Kuvausharjoitus

tunnetila: tykkäys

240415_08260415_kolmas

trenssi Burberry, huivi Balmuir*, neule Samuji, farkut Cubus, vyö COS, koru Syster P*,
aurinkolasit Dolce&Gabbana/Synsam*, laukku BECKSÖNDERGAARD*, kengät Tiger of Sweden

260415_viides260415_eka260415_kuudes

Tässä vielä lisää kuvia maanantaina julkaistusta kissahenkisestä asusta. Kuvissa pilkahtanut kissaeläinkuvioinen laukku herätti sen verran huomiota, että päätin laittaa siitä (ja sukista) vielä vähän tarkemmat kuvat.

Nahkaisin olkahihnoin varusteltu BECKSÖNDERGAARDin eläinkuosinen laukku on päässyt todella runsaalle käytölle, vaikka ensin vähän aristelin kuosin räväkkyyttä. En ole kuitenkaan saanut hankittua työläppärilleni vielä kunnollista läppärilaukkua, joten tämä tukevin kangaskassini toimittaa nykyään tietokonelaukun virkaa.

BECKSÖNDERGAARDilla on mielettömän kivoja ja tukevia kangaskasseja, ja joka kevät huomaan bongailevani brändin laukkuja (ja tietysti myös upeita huiveja) kaikkialta. Ja kyllä, aina tekisi mieli ostaa uusi kassi!

Onnea on muuten ystävät, jotka kysyvät saisiko kanssani treenata valokuvausta. Kysyvätkin vielä! Tosin valokuvauksen treenaamisessa en osaa auttaa, mutta kuvissa seista töröttäminen onnistuu kyllä. Eli Janne, uudet asukuvaustreffit sopii milloin vaan!

Kuvat Janne Lax / Olympus OM-D E-M5 / M.Zuiko 25mm f/1.8
0

(4) Kommentit

 1. Ai että, niin pehmoisen näköiset kengät teikäläisellä. Minä tykkään! (…sovin siis tunnetilaan;)

  1. Nina says:

   Samassa tunnetilassa ollaan! 🙂 Kiitos Ansku, tykkään itsekin näistä kengistä valtavasti. Mietin viime kesänä pitkään ostanko nämä (en oikeasti olisi tarvinnut uusia kenkiä), mutta onneksi ostin. Olen käyttänyt näitä älyttömän paljon. 🙂

 2. Näyttääpä musta asu (pienellä eläinkuosilla varustettuna) raikkaalta! Olen itse haaveillut Samujin Tori-laukusta konjakin tai kastanjan värisenä, sinne mahtuisi läppäri ja sehän olisi vähän niin kuin väripilkku asussa, eikö vaan!? Toinen haaveissa oleva asia olisi tuollainen iiihana iso huivi Balmuirilta, jostain syystä kaikki ohuemmat huivini ovat tosi pieniä, vaikka kaipaisin nimenomaan tosi isoa! Ovat vaan harmillisen hintavia molemmat hankinnat, joten vielä en ole raaskinut ostaa…

  1. Nina says:

   Kiitos Sini! Minulla ei ole kokemusta Samujin Torista, mutta niin monella ystävälläni on niin paljon pelkkää positiivista sanottavaa tuosta laukusta, että uskallan kyllä sanoa että hankinta on hintansa arvoinen. Balmuirin huiveista minulla taas on runsaasti kokemusta ja pakko sanoa että koskaan en niistä pois vaihda. 🙂 Satsaamisen arvoisia siis molemmat haaveet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.