Uutta puhtia hiuksille (ja arvonta!)

tunnetila: testailu

cutrin bioplus1

Hiushuoleni ne eivät vaan ota laantuakseen. Olen testaillut viime vuosien aikana hiustenlähdön ehkäisemiseen tarkoitettuja tuotesarjoja enemmän kuin muistankaan. Tutuksi ovat tulleet tuotteet niin Kérastaselta, Nioxinilta kuin Planturiltakin.  Testattu on myös yrttijauhetta ja hiuspohjan tehohoitoa. Kokemuksesta voin kertoa, että päänahkaan hierottavat ampullit ja hoitonesteet todella tuuheuttavat hiuksia. Lisää potkua hiustenkasvulle antavat nieltävät kapselit. Viimeisin testaamani sarja, Plantur, vähensi hiustenlähtöä merkittävästi. Kuitenkin heti kun lakkaan käyttämästä tuotteita, hiukset alkavat putoilla samaa tahtia kuin ennenkin.

Olen kuitenkin saanut hoitotuotteista sen verran apua, että uutta hiusta kasvaa lisää kovaa vauhtia. Olen jokaisesta uudesta pienestä haivenesta hyvin onnellinen.

Hiukseni pätkäistiin hetki sitten lyhyeksi (uh, hiusteni kohtalo kylmää edelleen sydänalaa) ja kuten kampaajani sanoi, ajattelen tuon hiusten pätkäisyn hiusten tehohoitona. Nyt hiuksista on poissa huonot latvat ja vuosia vanhat hiusvärit. Nyt voin alkaa kasvattaa hiuksista entistä ehompia. Ja niin todellakin aion tehdä!

cutrin bioplus2

Sain hiustenkasvatusprojektiini Cutrinilta Bio+ Energen Care-setin*. Settiin kuuluu Bio+ Energen shampoo, hoitoaine ja päänahkaan hierottava seerumi. Tuotteet hidastavat ennenaikaista hiustenlähtöä, mutta niitä käytetään myös hiusten kasvattamiseen. Täydellinen kombo, hiukseni tarvitsevat nyt tuotteiden molempia ominaisuuksia!

Tuotteiden vaikuttava ainesosa on hevoskastanjauute. En tiennyt mitään hevoskastanjauutteesta, mutta googlettelun perusteella kyseessä on todellinen ihmeaine! Uutetta käytetään suonikohjujen parantamisessa ja se myös lievittää turvotusta ja kipua. Hevoskastanjauute sisältää paljon mm. flavonoideja ja tanniineja ja parantaa verenkiertoa. Luulen, että juuri tuo verenkierron parantaminen vaikuttaa hiusten kasvua edistävästi.

Nyt siis peukut pystyyn! Toivotaan, että tuotteiden avulla minulla on taas pian pidemmät hiukset! (Löysin muuten itselleni täydellisen hiusmallin. Tuo tavoitekuva mielessäni käytän Bio+ tuotteita ahkerasti ja napsin päivittäin Biotiinia kapseleiden muodossa.)

Ps. Blogissa starttasi eilen kosmetiikkaviikko! Viikon aikana julkaisen joka päivä kosmetiikka-aiheisen postauksen. Jokainen viikon aikana blogiini kommenttinsa jättänyt osallistuu kommentillaan päivittäin tapahtuvaan kosmetiikka-arvontaan. Tänään arvotaan Cutrinin hiustuotteita (ei kuvan Bio+ -sarjaa vaan kaikille sopivia tuotteita). Julkaisen kaikki voittajat ensi viikolla.

Onnea kaikille arvontaan!

0

(38) Kommentit

 1. Viola says:

  Kiitos Nina hyvistä kirjoituksista ja vinkeistä! Olen näitä vinkannut myös äidilleni, joka on ollut aiheesta innoissaan. Aurinkoista viikkoa sinulle!

 2. Olen itse pyöritellyt tässä hiusteni pätkäisyä monta kertaa talven aikana, mutta aina kun tuun tänne sun blogiin ja tulee puhe tuosta sun pätkäisystä, niin perun ajatukseni. 😀 Mullahan on kuitenkin latvatkin melko hyvässä kunnossa, joten taidan antaa kampaajalle ensi viikollakin luvan vain tasoittaa… Pitää varmaan nyt nauttia tästä, kun eihän sitä tiedä, jos viisikymppisenä ei enää omat hiukset kasva sitä tahtia kuin nykyään, niin on aikaa sitten pitää niitä lyhyitä hiuksia.

 3. pauliina says:

  tämän sarjan shampoota käytän parhaillaan. myös miesten versio on hyvä. miesten versio ehkä jopa parempi, jos ei anna aavistuksen verran maskuliinisen tuoksun häiritä. tuoksu ei jää kuitenkaan nenään pyörimään loppu päiväksi. pesuvaiheessa hiukset tuntuu nimittäin tosi jämäköiltä miesten shamppoota käyttäessä.
  näiden päänahkaan hierottavien seerumien tehoon uskon minäkin. ja mitään muita kuin hiusten kasvua stimuloivia shampoita ei kannata harkitaan ostaa. ihan vaan varmuuden vuoksi! 🙂

 4. Vaikuttavatpa kokeilemisen arvoisilta.

 5. moonangel says:

  Toivottavasti saat apua nuista uusista tuotteista 🙂 itsellä nyt talven aikana päänahka kutisi kuivuuttaan ja käytin jotakin hiusöljyä pesun jälkeen niin auttoi kyllä kummasti, samalla hiukset sai harjattua hyvin ilman takkuja.

