Kuohkeutta kampaukseen

tunnetila: tykkäys

nioxin muotoilu1

Sain pari viikkoa sitten testiin Nioxinin uusia 3D Styling -muotoilutuotteita*. Nioxin on minulle brändinä hyvin tuttu, sillä olen hiuskadosta kärsivänä käyttänyt brändin shampoita, hoitoja ja erikoistuotteita useita purkkeja. Viimeksi ostin Nioxinilta Intensive Therapy boosterin jota hierotaan päänahassa kohtiin, joissa hiustenlähdön huomaa erityisen hyvin (esim. ohimot). Tuotteet toimivat todella hyvin (mm. sarjan Diaboost -hoitoneste on superhyvä, lisää aiheesta täällä), joten olin innoissani kun pääsin kokeilemaan sarjan uutuustuotteita.

Uudet muotoilutuotteet lupaavat tehdä hennoista ja ohentuneista hiuksista kuohkeamman ja runsaamman näköiset, ja kyllä, sen ne todella tekevät!

nioxin muotoilu2

Sain testattavakseni sarjasta kolme tuotetta: tuuheuttavan Thickening Sprayn, Therm Activ Protector lämpösuojan ja NioSpray hiuskiinteen. Käytän hiustenpesun jälkeen jokaista muotoilutuotteista ja lopputulos on hämmästyttävän muhkea. Kuivaan hiukseni pesun jälkeen hiustenkuivaajalla pää alaspäin. Myös se tuo oman lisänsä illuusioon muhkeasta hiusmassasta.

Olen joutunut opettelemaan täysin uuden tavan toimia lyhyiden hiusten kanssa. Ennen annoin hiusten kuivua itsestään ja sen jälkeen kietaisin hiukset ponnarille. En edes omistanut hiustenkuivaajaa kun minulla oli pitkät hiukset. Nyt en tulisi toimeen ilman tuota mahtavaa kapistusta.

Ponnarilla sain kivasti peitettyä takaraivolla olevan pyörteen ja hiukset sai aseteltua niin, ettei takaraivo kuultanut mistään läpi. Lyhyet hiukset taas eivät tunnu asettuvan takaa mitenkään ja pyörteen kohta näyttää siltä, että takaraivollani on lähes kalju kohta. Ihanaa…

Nyt kun olen opetellut laittamaan hiukseni hieman paremmin saan tuotteilla mahtavaa muhkeutta aikaan ja hiukseni näyttävät myös takaa paksummilta ja elinvoimaisemmilta. Kiitos Nioxin uusista tuotteista! Onneksi hennoista hiuksista kärsiviä ei ole jätetty haasteen kanssa yksin, vaan koko ajan keksitään lisää uusia tuotteita jotka parantavat tilannetta, vaikkakin sitten edes näennäisesti.

0

(2) Kommentit

  1. Heippa, mistähän näitä voi ostaa?

    1. Nina says:

      Tuotteita on varmaan myynnissä kaikissa Nioxinia myyvissä paikoissa. Ainakin Stockan verkkokaupassa näyttää olevan. https://stockmann.com/fi/brandit/kosmetiikka/nioxin-386969#Odatedesc;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.