Timantein hiotut jalat (ja upea arvonta!)

tunnetila: tykkäys

scholl1

Sandaalikelit on tulossa ja kantapääsi näyttävät yhtä kuivilta ja surkeilta kuin kuvan rapistuneet ruusut? Eipä hätää, pelastus on lähellä!

Sain jokin aika sitten testiin Schollin uuden Velvet Smooth -sarjan kokonaisuudessaan*. Sarjan erityinen hittituote on paristokäyttöinen jalkaraspi, joka hioo jaloista unelmanpehmeät ja sileät.

Otin jalkahoitosetin mukaan kun läksin pääsiäisen viettoon perheen pariin. Ajattelin, että voimme koko perheen voimin testata uutuustuotteita. Lopulta testasin tuotteita äitini kanssa kahdestaan. Isääni ei jalkahoito tuntunut kiinnostavan, ja siskoni pelkäsi surisevaa raspia eikä suostunut viemään sitä lähellekään jalkojaan. Heh, saimme äidin kanssa hyvät naurut kun siskoni peitti kauhuissaan korvansa joka kerta kun surisija laitettiin päälle.

Tällä kertaa rohkeus palkittiin ja saimme äitini kanssa superpehmeät, hyvin hoidetut ja kosteutetut jalat. Timanttikristalleja sisältävä paristokäyttöinen raspi on hellävarainen ja tekee todella hyvää jälkeä. Raspiin on saatavilla vaihdettavia rullapäitä eri hiontavoimakkuuksilla (erittäin karkea ja hienojakoinen). Tein oman hoitoni erittäin karkealla päällä, ja jatkossa aion pitää jalat pehmeinä hienojakoisen pään avulla.

scholl2 scholl3

Olin nähnyt raspista mainoksen televisiossa, ja joka kerta kun tuotetta mainostettiin, sanoin miehelleni että tuon raspin käyn kyllä ostamassa kesäksi. Hihkuin siis ilosta kun sain yhteydenoton jossa minulle tarjottiin kyseinen raspi testiin. Vielä enemmän ilahduin kun kuulin, että saan toisen täydellisen jalkahoitosetin arvottavakseni blogini lukijoiden kesken. Parasta!

Arvottava setti täydellisen jalkahoidon tekemiseen sisältää seitsemän tuotetta: paristokäyttöisen jalkaraspin, kaksi pakettia vaihtopäitä, jalkakylvyn, tehoseerumin, yönaamion sekä päivävoiteen. Kyllä, myös jaloille on olemassa omat naamionsa ja päivävoiteensa!

Loistavan lopputuloksen lisäksi ihastuimme äitini kanssa tuotteiden tuoksuihin. Jalkahoitotuotteet tuoksuvat usein niin vahvalle mentholille, että jalkoja rasvatessa tekee mieli pitää nenästä kiinni. Näistä tuotteista jokainen tuoksui miellyttävältä, jopa hienostuneelta. Tuoksu oli todella iloinen yllätys!

Täten polkaisenkin (pehmeillä, hyvinhoidetuilla jaloillani tietty) käyntiin blogin kosmetiikkaviikon! Viikon aikana julkaisen joka päivä kosmetiikka-aiheisen postauksen. Jokainen viikon aikana blogiini kommenttinsa jättänyt osallistuu kommentillaan päivittäin tapahtuvaan kosmetiikka-arvontaan. Julkaisen kaikki voittajat ensi viikolla. Tämän päivän voittaja saa omakseen kuvissa yllä näkyvän Schollin tuotepaketin.

Onnea kaikille arvontaan!

0

(69) Kommentit

 1. Adalmina says:

  Oi, tämä setti tulisin kyllä tarpeeseen täällä eli ehdottomasti mukaan arvontaan 🙂

 2. Oih tätä olisi mahtavaa päästä kokeilemaan!

 3. Mä olen himoinnut tuota konetta jo jonkun aikaa! 😀 Todellakin olen voittaja! 😀

 4. kaija says:

  Tää on kyll tosiaan parasta, olis tarpeellinen. Onnetar, ole suosiollinen!

 5. Mun jalat huutaa täällä suoraa huutoa kun näki tän arvonnan 😀

 6. Mä olen kanssa tuota laitetta himoinnut! Jos en arvontaa voita niin täytyy kipittää kauppaan ostamaan oma 🙂

 7. Maissi says:

  Jalkahoito kyllä tekisi eetwarttia näin ennen sandaalikelejä. Joko hoitolassa tai tällä paketilla!

 8. Johanna says:

  Hurraa pakko osallistua tähän arvontaan!!

