Bestseller A/W15

tunnetila: tykkäys

syksy15_04syksy15_09syksy15_07syksy15_08syksy15_13syksy15_11syksy15_12syksy15_10syksy15_05syksy15_01syksy15_02syksy15_06syksy15_03

Tulevan syksyn vaatemallistojen esittely keväisin tuntuu yleensä oudolta. Ulkona kun usein on kaunis sää ja kaikki vasta odottavat kesää. Tällä kertaa on toisin. Ulkona on ihan hemmetin kylmä, etelässä sataa vettä ja huhupuheiden mukaan ainakin Savossa maahan on saatu vapun kunniaksi lumipeite. Hyi olkoon!

Ihailkaamme siis hyvillä mielin tulevaa syksyä jota kävin katsomassa tiistai-iltana Bestsellerillä. Vero Modan, Onlyn, Objectin, Noisy Mayn ja Selectedin mallistoissa oli tosi kauniita vaatekappaleita täydelliseen syksyn vaatekaappiin.

Aina niin ihanaa harmaata, harmaata ja harmaata. Lisäksi mustaa, tummanvihreää ja aika yllättävinä talviväreinä pehmeät pastellisävyt. Pehmeitä neuleita ja tyylikkäitä takkeja joka makuun. Prätkärotseja ja huikeaa stretch-nahkaa kapeissa nahkahousuissa ja -mekossa. Bomber-mallisia takkeja kirjailluissa kuviollisissa kuoseissa tai vaikkapa villakankaisena pitkällä helmalla. Juhlaan paljetteja ja aplikoituja kuoseja, pitsiä ja maataviistäviä helmoja.

Jokaisella brändillä oli omat huipputuotteensa, mutta eniten yllätyin farkkubrändinä tunnetun Onlyn todella kivasta ja skarpista tummansinisestä villakangastakista ja Vero Modan kirjaillusta bomberista. Molemmat tuotteet olisin voinut nähdä vähän luksuksempaa tarjoavan Selectedin valikoimissa, mutta oli kiva huomata, että hieman edullisemmatkin brändit tarjosivat hyvin trendikkäitä ja viimeisteltyjä vaatteita.

Näissä syksyisen pörröisissä tunnelmissa on ihan kiva lähteä vapun viettoon. Perinteinen vappusää räntäsateineen tulee nimittäin ainakin itselle ihan tarpeeseen. Saapahan olla hyvällä omallatunnolla koko pitkän viikonlopun kotona eikä ole pakko lähteä minnekään. Simaa, munkkeja ja ehkä pari lasillista hyvää viiniä. Siitä taitaa olla minun vappuni tehty.

Leppoisaa tai riehakasta vappua itse kullekin. Olkoon vappunne niin villi mitä sen toivotte olevan!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Tarja
  30/04/2015 at 15:24

  Onpas kivan näköisiä kuteita! Tuo yhden kuvan kirjava bomber on ihana. Osaat kyllä a) ostaa itsellesi ja b) muutoin esitellä täällä juuri sellaisia vaatteita ja asusteita, että ihastuttavat välittömästi allekirjoittanutta. Liekö meillä todella niin samanlainen maku?! 🙂 Onneksi olen tajunnut, että kaikkea ei tarvitse oikeasti saada, vaikka niitä ihaillen katselee ja virtuaalisesti ”hiplaileekin”. Paitsi ehkä ihan pikkuisen silti himottaisi käydä sovittamassa niitä piilokukka-aurinkolaseja… Siitä vain saattaisi seurata kallis reissu, joten ehkä ihailen niitä (toistaiseksi) vain sinun päässäsi 🙂

  Oikein mukavaa vappua sinne! ”Lupauksista” huolimatta täällä ei ole lunta 🙂 Mutta riittävän koleaa on, että piknikki katetaan ihan sisälle.

  • Reply
   Nina
   02/05/2015 at 09:35

   Heh, meillä on kyllä hämmästyttävän sama maku vaatteiden suhteen. Tuo kirjailtu bomber oli tosi hieno! Toisi kivasti ilmettä muuten mustiin vaatteisiin. En muistanut katsoa koska se tulee myyntiin ja mitä maksaa. En usko kuitenkaan että maksaa ihan maltaita kun on Vero Modan valikoimaa.

   • Reply
    Tarja
    02/05/2015 at 10:18

    Tiedätkö mitä: kirjoitin kommenttiini ensin jotain tyyliin ”bomber olisi tosi kiva muuten mustan asun kanssa” 😀

    Tuota täytyy käydä ehdottomasti katsomassa livenä, kun tulee myyntiin. Selectedillä oli jossain vaiheessa sinikirjava bomber, jota ihailin nettikaupassa, mutten tohtinut tilata. Tämä versio olisi vielä hienompi!

    • Reply
     Nina
     02/05/2015 at 12:17

     Heh, eikä?! Ollaan Tarja selkeästi sielunsiskoja. 🙂

     Minä ihastuin hetki sitten H&M:n Conscious Collectionin bomberiin ja ilokseni ehdin liikkeeseen jopa sovittamaan sitä. Se oli kuitenkin hartialinjaltaan niin muhkea ettei sopinut minulle. Jätin sen kauppaan, joten nyt voisin harkita tuota kirjavampaa.

  • Reply
   Nina
   02/05/2015 at 09:36

   Niin, ja toivottavasti vappunne oli koleasta säästä huolimatta onnistunut!

   • Reply
    Tarja
    02/05/2015 at 10:19

    Mässäilyä sisällä = onnistunut vappu! 🙂

    • Reply
     Nina
     02/05/2015 at 12:17

     Kuulostaa hyvältä! Ja samalta kuin meillä. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.