 6. PS says:

  Onnea kasvatukseen! Itseäni ei pätkäiseminen kauhistuta, koska lyhyempiä hiuksia on helpompi hoitaa, mistä innostun aina uudestaan. Mutta hiusten ohenemista/lähtöä haluan hillitä ja olen kokeillut ravintolisiä (biotiini kasvatti mulle kivasti uutta hiusta), mutta shampoista yms. en ole osannut valita apua. Hevoskastanjauutteesta en ollut ennen kuullut.

 7. Ellu says:

  Minulla on hiukset ohentuneet ihan kamalan paljon viime vuosina! Biotiini on käytössä mutta hevoskastanjauutteesta en ole kuullut.

 8. Piia says:

  Ihanaa, kosmetiikkaaviikko <3 Minubudjetissa elävällä ei ole mahdollisuuksia testailla useita tuotteita joten toivottavasti tämän viikon aikana tulee kullanarvoisia vinkkejä!

 9. Adalmina says:

  Näitä täytyykin kokeilla, kiitos vinkistä! 🙂

 10. Marjo says:

  Itse tuskailen päivittäin hiusteni kanssa, ovat niin onnettoman ohuet että pakko pitää hiukset lyhyenä. Pitääpä kokeilla näitä tuotteita.

 11. Kääks, toivottavasti ehdin tähän ihanaan arvontaan mukaan! Täällä Espanjassa kello ei ole vielä puoltayötä jolloin vaihtuisi vuorokausi… 😛 Ihana arvonta! 🙂

 12. Rouva R says:

  Mukana arvonnassa!

 13. Mä pidän täällä peukkuja pystyssä sun hiusten kasvulle!

 14. -Selma- says:

  Pitääpä vinkata miehelle tästä Bio+ Energen -sarjasta.
  Hänellä on nyt muutamassa kuukaudessa alkaneet hiukset harveta ja aika paljonkin.
  Tosin, minulle hän on yhtä ihana hiusten kanssa kuin ilman, mutta hälle itselleen tuntuu välillä olevan kova paikka.

 15. Mari says:

  Kiitos vinkistä! Näitä pitää ehdottomasti kokeilla.

 16. Laura says:

  Mukana arvonnassa. Tukka ohenee koko ajan, joten kaikki on tarpeen.

 17. MM says:

  Ei tekisi pahaa näille hiuksille tuollaiset tuotteet

 18. Siinatar says:

  Vaikuttaa laadukkaille tuotteille =).

 19. kikke says:

  joskus muistaakseni kokeillut

 20. laika says:

  Olisi kiva kokeilla! 🙂

 21. kaija says:

  toivottavasti onnistut!

 22. Mä pätkäsin ja kadutti heti seuraavana päivänä 😀 ja kadutti niin paljon, että nyt on pidennykset päässä :DD

 23. Teija H says:

  Ihania tuotteita taas!

 24. Sofia says:

  Tosi mielenkiintoista. Ongelmahiuksinen kiinnostui

 25. Anne says:

  Voi kun pääsisi kokeilemaan. Mielenkiintoisia nämä sinun kirjoitukset:-)

 26. klaara says:

  Enpä ole näitä ennen kokeillut. Kuullostavat oikein hyviltä. Ihanaa viikkoa!

 27. Päivi says:

  Kiva arvonta! Mukana minäkin.

 28. Ansa-Maria says:

  Käyvätköhän nämä miehillekin? Yksi sellainen haroi eilen peilin edessä harvenevaa tukkaansa siihen malliin, että näistä voisi olla hyötyä 😉

 29. anna s. says:

  Cutrinin tuotteita olen kyllä paljon käyttänyt, mutta en tätä Bio+ -sarjaa 🙂

 30. Jenni M says:

  Minäkin leikkasin hiukset pitkä polkka-mittaan nyt keväällä, kun pituudet oli niin kuivat, ettei sähköisyyteen auttanut enää mikään hoitoaine. Eikä kaduta yhtään, mulla on paljon parempi ja pirteämpi fiilis tällä lyhyemmällä hiusmallilla!

 31. Annahoo says:

  Kiinnostavalta vaikuttaa, olisi kiva kokeilla!

 32. Kivan kuuloisia tuotteita

 33. Imetyksen myötä ennen niin paksut hiukseni ovat ohentuneet huomattavasti. Suihkussa käynnin yhteydessä hiuksia lähtee tukoittain, joten jotain tehokasta, hellävaraista ja uutta pitäisi kokeilla.

 34. Mielenkiintoiselta vaikuttaa, mielelläni kokeilisin 🙂

 35. Enpä olekaan aiemmin kokeillut, toivottavasti onni siis arvonnassa potkaisee!

 36. Vaikuttaa laadukkaalta, mukana siis arvonnassa! Itselläni on melko paksut ja pitkät hiukset. Huvittaisi kuitenkin kokeilla jotain uutta ja hiusten pätkäisy houkuttaisi…saa nähdä, josko kesäksi 🙂

 37. Itse leikkasin hiukseni syksyllä pitkän harkinnan jälkeen eikä ole kaduttanut! Hiukseni ovat niin paljon parempikuntoiset kuin aiemmin. Shampoita ja hoitoaineita vaihtelen melko usein, vielä en ole löytänyt sitä yhtä ja ainoaa suosikkia.

 38. Voi miten kiva arvonta. Tällä hetkellä tuskailen ohentuvien hiuksieni kanssa…olen huomannut, että usein keväisin minulla hiukset suorastaan tippuvat päästä. Mikä lie syynä siihen??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.