 9. miumau says:

  Kiva, kun kerroit kokemuksiasi tuosta surisevasta jalkaraspista! Olen myös ajatellut sen ostavani, mutta samalla miettinyt, että siinä(kin) on joku juttu, ettei toimi toivotunlaisesti. Tai jotain. Mutta mukava kuulla, että se todella toimii 🙂

  Testataan, suosiiko arpaonni – ja jos ei, niin marssin ostoksille 🙂

 10. Nina S. says:

  Ehdottomasti mukana! Tuohan on ihana palkinto ja olisi tosi mieluinen. Mainoksia olen katsellut ja miettinyt, että onko hyvä.Kiva, että postasit tästä

 11. meg says:

  Minä olen myös aina mainoksen nähtyäni ajatellut että tuon laitteen ostan, mutta vielä en ole kaupassa sitä muistanut. Siispä mukana arvonnassa! 🙂

 12. -Selma- says:

  Minä myös olen täysillä mukana arvonnassa!
  Monta kertaa olen kaupassa tuota raspia pyöritellyt käsissäni, mutta on jäänyt vielä toistaiseksi ostamatta.
  Katsotaanpa siis minkälainen arpaonni sattuu olemaan! 🙂

 13. Kaisu says:

  Oi, tämä tulisi tarpeeseen! Olen ollut aikeissa varata ajan jalkahoitoon, mutta tällä paketilla homma hoituisi kätevästi kotona 🙂 Kiva idea kosmetiikkaviikosta!

 14. Jenna M says:

  Näitä olisi niin mahtava kokeilla! 🙂

 15. pippanen says:

  Olen mukana arvonnassa!

 16. Olet oikeassa, sandaalikauteen on aika alkaa valmistautua. Mukana arvonnassa siis. 😉

 17. Siis todellakin mukana, juuri kun olen saanut jalkanu kondikseen kuorintasukilla, täytyy saavutettua tulosta ylläpitää ja nämä sopisivat erinomaisesti:)

 18. Siinatar says:

  Ehdottomasti mukaan upeaan arvontaan!

 19. Tämä tulis ehdottomasti tarpeeseen ja tuosta raspista oon haaveillut kauan! Mun kantapäät oon siinä kunnossa, että äitikin kommentoi suunnilleen päivittäin sitä, että tarvisin tuon paristokäyttöisen raspin enkä edes asu enää kotona 😀 Mukana arvonnassa siis!

 20. sikkuralla says:

  Onpas upea arvonta ja näitä tuotteita olisi kiva kokeilla.

 21. Viola says:

  Hyvä vinkki ja mukana arvonnassa! Ahkeran sisäurheilukauden jälkeen kantapäät näyttävät kyllä vähemmän viehkoilta. Schollin laite/tuotteet olisi niille pelastus :).

 22. Urubisu says:

  Aijai, tää tulis todellakin tarpeeseen. Halkeilevat kantapäät on kivulias ongelma!

 23. Tuija says:

  ah, Schollin tuotteet ovat jalkarasvojen aatelia! Rasvoja olen testaillutkin, mutta sitä surisevaa härveliä en.
  Kyllä jalkojen hoito on sen verran intiimihoitoa, että oli mielestäni oli aikas ällöä kun viime kesänä Hietsun rannalla eräs neitonen kaivoi kyseisen vempaimen laukustaan ja alkoi siinä pyyhkeellään surrutella kantapäitään… 😉

 24. klaara says:

  Voi miten ihana arvonta. Käyttöön ja tarpeeseen tulisi.

 25. Sini says:

  Tämä 3 lapsen mamma on sitten tammikuisen perheen jusimman tulokkaan syntymän jättänyt jalat ns. toisarvoiseen asemaan ja sen kyllä huomaa! Sandaalikelit kolkuttelee nurkan takana, joten tuo jalkaraspi on kyllä hommattava ASAP 🙂

 26. Meri says:

  Ulkomaan reissu biitseineen ja sandaaleineen ihan nurkan takana, joten paketti tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

 27. Kirsi says:

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana.

 28. Mini says:

  Oi mikä arvonta! Olenkin katsellut tuota jalkaraspia ja miettinyt sen ostoa. Jalat ovat talven jälkeen kieltämättä ei-niin-esittelykelpoiset 🙂

 29. pauliina says:

  toi raspi vaikuttaa kyllä tosi hyvältä! menen perjantaina jalkahoitoon ja noilla välineillä olisi ilo pitää jalat hyvässä kunnossa jatkossakin.

 30. LauraL says:

  Mua on jotenkin arveluttanut toi vekotin, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla. Kaiket päivät jalkojen päällä ei tee hyvää, joten kaikki jalkojen hyvinvointiin liittyvä kiinnostaa.

 31. koshka says:

  Kesä tulee, mutta jalat ei todellakaan ole vielä esittelykunnossa! Tää paketti kuulostaisi niiiin hyvältä:) Mukava muutenkin tää tuleva kosmetiikkaviikko (arvonnoilla tai ilman!):)

 32. MinnaP says:

  Tänne tulisi tarpeeseen! Seisomatyötä tekevän jalat on kovilla ja se kyllä näkyy. Ei ole ihan sandaalikunnossa 🙁

 33. Henna says:

  Tarpeeseen tulisi tämä. Mukavaa alkanutta viikkoa!

