Bestseller A/W15

tunnetila: tykkäys

syksy15_04syksy15_09syksy15_07syksy15_08syksy15_13syksy15_11syksy15_12syksy15_10syksy15_05syksy15_01syksy15_02syksy15_06syksy15_03

Tulevan syksyn vaatemallistojen esittely keväisin tuntuu yleensä oudolta. Ulkona kun usein on kaunis sää ja kaikki vasta odottavat kesää. Tällä kertaa on toisin. Ulkona on ihan hemmetin kylmä, etelässä sataa vettä ja huhupuheiden mukaan ainakin Savossa maahan on saatu vapun kunniaksi lumipeite. Hyi olkoon!

Ihailkaamme siis hyvillä mielin tulevaa syksyä jota kävin katsomassa tiistai-iltana Bestsellerillä. Vero Modan, Onlyn, Objectin, Noisy Mayn ja Selectedin mallistoissa oli tosi kauniita vaatekappaleita täydelliseen syksyn vaatekaappiin.

Aina niin ihanaa harmaata, harmaata ja harmaata. Lisäksi mustaa, tummanvihreää ja aika yllättävinä talviväreinä pehmeät pastellisävyt. Pehmeitä neuleita ja tyylikkäitä takkeja joka makuun. Prätkärotseja ja huikeaa stretch-nahkaa kapeissa nahkahousuissa ja -mekossa. Bomber-mallisia takkeja kirjailluissa kuviollisissa kuoseissa tai vaikkapa villakankaisena pitkällä helmalla. Juhlaan paljetteja ja aplikoituja kuoseja, pitsiä ja maataviistäviä helmoja.

Jokaisella brändillä oli omat huipputuotteensa, mutta eniten yllätyin farkkubrändinä tunnetun Onlyn todella kivasta ja skarpista tummansinisestä villakangastakista ja Vero Modan kirjaillusta bomberista. Molemmat tuotteet olisin voinut nähdä vähän luksuksempaa tarjoavan Selectedin valikoimissa, mutta oli kiva huomata, että hieman edullisemmatkin brändit tarjosivat hyvin trendikkäitä ja viimeisteltyjä vaatteita.

Näissä syksyisen pörröisissä tunnelmissa on ihan kiva lähteä vapun viettoon. Perinteinen vappusää räntäsateineen tulee nimittäin ainakin itselle ihan tarpeeseen. Saapahan olla hyvällä omallatunnolla koko pitkän viikonlopun kotona eikä ole pakko lähteä minnekään. Simaa, munkkeja ja ehkä pari lasillista hyvää viiniä. Siitä taitaa olla minun vappuni tehty.

Leppoisaa tai riehakasta vappua itse kullekin. Olkoon vappunne niin villi mitä sen toivotte olevan!

0

(7) Kommentit

 1. Tarja says:

  Onpas kivan näköisiä kuteita! Tuo yhden kuvan kirjava bomber on ihana. Osaat kyllä a) ostaa itsellesi ja b) muutoin esitellä täällä juuri sellaisia vaatteita ja asusteita, että ihastuttavat välittömästi allekirjoittanutta. Liekö meillä todella niin samanlainen maku?! 🙂 Onneksi olen tajunnut, että kaikkea ei tarvitse oikeasti saada, vaikka niitä ihaillen katselee ja virtuaalisesti ”hiplaileekin”. Paitsi ehkä ihan pikkuisen silti himottaisi käydä sovittamassa niitä piilokukka-aurinkolaseja… Siitä vain saattaisi seurata kallis reissu, joten ehkä ihailen niitä (toistaiseksi) vain sinun päässäsi 🙂

  Oikein mukavaa vappua sinne! ”Lupauksista” huolimatta täällä ei ole lunta 🙂 Mutta riittävän koleaa on, että piknikki katetaan ihan sisälle.

  1. Nina says:

   Heh, meillä on kyllä hämmästyttävän sama maku vaatteiden suhteen. Tuo kirjailtu bomber oli tosi hieno! Toisi kivasti ilmettä muuten mustiin vaatteisiin. En muistanut katsoa koska se tulee myyntiin ja mitä maksaa. En usko kuitenkaan että maksaa ihan maltaita kun on Vero Modan valikoimaa.

   1. Tarja says:

    Tiedätkö mitä: kirjoitin kommenttiini ensin jotain tyyliin ”bomber olisi tosi kiva muuten mustan asun kanssa” 😀

    Tuota täytyy käydä ehdottomasti katsomassa livenä, kun tulee myyntiin. Selectedillä oli jossain vaiheessa sinikirjava bomber, jota ihailin nettikaupassa, mutten tohtinut tilata. Tämä versio olisi vielä hienompi!

    1. Nina says:

     Heh, eikä?! Ollaan Tarja selkeästi sielunsiskoja. 🙂

     Minä ihastuin hetki sitten H&M:n Conscious Collectionin bomberiin ja ilokseni ehdin liikkeeseen jopa sovittamaan sitä. Se oli kuitenkin hartialinjaltaan niin muhkea ettei sopinut minulle. Jätin sen kauppaan, joten nyt voisin harkita tuota kirjavampaa.

  2. Nina says:

   Niin, ja toivottavasti vappunne oli koleasta säästä huolimatta onnistunut!

   1. Tarja says:

    Mässäilyä sisällä = onnistunut vappu! 🙂

    1. Nina says:

     Kuulostaa hyvältä! Ja samalta kuin meillä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.