Vapun voittajat

tunnetila: jännitys

vappu2015

Vappu on nyt juhlittu ja vapaata on vielä kokonainen viikonloppu. Paras fiilis!

Ai että miten mahtavaa olisi tehdä edelleen nelipäiväistä työviikkoa. Nelipäiväinen työviikko pelasti minut muutaman vuoden ajan loppuunpalamiselta ja helpotti päivätyön ja työkseen bloggaamisen yhdistämistä. Nyt kun bloggaan vain omaksi (ja toivottavasti vähän myös teidänkin) iloksi, on ollut helpompi olla töissä viisi päivää viikossa. Blogin kanssa kun ei ole nyt pakko tehdä yhtään mitään. Paitsi arpoa kosmetiikkaviikon voittajat.

Halusin lukea jokaisen jättämänne kommentin ennen kuin pistän arvontakoneen pyörimään, ja kommenttien läpikäymiseen ei ole ollut aikaa koko viikolla. Olen saanut aiheesta kaksi palautepuhelua. ”Joko sä olet arponut ne voittajat?” ja ”Etkö sä vieläkään ole arponut niitä voittajia? Sanoit että arvonta loppuu sunnuntai-iltana ja nyt ihmiset odottaa ja odottaa.” Nämä puhelut ovat tulleet äidiltäni. Heh, äitini ei ole edes osallistunut mihinkään arvontaan ja hän on silti huolissaan siitä, miten huonosti palvelen blogini lukijoita. Äidin hoputuksen ansiosta arvonta on nyt kuitenkin suoritettu ja alla on lista voittajista.

Schollin surisevan raspin jalkahoitotuotteineen voitti nimimerkki Päivi. (Kommentti  20.4. klo 20:57)
Toisen päivän voittajan paketista löytyy Cutrinin uutuustuotteita ja hän on nimimerkki JonnaH.
Kolmas voittaja saa omakseen setin Nivean tuotteita. Voittaja on nimimerkki SAMP.
Neljännen päivän voittajan paketista löytyy ihanaa luomukosmetiikkaa. Arpaonni osui nimimerkkiin Nina S.
Viides onnekas saa itselleen Marc Jacobsin kesätuoksun. Voittaja on nimimerkki Sikkuralla.

Kaikille voittajille lähetetään aiheesta sähköpostia ihan pian.

Onnea kaikille voittajille ja kiitos kaikille kosmetiikkaviikkoon osallistumisesta! Keväiset arvonnat eivät onneksi loppuneet tähän. Blogiin on nimittäin tulossa ihan pian erään kivan brändin esittely ja sitä kautta myös mahtava arvonta! Rentoa ja mukavaa viikonloppua kaikille!

0

(4) Kommentit

 1. Haha, huippu äiti! :’D Ja MURR kun en voittanut. 😀

  1. Nina says:

   Joo, äiti pitää tyttärensä ruodussa ja herran nuhteessa jos elo alkaa mennä liiaksi lepsuiluksi ja saamattomuudeksi. 😀

 2. Nina S. says:

  Kaima kiittää ja kumartaa 🙂 Äidit on parhaita!

  1. Nina says:

   Onnea voittajalle! Äidit on kyllä <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.