Ei päivääkään yli kuusikymmentä

tunnetila: asenneongelmainen

020515_neljas020515_eka

trenssi Burberry, huivi Balmuir*, farkut Cubus, laukku Coccinelle,
nahkatossut Tiger of Sweden, aurinkolasit Dolce & Gabbana*

020515_kolmas020515_toka020515_vaaka

Anteeksi jo etukäteen, mutta aion taas hieman avautua hiuksistani. Lupaan lopettaa jatkuvan hiusasioiden puimisen ihan kohta, vaikka jo tähän postaukseen, mutta tämän kerran on vielä pakko avautua. Olen nimittäin nyt tajunnut ainakin yhden syyn mistä ongelmainen suhtautumiseni näihin hiuksiin johtuu.

Katsokaa nyt näitä kuvia. Kuvat otettiin samalla kertaa blogissa esiintyneiden edellisten kikkarakuvien kanssa. Edellisissä kuvissa minulla on asuna farkut ja rento harmaa college. Noiden vaatteiden kanssa voin sanoa tulevani toimeen hiusteni kanssa jo kohtalaisen hyvin. Näissä kuvissa minulla taas on päälläni klassinen musta trenssi. Tunnen oloni näissä hiuksissa ja trenssissä ihan kuusikymppiseksi!

Huvittavinta on, että aina kun katson itseäni peiliin näillä hiuksilla ja vähän siistimmin pukeutuneena, minua katsoo takaisin Salkkareiden Helena Kuula. Salkkareiden sivuilla kuvaillaan Helenaa seuraavasti: ”Helena on elegantti ja tyylikäs naisihminen.” Helena myös meni juuri naimisiin itsenään valtavsti nuoremman miehen kanssa, eli kuusikymppiseksi hän on varsin kuuma ja kivannäköinen pakkaus. Mutta silti, Helena Kuula!!!

Okei. Myönnän, että kipeänä ollessani olen saattanut ehkä katsoa vähän liikaa Salkkareita.

0

(12) Kommentit

 1. Mielestäni kiharasi ovat todella kauniit ja sopivat sinulle hienosti. Katsoin kuvat ja myös ne edellisen postauksen, enkä kyllä nyt näe, että kuvien välillä olisi vuosikymmeniä tai yleensäkään mitään vuosia.

  Samankaltaisia ajatuksia tosin polveilee omissa ajatuksissani vaudilla harmaantuvista suortuvistani, että värjätkö piiloon vai ei? Perjantaina käydessäni kampaajalla olin aika kauhuissani siitä valkoisen hiuksen määrästä, joka kapalleni putosi. Eikä nyt puhuta enää muutamasta hiuksesta vaan voi jo ruveta puhumaan prosenteissa.

  1. Nina says:

   Kiitos Kaisu! Minä olen löytänyt itseltäni yhden harmaan hiuksen. Nyppäsin sen pois, ja hetki sitten huomasin, että samaan kohtaan oli tullut uudelleen harmaa hius. Nyppäsin sen taas pois. Hui! 🙂

   Joillekin harmaat hiukset sopivat todella kauniisti ja tuovat vain hiuksiin kaunista raidoitusta. Uskon kuitenkin että harmaiden hiusten ilmestyminen on itse kullekin vähän kova paikka. Luulen kyllä että itse värjäisin omiani piiloon ainakin aluksi. 🙂

 2. Kaikkea muuta kuin Helena Kuula, mutta ymmärrän tuskan. Hiukset ovat niin tärkeä osa identiteettiä, kerran leikkasin lyhyiksi, näen asiasta vieläkin painajaisia, kirjaimellisesti. Onneksi sinulla on korvan päälle, odotahan syksyyn, eiköhän sitten ole pituutta jo himppasen enemmän omaan makuusi. 🙂 Hiustenpidennykset?

  On kurjaa kun ei tunne omissa hiuksissa oloaan kotoisaksi, en taatusti ikinä leikkaa lyhyitä vaikka polkkaa ja pitkää jaksan aina vaihdella ja olla aina tyytymätön kumpaankin olotilaan.

  Zemppiä ja aurinkoisia päiviä <3

  1. Nina says:

   Ihana kuulla Tiia että sinullekin lyhyet hiukset aiheuttivat painajaisia. Tai siis painajaiset eivät tietenkään ole kivoja, mutta kuulostaa helpottavalta etten ole outojen ajatusteni kanssa yksin. Jos ei viihdy niin ei vaan viihdy. Piste. 🙂

 3. Mirja says:

  Lyhyempi tukka on tosiaan jotenkin aikuismaisempi mutta näytät silti kolmikymppiseltä, tyylikkäältä naiselta, et miltään mummolta! 😀 Nuo kiharat sopivat lyhyempiin hiuksiisi todella hyvin. Minä rakastan omaa pitkää tukkaani ja sen kerran aika lyhyeksi leikanneena voin lohduttaa että kyllä se kasvaa! Ei ehkä yhtä pitkäksi kuin ennen mutta ihan tarpeeksi. 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Mirja lohdutuksen sanoista. Nyt vain odotellaan että omanikin tästä taas kasvaa. Minulla on jo kiva malli tavoitteena, saapa nähdä kuinka monta vuotta menee ennen kuin pääsen sinne asti. Sitä odotellessa… 🙂

 4. pauliina says:

  😀 😀 😀 päivän parhaat naurut! vaikka ei saisikaan nauraa, vakava asia. mutta silti… ”ei päivääkään yli kuusikymmentä”!! ”helena kuula”!! 😀 😀

  1. Nina says:

   Noku se vaan on Helena Kuula!!! 😀 😀 😀 Saa minulle nauraa, olen ihan typerä tämän hiuskriisini kanssa. 🙂

 5. Tarja says:

  Höpö-Nina! 😀 😀 Helena Kuula! Kyllä on lentsu nyt pahemmin sekoittanut pääsi 🙂 Ymmärrän kyllä ihan täysin, että hiukset eivät välttämättä tunnu omilta, mutta et näytä päivääkään yli 30-vuotiaalta! Ja joka kerta kun katson kuviasi, minulle tulee valtava halu leikkauttaa samanlaiset hiukset kuin sinulla, vaikka olen niitä ahkerasti vuoden kasvattanut ja ne alkavat yltää olkapäille… Yritän vielä pinnistellä, etten ensi viikon kampaajakäynnillä anna taas ohjetta ”korvan alta poikki” 🙂

  1. Nina says:

   Apua Tarja, älä leikkaa hiuksiasi vaan kasvata niitä!!! Pitkät hiukset on parhaat!!! 🙂 🙂

   Kiitos ihanista sanoistasi. Lämmittivät kovasti! <3

 6. Kay says:

  Voi Nina!!! Ennen kuin ehdin tekstiisi asti, katselin kuvia ja mietin mielessäni taas kerran, että uusi tyyli sopii sinulle todella hyvin ja näyttääpä Nina nuoremmaltakin näissä kuvissa 🙂 Joten ei todellakaan tule mitään mielleyhtymiä kuuskymppisestä!

  1. Nina says:

   <3 <3 Kiitos Kay! Ihanasti sanottu! Ehkä se kuuskymppisyys on sitten vain omissa silmissäni... :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.