Keväiset piilokukat

tunnetila: ihastus

dolcegabbana_sun1 dolcegabbana_sun2

Olen käyttänyt neljä vuotta yksiä ja samoja aurinkolaseja (kyllä, juuri ne jo kyllästymiseen asti blogissa näkyneet Trussardit). Lasit eivät ole koskaan istuneet minulle täydellisesti, mutta kun en ole löytänyt parempiakaan niin ne ovat saaneet kelvata.

Tänä keväänä sain valita Synsamin kevätmallistosta itselleni uudet aurinkolasit ja hihkuin riemusta. Aurinkolasit on alun perin tehty suojaamaan silmiä, mutta nykyään ne ovat asuste siinä missä korutkin. On siis ollut supertylsää käyttää vuodesta toiseen aina samoja laseja.

Tämän kevään ja kesän (ja itse asiassa myös ensi syksyn) yksi suurimmista aurinkolasitrendeistä on kukkakuosit. Ja uskokaa tai älkää, minä RAKASTUIN kukkakuosillisiin aurinkolaseihin! On ihan älyttömän virkistävää pistää päähän kukalliset pokat. Kokeilkaa vaikka! Niistä ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle.

Valitsemissani aurinkolaseissa (malli Cat Eye, Dolce&Gabbana*, päässä eilisen postauksen kuvissa) kukkakuosi löytyy sisäpuolelta, mutta jos olisin löytänyt kasvoilleni sopivan mallin rehellisesti kokokukkaisista laseista, olisin ottanut ne ihan varmasti. Itse asiassa Guccin ensi syksyn mallistossa on aivan täydelliset kukkakuosilasit. Lasien kukkakuosi on saatu aikaan puristamalla kehyksen väliin pala Guccin kukkakuosisesta silkkihuivista! Näin jokaiset aurinkolasikehykset ovat uniikit ja sopivat saumattomasti yhteen Guccin kukkahuivien kanssa. Upea idea!

Tässä vielä muutama syy hankkia laadukkaat aurinkolasit.

– Laadukkaat aurinkolasit todella suojaavat silmiäsi UV-säteiltä
– Laadukkaat lasit päässä tunnet olosi hieman spesiaalimmaksi
– Aurinkolasit päässä sinun ei tarvitse siristellä silmiäsi, joten vältyt turhilta rypyiltä
– Laadukkaat lasit kohottavat olemusta, oli sinulla päällä mitä tahansa
– Pidät laadukkaista laseistasi parempaa huolta etkä unohtele niitä mihin sattuu. Näin ne myös yleensä kestävät pidempään kuin halvat lasit.

Laadukkaiden aurinkolasien hankinta saattaa kirpaista hieman lompakossa, mutta on korvaamaton satsaus silmien hyvinvoinnin kannalta.

Onko Teillä yhdet vai useammat aurinkolasit? Minulla on nyt kahdet. Jee! Nyt suuntaan iloiten ja silmät turvassa kohti aurinkoista kesää!

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Ihailin noita laseja jo eilen, mutta vau: tuo kukkainen sisäpuoli on aivan ihana! Minulla on useammat aurinkolasit ja joka kesä huomaan hiplailevani taas uusia. Olen ostanut omani optikkoliikkeistä, mutta kyttäilen kyllä aina alennusmyyntejä, enkä kovin montaa sataa raaski yksiin laseihin laittaa. Silmäni ovat herkät ja kaivan heti aurinkolasit esille, jos aurinko vähänkään pilkistää.

  Mutta siis: nuo lasit ovat ihanat… Ihan vähän haluttaisi käydä kokeilemassa noita(kin) 😀

  1. Nina says:

   Aurinkolasien kukallinen sisäpuoli on kyllä todella ihana! Tulen aina hyvälle tuulelle kun laitan nuo lasit päähäni. Vähän kuin päällä olisi kivat alusvaatteet. Tiedät itse että ne on, mutta muut ei niitä huomaa. Salaisuus piilossa, ja niin edelleen. 😀

   Minulla on myös herkät silmät ja yritän suojata niitä koko ajan kaikelta häikäisyltä. Viime aikoina silmäni ovat alkaneet vuotaa ihan älyttömästi. Tuohonkin vaivaan auttaa aurinkolasit.

   Näitä laseja on samalla kuosilla kahta eri mallia. Eli jso käyt sovittamassa ja tämä Cat Eye ei sovi sinulle, niin eipä hätää, tarjolla on myös toinen malli.

 2. Minulla on yhdet laadukkaammat lasit vahvuuksilla ja toiset ilman. Lisäksi löytyy sekalainen joukko halppislaseja. Olen vähän huono käyttämään aurinkolaseja, yleensä kaipaan niitä vain autolla ajaessani. Usein käy niin, että olen aamulla laittanut piilarit ja autossa onkin vahvuuslasit tai toisinpäin. Tämä näköjuttu tekee senkin, että reissuun lähtiessä pitää olla mukaan kahdet lasit ja aina aamulla miettiä, kuljenko piilareissa vain en ja siten valita arskat mukaan päivän rientoihin.

  Nuo kukalliset on söpöt, mieluusti ottaisin kukat myös etupuolelle.

  1. Nina says:

   Oih, kuulostaa aikamoiselta säätämiseltä tuo lasien, piilareiden ja vahvuuksilla olevien lasien vaihtelurumba. Kohta se on edessä varmaan minullakin. Paitsi että luulen etten pystyisi koskaan käyttämään piilolinssejä. Pelkkä ajatus piilolinssin asettamisesta silmään hirvittää. 🙂

   Juu, kukalliset lasit on kyllä söpöt. Noita Guccin kukkalaseja harkitsen hyvin vakavasti. Ne oli ihan mielettömän hienot! Kukat pokissa etupuolella toisivat kyllä uutta ilmettä asuun kuin asuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.