jalassa. Ja autoilukenkinä on (: ihan parhaat:).

  1. Nina says:

   Oho, vai on näillä hyvä ajaa autoa! Eipä olisi tullut mieleenkään. 🙂

 4. Pekka says:

  Eksyn heti asiasta ja en puhu saappaista vaikka itsellä on myös Hai-saappaat. Hienoja valokuvia sinusta ja olet noissa kuvissa kaunis ja sensuellinen. Älä käsitä väärin, mutta oli pakko kommentoida.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.