Kevään kepein herkku

tunnetila: ihastus

snack arela2

Kävin torstaina Late Night Shopping -illan kunniaksi piipahtamassa Uudenmaankadun lempibutiikeissani Arelassa ja Sofinahissa. Sofinahista tein ostoksia täydentämään tulevan kesän garderobiani, Arelassa taas pääsin livahtamaan takahuoneeseen ihailemaan tulevan syksyn uutuuksia. Tulossa on aivan täydellisiä neuleita, oih ja voih!

Uutuustuotteiden lisäksi keskityin Arelassa syömiseen. Tarjolla oli nimittäin parhaita cocktail-paloja mitä olen koskaan maistanut! Oli pakko napata keveistä herkuista kuva ja jakaa tuo idea teillekin.

Cocktail-tikkuun oli laitettu pieni vesimeloonikuutio, puutarhavadelma tai karhunvatukka, pensasmustikka ja pieni pala tuoretta mintunlehteä. En olisi ikinä uskonut miten huikeaan kesäiseen ilotulitukseen tuo simppeli makuyhdistelmä pääsi! Oikeasti, parasta ikinä!

snack arela1

Näitä on pakko tehdä seuraavan kerran kun saan ystäviä kylään. Tai itse asiassa, nämä voisivat olla myös täydellistä naposteltavaa arki-iltojenkin ratoksi. Lautasellisesta näitä herkkuja tulee varmasti parempi olo kuin kulhollisesta sipsejä tai irtokarkkeja. Suosittelen testaamaan!

Ihanaa sunnuntaita Teille kaikille!

Ps. Vielä on tämä päivä aikaa osallistua kaikkiin viikon kosmetiikka-arvontoihin!

0

(6) Kommentit

 1. PS says:

  Herkullisen näköistä! Näitä pitää kokeilla.

  1. Nina says:

   Testaa ihmeessä, ihan tolkuttoman hyviä ja helppoja tehdä! Kuka tahansa osaa ja maku on aina onnistunut. .)

 2. Heh, mäkin kävin pitkästä aikaa Late Night Shopping -tapahtumassa – ja juuri Sofinahissa ja Arelassa!

  Sofinahista tarttui superhyvä löytö päivän tarjouksella mukaan, Arelasta ei tällä kertaa mitään. Tosin kävin pari päivää aiemmin Arelassa, ja silloin tein yhden sijoituksen, joka on ihana, tietysti, Arelan kun on. Mutta kerron siitä ihanjust blogissa lisää!

  1. Nina says:

   Oho! No eipä satuttu yhtä aikaa kumpaankaan liikkeeseen.

   Minäkin menin Sofinahiin katsomaan tarjouksia, mutta lopulta mukaani lähti kolme vaatetta joiden hankkimista olin suunnitellut jo pidempään. Tulevat varmasti esiintymään blogissa tämän tästä. 🙂

 3. SatuKoo says:

  Ihanan näköisiä herkkuja 🙂
  Noita voisinkin lisätä minun ja siskoni synttäri-/valmistujaisjuhlakattaukseen.

  1. Nina says:

   Nuo on helppoja, nopeita tehdä, kauniita, maukkaita ja raikkaita. Täydellisiä kaikkiin kesän juhliin! Onnea jo etukäteen synttäri-valmistujaiskemuihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.