 34. sumppo says:

  Mukana!:)

 35. Annis says:

  Minäkin olen vannonut, että kesäksi tämän sitten hankin! Jotenkin edelleen se sinne kauppaan on jäänyt, mutta hyvät kokemukset kyllä kannustaa ensi kerralla pysähtymään kohdalle 🙂

 36. SAMP says:

  Tämä setti tulisi kyllä tarpeeseen näille talvikintuille 🙂

 37. Henna says:

  Kiva arvonta! Tulisi kyllä tarpeeseen, sandaalikunnossa ei vielä jalat ole 🙂

 38. Lena says:

  Onpa kiva arvonta, ja ehdottoman tarpeellinen näille koppurajaloille 🙂 vielä ehtisi tehdä kesähuollon!

 39. Päivi says:

  Mukana arvonnassa! Täytyy myöntää, että talvisin ei oikein tule jalkoja hoidettua ja joka kevät herää siihen, että jotain pitäisi tehdä ja pian, kun sandaalikelit kolkuttelevat oven takana 🙂

 40. Huikeaa! 🙂 Ihana oli lukea, että jaloista tulee tuolla pehmeät. Jos voitto osuisi kohdalle, niin pitäisin jaloistani parempaa huolta ja erityisesti tuolle raspille olisi käyttöä! 😛

 41. Rouva R says:

  Tulisi todella tarpeeseen!

 42. Anne says:

  Tarpeeseen tulisi:-)

 43. Siruli says:

  Tuo surina kone kiinnostaa minuakin. Olisi mahtava kokeilla ennen kesää ja saada jalat kuntoon. Voiteillekin olisi käyttöä 😀

 44. PS says:

  Odotan sandaalikelejä innolla, mutta kieltämättä näille tuotteille olisi tarvetta.

 45. Kesän sandaalikelejä odotellessa täytyy todellakin pistää töppöset kuntoon! Toivon siis, että onni suosii arvonnassa!

 46. Jotain pitäisi kyllä kantapäille tehdä ennen kuin kevään ensimmäinen kunnon lämpöaalto hulahtaa päälle. Mukana arvonnassa siis!

 47. Jalkojenhoitopaketti oli onnen omiaan minulle, tuo raspi kuulostaa loistavalta!

 48. Sanna says:

  Juuri tilasin kesää odottaen uudet sandaalit, mutta sitä ennen pitäisi varmasti tehdä joitain jaloille, erityisesti kantapäille…arvonnassa mukana siis 🙂

 49. Leben says:

  Ehdottomasti osallistun arvontaan! Pakko tehdä näille norsun ihoa muistuttaville jaloille jotakin tai en uskalla edes ajatella sandaalien laittamista jalkaan ilman tennissukkia. Nekin näyttäisi vähemmän härskeiltä kuin omat kuivat korppuiset jalkani nyt. 😀

 50. Ellu says:

  Talven jälkeen pitäis kyllä pikku hiljaa alkaa hoitamaan jalkoja nyt hyvissä ajoin. Olipas ihana vetäistä sandaalit jalkaan kun jalat olis kunnossa. Yleensä ainakin minulle käy niin, että sitten innostuu jalkojen hoitamisesta kun on jo ne sandaalikelit!

 51. moonangel says:

  Kaupassa on tullut tuota pyöriteltyä käsissä, mutta en ole vielä hommannut.

 52. saraj says:

  Tämä olisi niin mun jaloille tarkoitettu! Arvonnassa mukana siis.

 53. Mari says:

  Onpa ihana palkinto! Mukana arvonnassa 🙂

 54. Laura says:

  Tulis niin tarpeeseen!!!

 55. MM says:

  Kyllä kiitos, kelpaa

 56. NIIN mukana! 🙂

 57. kikke says:

  tarpeeseen tulisi

 58. laika says:

  Oi, mahtava paketti kesäksi! 🙂

 59. Neska says:

  Tälle olisi kyllä tarvetta ja erityisesti tuo raspi kiinnostaa.

 60. Teija H says:

  Talven jälkeen jalat todella tarvitsevat tuota pakettia!

 61. Mikä pelastus setti talven kurittamille jalkapohjilleni! Niitä kehtaa kesäauringolle näyttääkkään 🙂

 62. riikkaamalia says:

  Just muutama päivä sitten pohdinkin,että jaloille pitäisi jotain tehdä ja tää ois ihan täydellinen paketti siihen,sormet ristissä odotan;) 🙂

 63. Ansa-Maria says:

  Mulla kuluu jalkarasvoja ihan hillitön määrä! Nämä kun saisikin, mukaan arvontaan siis 🙂

 64. anna s. says:

  Mukana arvonnassa 😛

 65. Marjo says:

  Mukana arvonnassa, jalkapohjani tarvitsevat kipeäasti apua 🙂

 66. Jenni M says:

  Jalkahoitosetti tulisi tarpeeseen! Olisi kiva saada jalat hyvään ja kauniiseen kuntoon kesäksi.

 67. Tainak says:

  Tykkäys tunnetila täälläkin, ihan samaa oon hihkunut mainoksen lävähtäessä ruutuun. Tää ois niin mun tuote!

 68. Vanilla says:

  Ihana arvonta! Näin raskauden viime metreillä tämä jalkahoitosetti kuulostaa taivaalliselta…

 69. Ihania tuotteita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.